Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Bálint

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  450
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Bálint

 • Rang
  Térítő

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Sziasztok! Üdv újra! Baromira régen jártam itt. :roll: De örülök, h pont ilyen munkálatok közepette érkeztem meg újra Ugyanis pont ilyen dolgokkal foglalkozom én is és ha bárminemű segítséget nyújthatnék akkor szólj kérlek! Scriptek átírásában, css-ben xhtml-ben php-ben akármiben, csak szólj kérlek és szívesen állok rendelkezésedre Antail.
 2. Bálint

  Kalandozok.hu-s Nicknevek

  Antail te valami olyat mondtál, hogy úgysem fogjuk kitalálni a neved... hát sztem valami olyasmi, hogy A latin? Csak egy tipp... Ha nem jó akkor hozzászólásom önkántesen törölhető is, hisz lényegtelen, amúgy sem szándékozom megzavarni a többieket... várjunk csak, nehogy törlődjön, akkor egyel kevesebb hozzászólásom lesz, az nem jaó! AKkor ez marad. :roll: :wink:
 3. A fantasy talán mostanában éli újjászületését, vagy inkább tökéletesedését, vagy kibontakozását, vagy m,ár nem is tom hogyan nevezzem, a magus azért nem tűnt el itt nálunk, mert elég erősen védték a kiadók, meg ugye magyar RPG, mekkora dolog, ugye hogy nem vagyunk mi hülyék (bár sokszor igen) Talán a magusnak lesz egy 3. átdolgozott kiadása is majd plusz 10 év múlva, ki tudja, bár kezdi kinőni Magyarorzágot, pl Lengyelországban is terjed a m.a.g.u.s. szal atz irodalma csak bővül, és amíg egy könyv is marad ami hozzá kapcsolódik, addig emlékezni fognak rá, ha az is elveszik akkor lesz vége! Sz
 4. Hali megint, szóval igazából a játéktechnikaio megvalósításra gondoltam. Milyen lesz a Cé, a Ké, Sp? Meg az effélék, sajnos ehhez az olvasmányhoz még nem volt szerencsém, szal majd beszerzem. Köszi! Gyorsan beleszerkesztek, hogy nehogy egysoros legyen! :twisted:
 5. A barnaszofi nem rossz, de én duracelt szívok (elem/ L&M-et) az sztem az egyik legjobb, jobb helyzetben meglepem magam egy doboz luckie strikeal, és annak olyan jó íze van.... Tekerészek én is néha még, de már meguntam, mert ki a f*sz fog most hideg hóban, meg szélben tekerni, persze... "mert hülye azért nem vagyok... " (útálom ezt a reklámot) Pia mellől halaszthatatlan a dolog nekem a cigi, nem is esik jól, sőt hányingerem van enélkül...
 6. Üdv! Tudom bizarr dolog ilyen dolgot, ilyen illúzióromboló dolgot kérdezni de: Van e lőfegyver(puskaporral működő) leírás a mágushoz akármilyen kiadványban akárhogyan megoldva valakinek? Vagy ha itt ki tudnátok fejteni, hogy hogyan műxene stb akkor aztat megköszönném vala! Gondolom a sok alkimista éls mágus már csak csak feltalálták a robbanó, szürke, port... A fentikekre ha tudnátok vmi cikket cvagy akármilyen infot adni az jó lenne, mert neten minden helyet ismerek ami magus ill magyar vagy köze van ehhez, de nem leltem, talán vhol egy rúnában, vagy háziszabályban.... Köszi előre is!
 7. Bálint

  A Karakterek jellemei

  Hali! >>>Off: Asszem könnyű megérteni The Hunt... figyeld: The Hun írta: Ezt a szimbolikát nem igazán értem.. de egyébként nem gúnyolt ki, nem cikizett ki, csak megkért, hogy kicsit javíts rajta, mivel gyakran tényleg nehezen értelmezhető. Ettől még nem kell a másiknak esni.[/quote:33dkj3fu] A vak sohasem tudhatja meg hogy milyen szép is az ég, ha látta is most nem és ez fáj neki, a vaknak, ebben az esetben "éééérteeed".... Minek magyarázzam el... ? <<<Off off Jellemek kellenek a rendszerbe, a gépezetbe, a kijátszás rajtatok múlik, az alapsémát megadták, próbáld meg megha
 8. Bálint

  Melyik a kedvenc fajod?

  Üdv! Hmmm.... rég jártam erre. :roll: Szetm a faji különbségek teszik széppé a játékot, szóval jó látni a bajtársakat a kalandban amikor reálisan játszák ki azt pl, hogy az egyikük egy elf és mellette az ember barátja megöregszik stb a csaták és évek múltán... ezt aztán lehet fokozni a km részéről, csodás eseményekkel, pl egy küldetés vamalilyen nem létező életszérum után majd drámai halál, mint utolsó küldetés, befejezése az életüknek: A két kalandor örökre elhagyta az államot és azóta is mondák és mítoszok keringenek róluk. Ez sztem fair halál, ha arról van szó hogy az egyik nem a másik meg
 9. Üdv! Nem értettelek félre. Csak töltöttem is, meg tekertem is. Csak a töltő köcsön volt. Privátban elküldenéd a tekerési módszerek webcímét? Megköszönném vhogy.
 10. Üdv! Próbáltam már hasonlót, de utána egy két hónapig köhécseltem... Vettem cigipapírt meg dohányt és tekertem magamnak cigit. Nem voltrossz élmény, de napi 3 cigitől is majd meg haltam... szűrő nélkül... Bár tapasztalatnak jó, jól jön néha azóta is tekerés művészetének ismerete.
 11. Bálint

  Kalandozok.hu-s Nicknevek

  Hááát nem tartom érdemlegesnek a magyarázatot, de tudjátok az úgy kezdődött vala, hogy valamikor 17 évvel ezelőtt apám eldöntötte, hogy a Bálint nevet fogom kapni... nos nekem ez a név nem tetszett, de megszerettem és őszinteségemet jelképezve ezt választottam nick helyett erre de csakis erre a fórumra. :wink:
 12. Bálint

  Zene

  Üdv! The Hunnal akartunk csinni egyet ugye ezt már említette. Csakugye, a dob, meg a píz, meg a mi zenetudásunk gitár téren... hát, szép tervek, csak sokat kellene próbálni meg minden, hogy összejöhessen. :roll: ÚjabbanROCK korlátlanul minden korból, minden válfajában, ha jó úgyis megszeretem, jah, meg reagge, meg Ska, meg dnb, meg mindenélefajta lazítós zene. Néha még reppet is halgatok, bár sok ismerősöm tesz róla, hogy ne szeressem.
 13. Hali! Pia:minden hétvégén nem árt, egy kicsit lezúzni magunkat... ritkán vok részeg, csak lazításképpen iszom meg egy sört mágus közben... Cigi:ha lenne rá cahsem akkor napi 1 doboz elmenne... de így csak napi 10 szál... Nők:Ha jön az nagyonjó, de ha nem megvok nélküle a saját depis baromságaimmal... Szerencsére most van barátnőm és ennek nagyon örülök már it lesz a 3. hónap Gombai kocsmák az ászok, amíg van fogyasztó vendég addig nyitva tartanak. :twisted: :twisted: :twisted:
 14. Bálint

  Melyik a kedvenc kasztod?

  Nos, változok én is... uwel paplovagja... mert csak! Akkor, Fejvadász mint mindíg! De a régi, első karim, Uragh a harcos udvari ork még mindíg közel áll a szívemhez...
 15. Üdv! A válasz nagyon egyszerű, az a baj, hogy a legtöbb pap, paplovag kaszt nem túl életképes, vagy könnyű az elején, gyengék általában. Ez a mágusban meg nagy baj, hisz melyik JK akar egy gyenge gyógyítgató ari lenni sokáig, amíg csak eljuk magasabb szintekre. Mindenki hős akar lenni és ezért van kevés más vallású köztük. Vélemény? :roll:
×
×
 • Új...