Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték

Ceripapa

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  258
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Ceripapa

 • Rang
  Térítő
 • Születésnap 1987-07-18
 1. World of Warcraft társasjáték

  írtam pm-t , a csoportba ott van egy magyar v. . De sztem annyira nem jó, meg leírtam a gondokat vele :] .
 2. Csevegő

  Pandemic az jó :] , Terra Mystica -t csak láttam eddig alkalmam nem volt kiróbálni :]
 3. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Én úgy látom az én excelembe, hogy tp/2 + TSZ aranyam van :] . De megnéztem magát a képletet is szóval ott is látszik h TSZ *10 ezüst + tp * 5 ezüst ( Adattábla c18 )
 4. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Úgy hívják hogy Gorviki fejvadász és nincs cserébe vérted
 5. Trónok Harca táblás társasjáték - Dekker

  Én szívessen mennék :]
 6. Csevegő

  Sziasztok! Az lenne a kérdésem , hogy tábori polóra a kérést meddig lehet leadni ? Mert barátnőmnek ( Zsu ) kellene poló csak nem tudjuk a poló méretet , hogy s vagy m lesz neki jó :] , illetve van lehetőség külön is pólot venni? Löpá
 7. Logisztika - Utazás a táborba

  Mi is a 10:50-s vonattal megyünk : ( Nekdolan, Cave, én )
 8. Hivatalos hírek a táborral kapcsolatban

  Gondoltam megemlítem, hogy a beküldésnél, az email-cím másolás esetén nyt2012@kalandozok.hu-t rak be , és nem 2013-t . Csak hogy senki nem küldje fals helyre :]
 9. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Az ilyen dolgok mint amiket fentebb irtatok, az excelre, egésszen a 2007-s exceltől kezdve müködnek, mivel ott jelentek meg először olyan fv-k amik nem voltak benne a 2003-ban, és az egy cellába jutó képletek hossza duplájára nőtt. Ami megy 2010-2013 alatt, az majdnem biztos , hogy megy 2007 alatt is mivel az xlsx szabványt használja. A karakterlap amúgy jó dolog, nekem is kész van egy teljes karigenerátor, de minimum 2007-s office kell hozzá a fv-k miatt. (Kompatibilitás megoldása meg kicsit macerás, szóval XD én megértem, hogy senki nem akar foglalkozni vele.)
 10. Csapatok

  Hupikék Törpikék Venes* S Nekdolan XL Tetra XL Cave XL Ceripapa XL
 11. Kérdések a karakteralkotással kapcsolatban

  Nekem olyan kérdésem lenne , hogy ez elírás , vagy választható a kaszt ? Toma-pap /szentszimbólum/ fegyvere (50a+fegyver) a tárgylista alapján , mert ha nem tévedek Tooma-pap summárium bugyraiban jelent meg :].
 12. Dumaterem

  Várjuk észrevételeidet az oldallal kapcsolatban, de fórummotor nem változott .Tiltások nem voltak, ha voltak akkor annak okai lehetettek. HSZ törlések áthelyezések azért vannak virágnyelven: , hogy mikor ott van 50 kg koszos edény a szobádba , az ne ott legyen hanem a konyhába, a büdös zokni és féknyomos gatya pedig ne a hütöbe legyen. Ennél szebben nem lehet kifejezni mire való a moderálás és mit csinál a moderátor. :]
 13. Melyik a kedvenc fajod?

  Ez felkeltette az Yvenkronológiám , már tudom hogy születtek az Ó-elfek. ui: Kedvenc fajom a törpe , mert őket még nem géppel csinálták .
 14. Filmek, csak óvatosan!!!! Lehet hogy lelőjük a poént!

  Én még decemberben néztem végig . Viszont eléggé kétes hogy folytatodik, de a House mártírszerepe miatt lehet hogy a Terra Nova lesz az a sorozat amit folytatnak . Hozzáfüzni valóm a sorozathoz: csillagkapu és jurassic park keveréke:D .
 15. A fejvadászok életútja és mentalítása

  A fentebb említett műben, megemlítenek egy beavatási szertartást mikor az új fejvdászok vére egyesül, a vezető vérével. De az a baj hogy a könyv most nincs nálam, viszont ha tényleg jól emlékezem megemlítik benne a vérhálót és 1-2 dolgot leírnak róla. Eric Crowe - Gorviki pokol Akkor idézek a müből "A vér kötelékén keresztül érezte őket. Tudta, már várnak a pillanatra. Elég volt a syanra össz-pontosítania, hogy testén keresztül elöntsék helyettese gondolathullámai. Készen állunk - érkeztek az érzelem foszlányokkal keveredett szavak. Csupán elégedettséget küldött vissza. Tudta, a syan érteni fogja. A grófi birtokon születtek valamennyien. Az uradalom minden egyes zugát átitatta a varázs, mely gyermekkoruktól fogva gyülemlett testükben, egyetlen hatalmas családdá kovácsolva a kiemelkedetteket, s az alattuk szolgálókat. Mindazok, akik átestek az egyesítés szertartásán és ittak a három örökéletű véréből, rendelkeztek az entitás hatalma felett, melyet a Dagradók teljes háza népe, a birtokon élő vazallusok és az oltárokon feláldozott idegenek szültek életre. A vér kötése hatalmat adott nekik csalárdság, árulás - és egyeseknek a halál felett. "
×