Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Zombicide Black Plague társasjáték (csütörtök, KM Rapid verseny után)


Recommended Posts

Zombicide Black Plague társasjáték
Időpont: 2022.07.07. csütörtök 22:30 kezdéssel a KM Rapid verseny után
Játékosok száma:  max. 6 fő
Játékidő: 120 perc - 240 perc


Kooperatív táblás társasjáték, fantasy környezetben harcedzett karakterekkel kell a zombihordákon keresztülverekednie a játékosok összetartó csapatának, ahol nekromantákat, zombikat és különböző rettenetes förmedvényeket legyőzve kell túlélve teljesíteniük a kitűzött célokat.

A Fekete Ragály járvány zombihordái elárasztották a világot, elpusztítva és megfertőzve a városokat, tartományokat, királyságokat. Szerencsére még akadtak túlélők, akik fegyvert ragadva még tartják magukat, és védelmezik a kevés megmaradt elzárt város és erődítmény lakóit. Ők az utolsó reménységeink, az ő sikereiken múlik a világ sorsa! Igen, rajtad is bátor harcos, látom a szemedben az elszántságot! Látom vadász, hogy zombikhoz feszíted íjadat, bosszút állni készülsz elhullt rokonaidon! Nővérem, csak nem egy hatalmas lánggal égő sárkányepés flaskát látok az oldaladon? Varázsló uram is már felkészült tekercsekkel és varázskönyvekkel! Atyám, hát ön is velük tart, azok a könyvek és a fáklya hatásos ellenük? Hercegnő, ön mit keres itt?! De hát Ön nem mehet a csapattal! Mi? honnan tudja, hogy szőrös a talpam?! Nem mondom elég egy különös csapat, különös felszerelésekkel és különös dolgokkal, nem igaz Tizenegyes?

Legutóbbi dicső csapatunk küldetése sikerrel járt, ádáz harcok árán visszaszerezték a király koronáját és jogarát megmentve a királyságunk törvényes fennállását! Azonban most új fejezet nyílt a rémségek elleni csatákban. A zombiktól elárasztott városokban, megjelentek a szellemjárkálók, akiken csak a mágia és tűz fog! Zombipatkányok százai hömpölyögve nyelik és és falják fel elevenen a túlélőket! Híresztelések szólnak még oly hatalmas és szörnyű rémségekről, akik uralják a harctereket, és egyetlen csapásuk is halálos! Le kell győznünk a zombihordákat, a förtelmeket és a rémségeket! A félelmeinkkel szembenézve meg kell nyernünk ezeket a harcokat, megvédeni a királyságot és lakóit! Elérkezett a Hős harcosok és a zombiírtásuk ideje!

A bátor és híres Hős csapat:
Owden
Morto
Lopov
Tetra
Arnold
Rupert

Lopov, tetra és Owden kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...