Daelon Közzétéve: Április 25, 2019 Közzétéve: Április 25, 2019 Hali, A TSR '80as évekbeli MSH RPG rendszerével, szép színes eredménytáblával és néhány D100 dobással a jó hangulat garantált. A tavaly megkezdett kacagással teli mese folytatása, ha van rá igény. A karakterek átlagemberként indultak, mígnem egy nagyszabású parti után valamennyien különös álmokkal és képességekkel ébredtek, néhányan már nem is a saját, korábban jól megszokott alakjukban. Az új külsővel és adottságokkal való ismerkedés viharai és szórakoztató balsikerei után egy furcsa idegen és még furcsább kutyája összehívta őket, és bemutatta őket új vezetőiknek, a rejtetten köztünk élő félemberi faj, az Inhumánok uralkodópárosának, Fekete Villámnak és Medúzának. Alapos tesztek után mindannyian megismerték képességeik mibenlétét, közben felfedték előttük az Inhumánok történelmét, így az idei évben már készségeik birtokában, akár új ötletekkel és felhasználási megoldásokkal gazdagodva léphetnek porondra. Résztvevők: 1. Owden 2. Caos 3. Goblin 4. Réq 5. +1 (Felon) Az időpont variálható üdv, Dae
Owden Közzétéve: Április 25, 2019 Közzétéve: Április 25, 2019 Benne vagyok, Caost is érdekli, Goblin még nem válaszolt, de szerintem ő is szívesen folytatná Daelon kedveli ezt
Felon Közzétéve: Április 25, 2019 Közzétéve: Április 25, 2019 Pénteken zombizunk, lehetne szombat delutan? 😊
Daelon Közzétéve: Április 26, 2019 Szerző Közzétéve: Április 26, 2019 7 órával ezelőtt-kor Felon írta: Pénteken zombizunk, lehetne szombat delutan? 😊 Nekem jó a szombat, általában nem programkövető vagyok. Többiek?
Owden Közzétéve: Április 26, 2019 Közzétéve: Április 26, 2019 Nekem nem jó a szombat és Goblinnak se Goblin válaszolt és szívesen játszana.
Felon Közzétéve: Április 26, 2019 Közzétéve: Április 26, 2019 Nekem a csütörtök sem jó.. ezt a két napot fixáltam, a csütörtököt és pénteket. Mivel ők ketten vannak, akiknek a péntek jó, akkor játszatok nélkülem. Aztán max ha végetért a zombis és még tart a játék, majd bekúszok a lábtörlő alatt Owden és Daelon kedveli ezt
Daelon Közzétéve: Május 2, 2019 Szerző Közzétéve: Május 2, 2019 A játék előtt szeretném a karlapokat megkapni mindenkitől valamilyen szkennelt / fotózott formában, hogy a tavaly nyári jegyzetek és hasonlók a rendelkezésemre álljanak. köszi Owden kedveli ezt
Owden Közzétéve: Május 6, 2019 Közzétéve: Május 6, 2019 On 2019. 05. 02. at 16:07-kor Daelon írta: A játék előtt szeretném a karlapokat megkapni mindenkitől valamilyen szkennelt / fotózott formában, hogy a tavaly nyári jegyzetek és hasonlók a rendelkezésemre álljanak. köszi Már elküldtem a sajátomat.
Daelon Közzétéve: Május 6, 2019 Szerző Közzétéve: Május 6, 2019 42 perccel ezelőtt-kor Owden írta: Már elküldtem a sajátomat. Jólvan, arra voltam kíváncsi, hogy volt-e olyan jegyzet, ami nincs rajta. Meg ugye van, akinek sima papír alapú volt, mivel ott dobáltuk ki.
Owden Közzétéve: Május 6, 2019 Közzétéve: Május 6, 2019 1 perccel ezelőtt-kor Daelon írta: Jólvan, arra voltam kíváncsi, hogy volt-e olyan jegyzet, ami nincs rajta. Meg ugye van, akinek sima papír alapú volt, mivel ott dobáltuk ki. Mi együtt dolgoztuk ki itt psziben a karaktert
Daelon Közzétéve: Június 1, 2019 Szerző Közzétéve: Június 1, 2019 30 perccel ezelőtt-kor Réq írta: Én is szívesen beszállnék! Hali, Oksa beírtalak. Karaktergenerálás Y-ben vagy FB chat, napközben üdv, Dae Niobe kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés