Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Albruk

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Hozzászólások Albruk által közzétéve

  1. Nekem az idei tábor nagyszerű élmény volt. Szeretném megköszönni a szervezésnek, a mesélőnknek és a csapattagoknak is. Nekem az étkezés rendben volt, és a hely szerintem továbbra is nagyszerű a táborhoz. A mesélőnk tényleg nagyon felkészült volt, és nagyon jól tudott velünk együttműködni. Nagyon sokféle szerepet játszott, és a legtöbbet nagyon ötletesen, sokat tanultam tőle. A csapat is kevésbé agyalta túl a dolgokat, kevésbé törekedtünk a "minden legyen hihető" és a "legyünk rettentő óvatosak" paradigmára.

  2. Sziasztok!

    Szerintem nagyon jó esemény volt, én nagyon jól éreztem magam. Nekem a hely nem volt új, így különösebb meglepetés nem ért. Nem egy nagy szám, de játékra tökéletes, eléggé szét lehetett szóródni. Az áram hiányát sajnos jól kifogtuk.

    Nekem a kaland nagyon tetszett, a mesélőnk Zarthan játékát szerintem nem fogom elfelejteni egyhamar. A kaland nehéz volt, de az az érzésem már kezdjük érteni az írók logikáját ezért elveszve nem voltunk. Ha szerencsésebbek lettünk volna akkor szerintem meg is oldjuk.

    Igazából a lényeget nem tudom jobban csavarni: a hangulat fantasztikus volt, rég nevettem ennyit. Igyekszünk jövőre is jönni!

    Üdv: Zoli

  3. https://boardgamegeek.com/boardgame/39463/cosmic-encounter

    +2 kieg.

    Ha szereted a taktikázós, folyamatos interakciót (nem csak amikor rád esik a kör) igénylő, közepesen bonyolult szabályrendszerű játékokat, ahol több száz faj áll rendelkezésre akkor csatlakozz egy kis játékra. A temérdek faj (és játékfelforgató képességeik) miatt gyakoraltilag nincs két egyforma játék. Az átmeneti szövetségek miatt általában nem a legerősebb képességgel bíró játékos nyer.  További trükk, hogy kártyalapokon keresztül átmenetileg más (akár játékban nem lévő) fajok képessegit is birtokolhatjuk, ami tovább bonyolítja a lehetőségeket A többiek meg megpróbálhatják megszerezni maguknak vagy eldobatni ezeket kártyákat. Néha visszanyal a fagyi.

  4. Sziasztok!

    Arról szeretnék érdeklődni, hogy mesterfokú mechanikával (MTK) milyen eszközök készíthetők? Pl lehetséges-e medvecsapda, zenélő doboz vagy mechanikus fegyverek mint pl nyílpuska létrehozása (bár inkább átalakítása alapanyagokból) varázslói anyagmágiával? Ugye itt is csak a tömeg számít mint élőlények átalakításánál? Nem olcsó képzettség de érdekelne ha látnám hasznát.

×
×
  • Új...