Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Siffad2

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Kalandozós kérdések

  • Mi a kedvenc kasztod?
    Harcos, Bm
  • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
    dnd5e, VtM,
  • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
    1993
  • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
    Internet, facebook

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Siffad2's Achievements

Világjáró

Világjáró (5/16)

  1. Sziasztok, a végén Jászberényig el tud-e valaki vinni? Onnan már tovább tudok menni Japátira. Sajnos az utolsó busz 17:10kor indul.
  2. Szerintem orkoknál hasznos lehet az emberismeret. Jobb tudni, hogy az ember mikor akar átverni (mindig ), mint talán megérezni.
  3. Aki 5-nél többet elnyom egyben, az úgyis jó eséllyel belehal az Egészség-vesztésbe Alá becsülöd az erőmet! (igazából nem, de...) A % tényleg az volt a hiba, megoldódott, köszönöm.
  4. Sziasztok Hatalom Itala mennyibe került (egy barátom kérdezi ), mert nem találom, elkészítése 1 Mp, nyersanyag 1 A. Illetve az online karakteralkotó elkölthető 75% -t ír, (helyesen), de csak 60%-t enged elkölteni, a többiért hibát jelez. (karakter neve Garr) Illetve BM saját tetováláshoz is kell a szakma, vagy "szakmabeli" megcsinálhatja (csak kifizetem)? A Mp*2 arany ok, de az alapanyag + egyéb költség hogy számítandó?
  5. Kérdés, orkok és a pszi. Ha a kaszt (pl BM) megadja, használhatom, ha megvan az előkövetelménye?
  6. Bocs ha már volt. A leírás szerint helyismeret 60 %t kapunk alapból, az alkotó viszont Af-t ad.
  7. Siffad2

    Csapatkereső, szervező

    Akkor a holnapi határidőre tekintettel kérdezném, hogy mi hárman összeállunk vagy nem? Én benne lennék. Javaslom, itt kommunikáljunk erről, majd szervezünk utánna fórumot. Ez az üzenet 48 óra után megsemmisíti önmagát. Sok sikert,...
  8. Siffad2

    Csapatkereső, szervező

    Vagy még 2 fő csellengő és megvan egy csapat
  9. Siffad2

    Csapatkereső, szervező

    Sziasztok. Egykeként keresek csapatot, amihez csatlakozhatnék, egyszeri(?) alkalomra. Karakterötletem nincs (volt, de már romokban), rugalmas vagyok. Sokáig játszottam magust, most visszatértnék egy alkalmi kapcsolatra. Üdv, Zsolt
  10. Sziasztok, egyenlőre elméleti a kérdés: az ork sámánt hogy kell kidolgozni? A sámán az én értelezésem szerint a nomád sámánt jeleni, pap pedig nem lehet.
×
×
  • Új...