Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Ábrahám

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  56
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Ábrahám

 • Rang
  Kocsmák bajnoka
 • Születésnap 1960/12/01
 1. Aha tehát Felon nem ért engem és megsértődik, és még én vagyok gyerekes, de hogy idézzek egy régi Bikini számot "Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem"
 2. Pék, és én nem láttam, na lehet spoilerezni, mi volt a story, még a trélernél tartok. Valaki meséljen, kérem. Minden animált volt? Mindent tudni szeretnék. Please, please.
 3. Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten, hát én ezt másképp ismerem. Isten hozott, de az ördög vigyen , de semmi gond Felon, majd én is úgy állok hozzád. De addig is Love, Peace and ... elfelejtettem.
 4. De Felon miért utálsz ennyire, tettem ellened valaha is valami rosszat? Én csak segíteni szerettem volna
 5. TAO egyetlen ok nem látom a filmet és Daru kérésére még csak nem is hallok róla semmit hogy később megnézzem vagy letöltsem e? Mármint az Avatárt. De az is lehet más az OK.
 6. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, de miért, oh mond istenem miért, mit vétettem? Nem vagyok hű szolgád? Nem a parancsaid szerint éltem? Nem áldoztam neked minden héten ahogy parancsoltad? Akkor miért kell ezzel verned engem? Csak szólj és jámbor szolgád hallgat szavadra, csak szólj, hallasd hangod.
 7. Akkor mégsem áldozhatunk Zrogdavar nevében. Kár pedig már készítettem a fahasábokat is. Eh nem baj majd ha CZ erre jár akkor majd csinálunk nagy tűzet és átugorjuk. (Ha már inkvizíciós máglyán nem hasznosíthatjuk)
 8. És a csuha alól előkapják a lézerkardjaikat és levágják a hitetlen kutyákat Zrogdavar nevében és dicsőségére . Halleluja, halleluja.
 9. Ábrahám

  Dumaterem

  Boldog szülinapot CS!
 10. Ábrahám

  Üzenet a fejlesztőknek

  Emberek a karakterlapokat nagyon elrontották egy csomó minden hiányzik belőlük a képzettségekhez, pedig az a része az UTK-nak jól sikerült, bárkinek az ötlete volt a +-ok bevezetése, és a főjellemzőkhöz rendelése. A többi része nem tetszik. (mármint az 5 szint amiből 3-at megkapsz)
 11. Ah látom ceripapa figyel ez jó de most nem lesz reggeli torna, nem tervezem. Egyébként semmi baj nem lesz a fakultatív programokkal, csak olyan nagyon szervezitek, és én például egy nap, max 6 órányi játékot szeretnék, mert ennyi ideig tudok koncentrálni, és utána esetleg valami levezető dolgot művelni. Természetesen a többieknek nem szabom meg mivel és hogyan szeretné tölteni az idejét, csak ne menjen a játék rovására. Bár a modult rugalmasra terveztem, igazából kiderül mi lesz. Ja és Vassi ugye nem téged vágnak remélem érted a célzást, ha már favágásról van szó. Javítva
 12. Nagyon jó ötlet a fakultatív program, de azért ugye szeretnétek játszani is szerepjátékot, azon belül mondjuk MAGUS-t. Persze szervezhettek mást is, de akkor miért is írjuk a modult, és miért szervezzük a mesélőket? Ez csak úgy felmerült bennem Vassi ötletei alapján.
 13. Le vagyok nyűgözve ennyi jó előtörténetet soha nem olvastam (bevallom eddig egyet sem). de ezek jobbnál jobbak, és érdekesebbnél érdekesebbek, szinte együtt él velük az ember. Mivel eddig nem sokszor meséltem ezért majd a többi KM eldönti, hogy ők mely csapatot választanák (vagy ConSalamander önkényhatalmi úton), mert ConSalamander lehet nem tud jönni és én vállaltam, hogy mesélek helyette.
 14. Sziasztok Én nagyon drukkolok a csapatoknak, remélem éjfélig legalább 2 előtöri megérkezik.
 15. Remélem Felon, de egyszer már találkoztunk 2006-ban voltam utoljára téli táborban És ceripapa neked már megvannak a plusz pontjaid remélem még kapni fogsz, majd közben járok érted a mesélőknél.
×
×
 • Új...