Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Alec_Baldwin

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    15
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden, amit Alec_Baldwin tett közzé

  1. Üdv! Etk 392 szerinti tűzíj: 1. Lehet bármilyen íj/nyílpuska? Harcérték és fegyverhasználat miatt nem mindegy. 2. A tűznyíl megjelenése/használata muszáj, vagy csak egy lehetőség? Kilőhető vele normál lövedék is? 3. Pimpelhető maga az íj/nyílpuska további mágiával (pl drágakő foglalat?) Köszönöm!
  2. Üdv! Játékosnak jelentkeznék. De ha játékosként is sikerül véletlenül megnyernem a KM versenyt, azért nem vállalok felelősséget! És hozok magammal +1 embert, írjátok fel Alexet is (vagy Matt Démon) játékosnak légyszi (azért vállalom a felelősséget, hogy ő semmit sem fog véletlenül se megnyerni) Písz!
  3. Yo! Mennék én is. Remélem nem hálóval kell megint összefogdosni az embereket. Egyszer és mindenkorra értsétek meg, hogy ez egy egyszerű és nagyszerű játék. Főleg spiccesen.
  4. Üdv! Az a kérdésem, hogy lesz e idén is KM kívánságlista, vagy egyéb kiosztási metódus? Vagy tök random lesznek összesorsolva a mesélők a csapatokkal? Illetve eldőlt e már, hogy 1 KM-el lesz végigtolva a teljes modul, vagy lesz e csere? Nem lenne fair egyik mesélővel szemben sem, ha a szerencsétlen véletlen miatt csak a KM társuk ebédnél/vacsinál előadott élménybeszámolóiból értesülne a Rizikófaktor újabb nem evilági színvonalú játékáról, aztán mehetne vissza a saját középszerű csapatához...
  5. Köszönöm a választ. Érdekesnek tűnik, ha összejön egy ilyen, én jelentkeznék.
  6. Én a következő alternatív szerepjátékokra vagyok vevő: bármi. Amúgy az "EP" az mi? Európai Parlament? Fura, de attól még benne vagyok!
  7. Ezt tisztelettel visszautasítom és új választ kérek!
  8. Sziasztok! Méregkeveréshez kérdés: honnan tudom, hogy a karakteremnek előzetes méregkeveréshez milyen felszerelés állhat rendelkezésére? A kikeverési nehézség a képzettségek alapján tiszta sor, de hiába a mesterfokú bármi, ha nincs workshop, nincs puccos méreg sem... vagy veszem horror áron? Előtörténet alapján lehet megindokolni a felszerelést, vagy azt is meg kell venni külön, saját magam által becsült értéken? Köszönöm! Üvd: Mr. Baldwin
  9. Yo! Szállás: jól összefoglalták az előttem szólók, annyira nem volt jó, mint amilyen messze volt. (a vizesblokk viszont az eddigi legjobb volt) A közösségi terek valóban csak beltérre korlátozódtak, és még az az egy nyamvadt focipálya is le volt zárva. A kajával nekem személy szerint nem volt bajom, sejthető, hogy kb 5 forint 20 fillérből próbáltak kihozni egy adagot, de ahhoz képest kimaxolták (gyümölcs, "süti", egyéb kiegészítő támadások) a kreativitást. Messze nem a legrosszabb NYT menüt kaptuk szerintem (leszámítva a szombati gyümölcslevest, ami több ponton megsértette az 1971-es biológiai- és toxinfegyver-tilalmi egyezményt). Csapat/KM/Modul: ott találkoztunk és ismerkedtünk a táborban, ez nyilván meglátszott a játék gördülékenységén is. Viszont valamennyire mindenki vevő volt a kreténségre, ami automatikusan eredményezte a változó szerepjáték-színvonal mellett a magas szórakozási faktort. Nekdolannak köszönet és tisztelet, hogy a stílusunk megtapasztalása után nem állt fel kb 1 óra után az asztaltól és becsülettel végigmesélte a modult. Sőt, -ahogy Elovit is írta előttem- a végére még az élvezet látható jeleit is produkálta néha! A modulról érdemi kritikát nem tudok megfogalmazni, mivel érzésem szerint nem nagyon karcolgattuk a mélységeit, így csak megköszönöm, hogy valakik megírták, hogy én játszhassak. Egyéb programok: Gyilkosozás, kockázások, Everyone is John, Unstable Unicorns, Agricola, kávézgatások, surströmming-fogyasztási videó többszöri megtekintése ebéd közben - mind nagyon jó volt. Illetve nekem is kiemelkedő volt Hulla alternatív magus szabályrendszerének tesztjátéka. Tényleg taknyosra röhögtük magunkat, ami felettébb jól esett. Csak azt sajnálom, hogy túl sok konstruktív inputunk nem keletkezett a rendszerhez mert a moduljátszást hamar az autofelláció irányába tereltem. Összefoglaló: A negatívumok messze nem voltak elegek ahhoz, hogy ne érezzem jól magam. Ezekkel az emberekkel csak NYT-n találkozom, magus-t csak évente egyszer, itt játszom. Ez az igazi piros hetes. Köszönet: A szervezőknek és lebonyolítóknak, hogy lett és hogy ott lehettem A csapattársaknak, és a mesélőnknek, hogy jól érezhettem magam Felonnak, hogy minden évben egyre kreatívabb ajándékokkal rukkol elő (csajom tök megörült a vágódeszkának!) Hullának és a két homártestvérnek a könnyekért És mindenki másnak, aki adott sört/megpróbált nevetni a vicceimen Jövőre ugyanekkor ugyanitt: -Miki-
  10. Én szívesen társasoznék, Blood Raget egyszer próbáltam és nagyon bejött, a másik kettőről meg csak hallottam és kipróbálnám!
  11. Héj! Ha van még hely, engem is érdekelne! -Miki-
  12. Sziasztok! Idén lesz közkívánatra leg-összeállítás a karakterek legjobb/legrosszabb/legfurcsább/legviccesebb értékeiről/tárgyairól/tulajdonságairól? Nyilván plusz meló a KM-eknek de én személy szerint jót röhögnék a statisztikán. Üdv: Miki
  13. Hallóóóóó! A világ legjobb színésze alázatosan várólistára jelentkezik! Amennyiben nem szivárognék be a csapatba, úgy boldogan duzzogva személyesítek meg NJK-t is!
  14. Lebuktam! Tudtam, hogy ilyen csibészes észjárású snájdig gyerekeken nem foghatok ki, és előbb vagy utóbb eljutunk csodálatom igazi tárgyáig: az utolérhetetlen Hulláig! (ez így leírva nem is olyan beteg, mint ahogy megfogalmazódott bennem) Egy szó mint száz: Ha TAO-t ámulom és bámulom lopva, félve, mint egy piruló tinilány, az csakis azért lehet, mert felismertem benne az igazi akarást, hogy olyanná váljon mint titkos példaképem, Hulla. Szeretlek Hulla! Biztos vagyok benne, hogy az idei modulban nem a betűtípus lesz a legjobb!
  15. Na Hellóóóóóó! Alec Baldwin vagyok, a világ legjobb színésze. Mivel az igazán minőségi szerepjátszás nincs meg némi színészkedés nélkül, így bizton állíthatom, hogy penge vagyok a témában és emiatt a világ legjobb szerepjátékosa is vagyok egyben. Könnyűszerrel lealázhatnám ezt a félkegyelműekkel teli bolygót, de a populáció legnagyobb szerencséjére végtelen szerény természetem van, így nekem elég, ha évente egyszer ellátogatok a kalandozok.hu nyári táborba és nyerek valamilyen első helyet. Ezen kívül szeretem a tejtermékeket, és H.P. Lovecraft könyveit. Valamint például erősebb vagyok (nagyon sokkal) TAO-nál is, de ő abban a hitben él, hogy ez nem igaz, így mivel én vagyok a világ legszupercukibb színész-szerepjátékosa (is), öcsitest-szindrómát immitálok konstans módon a társaságában, és fürdök képzelt erőfölénye felett érzett gyermeki örömében. Elsőre ennyi, szívesen, sziasztok!
×
×
  • Új...