Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Cundior

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    453
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Megbecsüléssel kapcsolatos tevékenységek

  1. Csörgő Iván liked egy hozzászólás by Cundior in Krán   
    Nagyon szép munka, minden elismerésem! Azért egy tartalomjegyzék jól jönne hozzá.
  2. Cundior liked egy hozzászólás by Csörgő Iván in Krán   
    Köszönöm a dícsérő szavakat, és igyekszem együttélni a kritikával.
    A szerkesztésről: A kiegészítő fizikálisan 3 könyből állt. Külön oldalszámozásokkal. Ezeket használtuk játék közben. Amikor MG megkért, hogy az évek óta porosodó könyveket tegyem elérhetővé, akkor mindketten úgy gondoltuk ahhoz, hogy a könyvek ne éljenek külön életet, érdemes lenne egybe fűzni őket.  De szerettem volna a felosztásukat megtartani. Ez így sikerült... 
    Az is felróható nekem, hogy nem jelöltem forrásokat, sem szerzőtársakat, sem azt nem jelöltem, ahol nem az én írásom van, hanem csak összeszedtem és szerkesztettem a már meglévő anyagokat. De én játszható szabálykönyvet akartam összerakni, amivel a csapataimmal játszhatunk Kránban. Nem szakdolgozatnak szántam, ahol a forrásmegjelölés és tartalomjegyzék is kötelező. 
    Gyepü: a Krán projekt idején több szerzőtárssal, valódi együtt gondolkodással, az anyagok csiszolgatásával haladtunk előre. A cél az volt, hogy a birodalom teljes egészéről hasonló leírást készítsünk. Kedves Greol, abban az időben nagy hasznát vettem volna egy lexikális tudásban ennyire "penge" társ szerzőnek. Ha nem alakult volna ki feloldhatatlan ellentét a társaságban, talán már egy 500- 600 oldalas kiegészítőt adhattam volna át nektek.
    Úgy gondoltam, hogy minden egésznek mondható írást, amihez közöm volt bele teszem ebbe a könyvbe. És a jegyzeteket, ötleteket is, amiket hasznosnak találtam a leendő mesélők, játékosok számára.
    Az idő, ahogy írtad kicsit eljárt a kiegészítő felett, mert az írók adták ki a Kránnnal kapcsolatos írásaikat, amiket már nem követtem.  Amikor MG felajánlotta, hogy kiteszi a kiegészítőt 3-4 nap alatt tartottam egy frissítést, főként megjelenésben. Nem jártam utána az azóta megjelent műveknek, és tartalmában - a szükséges nyelvhelyességi javításokon kívül-  változatlanul hagytam a 10 éve porosodó anyagot.  
    Nem mentegetőzöm, csak a tényeket közlöm. Hátha így jobban érthető miért olyan ez a kiegészítő, amilyen.
    Greol, mégegyszer köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és írtál kritikát, méltató szavakat művemről. Nagyon hálás vagyok érte.
  3. Hulla liked egy hozzászólás by Cundior in Letölthető, nyomtatható Ynev térkép   
    Nagyon örültem ennek a letölthető térképnek, egy korábbi változattal sokat küzdöttem, mire le tudtam menteni és kinyomtatni. Köszönet érte!
    Esetleg készül majd ilyen a 92-es állapotokról is, mert mi általában abban az időben játszunk?
  4. Antail liked egy hozzászólás by Cundior in Kalandozok.hu Ynev Térkép - Mortor Imperialis, 2019   
    Ez igen, csak gratulálni tudok!
×
×
  • Új...