Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Darun

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  1.332
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Darun

 • Rang
  Csodák hőse

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  boszorkánymester
 • Mi a kedvenc regényed?
  Renegát és a Kornya Zsolt művei
 • Ki a kedvenc íród?
  Kornya Zsolt
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Egyszerre gyertek! Nincs időm egyenként leverni titeket!"
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  TT 2003, NTY 2004, NYT2006-2012
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  19??
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Még anno az enerla-s időkben csatlakoztam, ha jól emlékszem a kereső dobta az oldal címét.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Arel/Darton. Attól függ, milyen hangulatom van éppen.
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  igen/igen
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  Van itt egy kis ragályhalál, azt mindenképpen :P
 1. Ünnepek

  Boldog Karácsonyt minden kalandozónak!
 2. Ünnepek

  Boldog születésnapot Felon!
 3. Ünnepek

  Boldog Karácsonyt kívánok minden kalandozónak, a Táborba készülődőknek meg: érezzétek jól magatokat a világvége utáni első szerepjátékos táborban
 4. Líthas! Amennyiben Hulla mester elfogadja a kihívást, úgy önként ajánlkoznék mellé segédnek, amennyiben személyem megfelel számára eme posztra. Természetesen "halála" esetén (amennyiben az az egyébként elképzelhetetlen eset állna elő hogy alulmaradna a párbajban) kötelességemnek érezném hogy becsülete védelme érdekében magamhoz ragadjam a gyilkos kockákat és becsületén esett csorbát... tovább mélyítsem. És hogy on legyek... én max részvételi oklevéllel rendelkezem. Továbbá az emlékezetes királyréti táborban "párbajsegéd"-kén működtem közre a Vérpisti verseny TÉ és damage-san alkotásánál, akik emlékeim szerint kategóriájukban dobogósok lettek. Az érdem természetesen Raze bátyámat illeti. Továbbá nem hivatalos eredmény, de 2004-es NYT-n sztem nekem halt meg a legtöbb karim. Vagyis inkább az az egy halt meg a legtöbbször. És bár hivatalosan Sir Thomas sem nyert semmit a saját bevallása szerint, azért nem hivatalosan sztem nyugodtan bezsebelhet(sz) egy a "tábor legnépszerűbb, versenymodulon kívüli játékszervező"-i díjat!
 5. Tanévkezdés - 2012

  Bad command or file name... Retry... Fatal Error! Critical System Failur! Please Restart!
 6. A Táborlakók kódexe - játék

  Ezért jó hogy fészbúkon is ott vagyunk. Így szimultán lehet ott is meg itt is kalandozni. Felon: de a kérdés nem arra irányult hogy "eddig hány kalandozó volt az oldal szervezte táborokban, aki számít" hanem csak szimplán az összes résztvevőt kérdezték.
 7. A Táborlakók kódexe - játék

  Szerintem valakiket kifelejtettél.
 8. Ünnepek

  Boldog Születésnapot Venes!
 9. Az avatarokat kicsit viccesen osztogatja kategóriákba. Sajátot nem tudtam feltölteni, ezért gondoltam megnézem a galériát. Még csak a 4. oldalig jutottam, de eddig legalább 4 női avatart láttam, holott "Férfi avatarok"-re szűrtem. Kicsit ez is olyan *******-os lett.
 10. Esetleg ugyan ez a kérdés sörrel?
 11. Dumaterem

  La saidi!
 12. Azt se felejtsük el hogy ha nem lett volna ez a TÁP rendszer, most a mi Ynevünk is szegényebb lenne pl egy Oggy-val. Így hogy tudom hogy mit vesztettem volna azzal ha a rendszer nem teszi lehetővé az ő szereplést, nagyon örülök annak hogy bekerült ez az "újítás".
 13. Tudtommal még egy kalandozok táborban sem voltak előre generált karakterek.
 14. Én is erre gondoltam. Bár ez egy M*-al foglalkozó csoport, sztem nem elhanyagolható információ. A probléma az hogy ez nem ad pontos információt, hiszen én is próbáltam pl a Werewolf-ot, viszont azóta sem játszottam és azt a keveset is elfelejtettem amit ott hallottam. És ez még a jobbik eset, mert tetszett a játék, de pl ha Vampire-t játszottunk volna és nem is tetszett volna, akkor ez egy felesleges és félrevezető plusz infó lenne. A másik: karaktert bemutatni egy mondatban? Sztem ha ez menne, az vagy személyiség nélküli karakter lenne, vagy onnantól értelmét veszítené az előtörténet, hiszen (tudtommal) az pont erre szolgál(na). Lásd az idei karakteralkotást. A többit én is jó ötletnek tartom. Esetleg lehetne még kedvenc utolsó mondat
×