TAO Közzétéve: Szeptember 4, 2015 Közzétéve: Szeptember 4, 2015 Szabadúszó kalandozók és csonka csapatok itt szervezhetnek, kereshetnek társakat.
bűvdudás Közzétéve: Szeptember 7, 2015 Közzétéve: Szeptember 7, 2015 Hulla írta:Szerintem jelezd a dolgot az idevágó topicban is, hátha azt többen látják. Köszi, Hulla! Egy lehetőség máris egyeztetés alatt...
TAO Közzétéve: Szeptember 8, 2015 Szerző Közzétéve: Szeptember 8, 2015 Szia Bűvdudás! Van is már csapatod? Ha igen, javaslom, hogy mihamarabb regisztráljátok magatokat.
bűvdudás Közzétéve: Szeptember 8, 2015 Közzétéve: Szeptember 8, 2015 (szerkesztve) Szia, TAO! Igen; úgy fest, összeáll a dolog. Már továbbítottam is a "javaslatod" az illetékeseknek - köszi az emlékeztetőt! Kiegészítés: Most néztem; az érintett csapat már jelentkezett. Szerkesztve ekkor: Szeptember 8, 2015 , bűvdudás által kiegészÃtés
Con Salamander Közzétéve: Szeptember 8, 2015 Közzétéve: Szeptember 8, 2015 Üdv,ha esetleg nem akarsz másik csapatot keresni, egyezkedhetsz velük továbbra is, ugyanis akár hatfős csapatok is jöhetnek.
bűvdudás Közzétéve: Szeptember 8, 2015 Közzétéve: Szeptember 8, 2015 CS;köszönöm! De ha jól értem, már "benne vagyok" az aktuális létszámban (5 - az egyik korábbi jelölt helyére kerültem be, hogy úgy mondjam).
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés