Dekker Közzétéve: Április 26, 2019 Közzétéve: Április 26, 2019 Idén visszatért a sorozat, és ennek örömére mi is víg csatározásba kezdünk! A tervezett kezdési időpont szombaton 15:00. A játékot 3-6 személy játszhatja, így előre kérem jelentkezzen itt, aki játszani szeretne. Várható játékidő 3 óra (+1.5 óra szabályismertetés). (A képeket nem én készítettem, de tényleg erről a játékról van szó. Az első kép termékmegjelenítést tartalmaz.) Jelentkezett játékosok: - Crowstone - Gabor - Neko - Dekker - Silver - Renegát The Eternal Crow Hero kedveli ezt
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 26, 2019 Közzétéve: Április 26, 2019 Igen jelentkezem, két kézzel
Gabor Közzétéve: Április 26, 2019 Közzétéve: Április 26, 2019 "Közeleg a tél" s én is .... jelentkezek! \o
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Június 1, 2019 Közzétéve: Június 1, 2019 Csak ennyit szólnék hozzá. Csak azok mutogatnak másokra akik felhasználták ismereteiket arra, hogy befolyásolják a játék kimenetelét a saját javukra (csak a befolyásolt személyekre mutatunk rá) wolf kedveli ezt
Silver Közzétéve: Június 14, 2019 Közzétéve: Június 14, 2019 Sziasztok Én is szívesen kipróbálnám, ha van még hely.
renegat Közzétéve: Június 15, 2019 Közzétéve: Június 15, 2019 Ha beférek, jönnék. Egy második próbát megér, jó volt a tavalyi.
Dekker Közzétéve: Június 15, 2019 Szerző Közzétéve: Június 15, 2019 20 órával ezelőtt-kor Silver írta: Sziasztok Én is szívesen kipróbálnám, ha van még hely. 23 perccel ezelőtt-kor renegat írta: Ha beférek, jönnék. Egy második próbát megér, jó volt a tavalyi. Felirtalak titeket.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés