Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Brom

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  57
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Brom

 • Rang
  Kocsmák bajnoka
 1. Üdv! Rayen írta: Szerény véleményem szerint a szakrális litániák és rituálék, mint fohászok és imák aligha hasonlíthatnak a kyr mozaikmágiára. A godoni alapú tűzmágiáról nem sokat tudok, de talán közelebb áll a démoni síkok mágiájához. (Geofrámia,71.old./1.bekezdés) Bár lehet, hogy ez eretnekség.
 2. Brom

  Mágia

  Üdv! Csak egy rövid kérdés: Hol van leírva a papi mágia E-je? Legalábbis sok helyen nem láttam.
 3. Brom

  Dumaterem

  Cs Oshram! Én utánanézhetek, de örülnék egy kicsit pontosabb infonak. Nem tudod évre pontosan?
 4. Brom

  Mágia

  Valóban furcsa, mert a szöveg arra UTAL, hogy egyszerre több is lehet, holott elvben a TV egyszerre csak egy lényt irányíthat. Tehát, ha többet próbálna; megbomlana a formájuk és BUMM! Nem??
 5. Brom

  Mágia

  Üdv! Thx, Creep a köszöntés tökéletesen megfelel arra a célra mit terveztem vele. Gambit, pontosan hol írja, hogy minden E egy újabb tűzdarazsat jelent?
 6. Brom

  Letűnt birodalmak 1. - Kyria (örök?)

  Üdv! Valaki tud vmi toroni, vagy kyr jelmondatot, ami jól is hangzik? Mondjuk a birodalmat jelképezi, vagy akármi.
 7. Brom

  Mágia

  Üdv Messor1983! Nem valószínű, hogy a tűzvarázsló több bogarat is meg tud idézni egyszerre, mert hogy "Egy tűzvarázsló egyszerre csak egy lényt írányíthat, s közben nem végezhet semmilyen koncentrációt igénylő tevékenységet." "A lények Ép-je egyenlő az E-jükkel, és azt jelképezi mennyi Õstűz alkotja a lényt." Tehát az E=Ép és nem egyenlő a számukkal!
 8. Brom

  Mágiahasználók Témája

  Üdv! Minden bizonnyal azért, nehogy a kalandozók "túltápok" legyenek. Az aquirok csak azért őrizték meg a hatalmukat, mert nem engedtek a csábításnak a készítők és nem tették játszhatóvá őket.
 9. Brom

  Történelem

  Üdv! Most így elnézve erre a témára, megkérdezném: eddig hogy megy? Elkezdtétek? De igazából nem is ezért "jöttem", hanem inkább egy bizonyos személy ügyén. Személyes kiváncsiságom most (majdnem) teljesen rá korlátozódik: Lan-Ro Ryen. Ez diplomáciai ügyben fontos lenne nekem és most csak félig-meddig a M.A.G.U.S-ról van szó.
 10. Brom

  Letűnt birodalmak 1. - Kyria (örök?)

  Üdv! Valamit félreértettél MG, Karkvint nem írtam a Császár-szigetek közé. (Bár lehet, hogy vki így vette ki a szövegből.) Csak válaszoltam előző írásodra. Mindkettőtöknek köszi, hogy válaszoltatok, akkor tehát kevertem a kettőt. A karakka és a Császár-szigetek nem ugyanazok. Amúgy engem is érdekelnek a karakkák típusai.
 11. Brom

  Mágiahasználók Témája

  Üdv! A jelenlegi dzsennek nem ugyanazok, mit a régiek Elvben, ha emberrel keveredtek, akkor kicsit más tulajdonságúak, de lényegében emberek lettek az utódok. A mostani dzsadok pedig teljesen emberiek. A dzsennek mégis miben változtak meg
 12. Brom

  Letűnt birodalmak 1. - Kyria (örök?)

  Üdv! A toroni flottáról jut eszembe. A Császár-szigetek karakkák lennének, nem? Mert, a'sszem a Cs-szigeteken kívül is vannak karakkáik. Mi a külömbség? P.S: Ha esetleg Karkvin megsemmisül, akkor lesz egy helyettes szigete. Nem nagy veszteség.
 13. Brom

  Mágiahasználók Témája

  Üdv! Ha jól rémlik, akkor az aquiroknak (hiába nem tartoznak egy fajba) van egy bizonyos szervük, ahol az od-ot tárolják. Említenek ilyesfélét más od-alkalmazó lényeknél?
 14. Brom

  Mágiahasználók Témája

  Üdv mindenkinek! Bocs, ha esetleg már kérdezte vki, de nem volt türelmem végigolvasni az egész témát: Van vmilyen rokonság az aquirok és a többi nép hatalomszavai között? Mert ugye mindenhol azt írják, hogy od-ot alkalmaznak, de ez az od teljességgel ugyanaz, vagy más, mint a többieké? Remélem ez érthető volt és előre is köszönöm válaszotokat.
 15. Brom

  Letűnt birodalmak 1. - Kyria (örök?)

  Köszi, azért megpróbálom rávenni a JK-kat, hogy ne rombolják porig És mi a helyzet Szindvillel?
×
×
 • Új...