Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hucsek

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    4
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Hucsek's Achievements

Vándor (ki erre tévedt)

Vándor (ki erre tévedt) (2/16)

  1. Hucsek

    Tyravern

    Hangulatos kis lény. Főleg az tetszik, hogy az író kitért minden apróságra. Így nem csak egy bestiát teremtet hanem sok-sok modult is. Az előfordulásnál lehetett volna annyiban pontosabb, hogy ír egy-két hegyvonulatot vagy helyszínt. Sajnos nem tudom, hogy Yneven hol vannak vulkánok így egy picit nehezebb behatárolni a dolgot. De köszönjük szépen Tyrael!
  2. Hucsek

    A dohány élvezete Yneven

    Eddig is bent volt minden alapkönyvben a pipa és a dohány. Sok regényben is szerepel. A Kopó még a pipáját is leteszi mondván az is fegyver mert azzal is ölt már. Attól, hogy van dohány még nem lesznek láncdohányosok. Nem törvényszerű.
  3. Hucsek

    A dohány élvezete Yneven

    Ez egy olyan írás ami színesíti a világot. Meglepő, hogy sokszor mennyi mindent kihagyunk a játékból ami amúgy az életünk része. Apró adalékok ezek, de szerintem fontosak.
  4. Hucsek

    Ynevi naptár

    Üdv. Számomra is egy fájó pont a kalendárium kérdése. Nálunk is 365 napos egy év és 24 órás egy nap. Egyszerűen annyira sok energiát von el egy olyan kis apróság, mint a 620 napos év és a 20 órás nap, hogy inkább kihagyom. Nem érzem többnek tőle a játékot, de nekünk egy nagy lépést kellene tennünk a komfort zónánkból.
×
×
  • Új...