Albruk Közzétéve: Június 5, 2018 Közzétéve: Június 5, 2018 https://boardgamegeek.com/boardgame/39463/cosmic-encounter +2 kieg. Ha szereted a taktikázós, folyamatos interakciót (nem csak amikor rád esik a kör) igénylő, közepesen bonyolult szabályrendszerű játékokat, ahol több száz faj áll rendelkezésre akkor csatlakozz egy kis játékra. A temérdek faj (és játékfelforgató képességeik) miatt gyakoraltilag nincs két egyforma játék. Az átmeneti szövetségek miatt általában nem a legerősebb képességgel bíró játékos nyer. További trükk, hogy kártyalapokon keresztül átmenetileg más (akár játékban nem lévő) fajok képessegit is birtokolhatjuk, ami tovább bonyolítja a lehetőségeket A többiek meg megpróbálhatják megszerezni maguknak vagy eldobatni ezeket kártyákat. Néha visszanyal a fagyi.
Hulla Közzétéve: Június 5, 2018 Közzétéve: Június 5, 2018 6 órával ezelőtt-kor tetra írta: Mikor lenne ez? Én is ezt kérdezném először...
Albruk Közzétéve: Június 6, 2018 Szerző Közzétéve: Június 6, 2018 Odafenn pénteket írtam, de mivel mindig nálam lesz más nap is szóba jöhet. Akár csütörtök is.
Hulla Közzétéve: Június 6, 2018 Közzétéve: Június 6, 2018 Én magam "sajnos" csütörtökön mesélek, pénteken játszom. De mivel úgyis végig nálad lesz, majd megkereslek. Esetleg szerda este??? Egyébként az este kutakodtam egy kicsit, és érdekesnek tűnik a game: Cosmic_Encounter_Cards_HUN_4.0.xlsx Cosmic Encounter.pdf tetra kedveli ezt
tetra Közzétéve: Június 6, 2018 Közzétéve: Június 6, 2018 A szerda nekem is jó lenne. Csüt-Pén-Szom már van dolog.
Albruk Közzétéve: Június 7, 2018 Szerző Közzétéve: Június 7, 2018 Akkor legyen szerda este a játék után. tetra kedveli ezt
Hulla Közzétéve: Június 7, 2018 Közzétéve: Június 7, 2018 1 perccel ezelőtt-kor Albruk írta: Akkor legyen szerda este a játék után. Szuper!
Sogronita_2000 Közzétéve: Június 21, 2018 Közzétéve: Június 21, 2018 Szerda este engem is érdekelne! Hulla kedveli ezt
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés