Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Leviathan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  362
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Leviathan

 • Rang
  Térítő

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Leviathan

  Zene

  Remélem sikerül kimenni a szigetre egy hétre, mert nagyon tervezem már két éve, de csak napokat voltunk. Sátorral mennénk le, és 1 hétig csak részegedés lenne! :twisted: Venes: Ha tudnád milyen zenéket írtam mostanában! 8) Majd ha tudom, akkor studioban felveszem őket, és megírom CD-re. Ha szerencsém van NYT-re meglesz, és majd táplálom az egomat! :twisted:
 2. Leviathan

  Zene

  Nos én leginkább Nirvana-t hallgatok mostanság. De Nightwish, AC/DC, Apocalyptica, Beatles, Evanescence, kevés Enya, Guns and Roses, INXS, Jimmy Somerville, Keane, Khaled, Linkin Park, Metalica, Red Hot Chilli Peppers, System of a down, Scars of Life is megtalálható a zenetáramban. Ezeken kívül szeretem a Nikkelblack-et, Dimmu Borgir-t, Tankcsapdát is. Hát talán kimaradt pár, de igazából én a jó zenét szeretem, szóval nehéz lenne azt mondani, hogy csak Rock-ot hallgatok. Ja és persze szeretem a saját számaimat is! 8)
 3. Leviathan

  Letűnt birodalmak 1. - Kyria (örök?)

  Hát a toroniak babonái erősen hasonlítanak a kyrekéhez. Már a számmisztika végett. Én hallottam egy olyan kalandot, ahol négy toroni iker támadott meg egy partit, és miután végeztek velük, az egyik toroni játékosnak eszébe jutott, hogy mindig páratlan számban dolgoznak, ezért megkereste az ötödiket. És tényleg... Engem az is érdekelne, hogy milyenek voltak mondjuk a Kyr épületek? Mármint kinézetre. Toron és Kyria összehasonlítása is érdekes lehet, és mi az, amit a kyrek féltenek a kultúrájukban?
 4. Hát ez esetben én vállalom. Már nagyon régóta vágyam ezzel a filmmel foglalkozni, sok szakmabélivel próbáltam konzultálni, és szakértő segítséget is tudok szerezni, ráadásul tanulmányi munkálatokat is végeztem a filmezés terén, hogy bővítsem ismereteimet. Ezen kívül pedig 3 film tervezetét készítgetem. Nyáron lesz időm ezzel foglalkozni. Kb. egy hónapig nem csinálok majd semmit, ha minden igaz. Szóval menni fog. 8)
 5. Hát én a koreográfiákon törtem eddig a fejem, szóval harci képek vannak, az eddigi információkra alapova... Ami nem sok. El kéne indítani már ezt a dolgot...
 6. Üdv! BYCS, elég ha egyszer mondod!
 7. A sok alkesz! Nah, isznak, isznak és isznak, aki pedig azt meri rájuk mondani, hogy alkesz, azt részegen elütik! Ejhh micsoda világ! :twisted:
 8. Jaj, itt mindenki le van maradva... 5 van, de jó lesz az! Elvégre vannak barátaim is... 8) :twisted: Sajna csak 2-3 jönne el, de még ez változhat! Dragon: ...mester... :twisted:
 9. Bahamuth: kicsit késve, de reagálnék. Te kis huncut... 8) :twisted: Apropó, most keményen be kéne vágni egy amolyan ÜTÕS házibulit, mondjuk jövőhétre. 14 nap, szal ha okés, akkor segíts szervezni! Én tudod kiket hívok... BULEEEEEEEEEEEE RULEZ!!!
 10. Ha én írok egy jó modult, akkor azt nem adnám ki csak úgy. Szerintem, baráti körön belül meg lehet tenni, de mások hasznára nm dolgozom... vagy kérem a részem. Ez a véleményem.
 11. Leviathan

  Melyik a kedvenc fajod?

  Na de kérem... az erdőpillénél nincs is jobb faj! Én imádooooom!!!!!!! Az erdőpillénél jobb faj nincsen. Az tényleg csak azoknak jó, akik iszonyatosan jól tudnak játszani! Mert csak a szerepjáték és a kreativitás számít benne. (Én természetesen erdőpillével nyomulok... Már egy aquir hatalomszóval is szembenéztem, bár az igaz, hogy miután túléltem elmenekültem...) Erdőpille minden mennyiségben!
 12. Leviathan

  Árnyvadász

  Dragon: Nem szeretnék NJK
 13. Szerintem is a saját modul a legjobb. Én is azokkal szoktam nagy sikereket aratni, bár van egy-két gyengébb modul is. Én azt javaslom, hogy az alapkönyvben leírtakkal kezeld a party-t. Na ezt akkor hogy is értem? Kérdezd meg a játékosokat, mit szeretnének. PL: egy Brujah Szívósságot akar tanulni, vagy egy 500000$-os Szamurájkardot, vagy mittom én mit. Ha van ilyen akkor nosza mehet a kaland. Egy Öreg felajálja a segítségét, de előbb lenne egy kis "apróság" amit el kéne intézni. De elég, ha csak a herceg azt mondja, hogy... és akkor meg kell csinálni. De én azt is jónak tartom, ha egyszer csak
×
×
 • Új...