Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Darun

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  1 332
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  boszorkánymester
 • Mi a kedvenc regényed?
  Renegát és a Kornya Zsolt művei
 • Ki a kedvenc íród?
  Kornya Zsolt
 • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
  "Egyszerre gyertek! Nincs időm egyenként leverni titeket!"
 • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
  TT 2003, NTY 2004, NYT2006-2012
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  19??
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Még anno az enerla-s időkben csatlakoztam, ha jól emlékszem a kereső dobta az oldal címét.
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Arel/Darton. Attól függ, milyen hangulatom van éppen.
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  igen/igen
 • Egyéb dolog amit még meg akarsz osztani?
  Van itt egy kis ragályhalál, azt mindenképpen :P

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Darun's Achievements

Csodák hőse

Csodák hőse (14/16)

 1. Darun

  Ünnepek

  Boldog Karácsonyt minden kalandozónak!
 2. Darun

  Ünnepek

  Boldog születésnapot Felon!
 3. Darun

  Ünnepek

  Boldog Karácsonyt kívánok minden kalandozónak, a Táborba készülődőknek meg: érezzétek jól magatokat a világvége utáni első szerepjátékos táborban
 4. Líthas! Amennyiben Hulla mester elfogadja a kihívást, úgy önként ajánlkoznék mellé segédnek, amennyiben személyem megfelel számára eme posztra. Természetesen "halála" esetén (amennyiben az az egyébként elképzelhetetlen eset állna elő hogy alulmaradna a párbajban) kötelességemnek érezném hogy becsülete védelme érdekében magamhoz ragadjam a gyilkos kockákat és becsületén esett csorbát... tovább mélyítsem. És hogy on legyek... én max részvételi oklevéllel rendelkezem. Továbbá az emlékezetes királyréti táborban "párbajsegéd"-kén működtem közre a Vérpisti verseny TÉ és damage-san alkotásánál, akik emlékeim szerint kategóriájukban dobogósok lettek. Az érdem természetesen Raze bátyámat illeti. Továbbá nem hivatalos eredmény, de 2004-es NYT-n sztem nekem halt meg a legtöbb karim. Vagyis inkább az az egy halt meg a legtöbbször. És bár hivatalosan Sir Thomas sem nyert semmit a saját bevallása szerint, azért nem hivatalosan sztem nyugodtan bezsebelhet(sz) egy a "tábor legnépszerűbb, versenymodulon kívüli játékszervező"-i díjat!
 5. Bad command or file name... Retry... Fatal Error! Critical System Failur! Please Restart!
 6. Ezért jó hogy fészbúkon is ott vagyunk. Így szimultán lehet ott is meg itt is kalandozni. Felon: de a kérdés nem arra irányult hogy "eddig hány kalandozó volt az oldal szervezte táborokban, aki számít" hanem csak szimplán az összes résztvevőt kérdezték.
 7. Szerintem valakiket kifelejtettél.
 8. Darun

  Ünnepek

  Boldog Születésnapot Venes!
 9. Az avatarokat kicsit viccesen osztogatja kategóriákba. Sajátot nem tudtam feltölteni, ezért gondoltam megnézem a galériát. Még csak a 4. oldalig jutottam, de eddig legalább 4 női avatart láttam, holott "Férfi avatarok"-re szűrtem. Kicsit ez is olyan *******-os lett.
 10. Azt se felejtsük el hogy ha nem lett volna ez a TÁP rendszer, most a mi Ynevünk is szegényebb lenne pl egy Oggy-val. Így hogy tudom hogy mit vesztettem volna azzal ha a rendszer nem teszi lehetővé az ő szereplést, nagyon örülök annak hogy bekerült ez az "újítás".
 11. Tudtommal még egy kalandozok táborban sem voltak előre generált karakterek.
 12. Én is erre gondoltam. Bár ez egy M*-al foglalkozó csoport, sztem nem elhanyagolható információ. A probléma az hogy ez nem ad pontos információt, hiszen én is próbáltam pl a Werewolf-ot, viszont azóta sem játszottam és azt a keveset is elfelejtettem amit ott hallottam. És ez még a jobbik eset, mert tetszett a játék, de pl ha Vampire-t játszottunk volna és nem is tetszett volna, akkor ez egy felesleges és félrevezető plusz infó lenne. A másik: karaktert bemutatni egy mondatban? Sztem ha ez menne, az vagy személyiség nélküli karakter lenne, vagy onnantól értelmét veszítené az előtörténet, hiszen (tudtommal) az pont erre szolgál(na). Lásd az idei karakteralkotást. A többit én is jó ötletnek tartom. Esetleg lehetne még kedvenc utolsó mondat
×
×
 • Új...