Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Vélemények a novellákról

Recommended Posts

Közzétéve:

Nekem is tetszett. Amikor olvastam azon gondolkodtam: ezt már olvastam vhol. Aztán: nem, mégsem... Sokféleképpen volt már ez a téma leírva, megfogalmazva de akárhogy szembe kerültem vele, mindig összeszorult a szívem és kis gombóc is volt mindig a torkomban, ahogy most is...

Jó volt, elsőnek főleg!

Üdv!

Közzétéve:

Ezt a novellát, ebben a valójában tuti biztos, hogy nem olvastad máshol, esetleg a nyomtatásban, ahol megjelent, de nem hinném, Szentgotthárd elég messze van Péceltől.

A téma lehet, hogy általános, a szituáció egy megtörtént eset.. de persze lehet, hogy gyakori.. szeretném hinni, hogy nem így van

Közzétéve:

Tao novelláját - Éjjel volt - az oldal könyvtárában találjátok, és szerintem mindenkinek megéri alolvasni!

Nekem nagyon tetszett! Meg is érdemli az első helyet, és nem csak a létszám miatt. Érdekes, rövid történet, homályos leírás, meg kell érteni. Igazán jó novella!

Közzétéve:
Nefi: fura.. az bizony :) olyan lelkiállapotban íródott, és ezt meg kell érteni, bele kell élned magad, akkor megtalálod a mondanivalóját :)

Mondanivalóját értettem, csak kicsit furcsa volt, ahogy leírtad, a lelkiállapotot meg megértem...

Közzétéve:
Fall2: egészen jó lett, tetszett és jó volt olvasni.

Én ma rakok majd fel megint egy novellát.

Köszönöm a pozitív kritikát, folytatás várható, miest megszáll az ihlet, és erőt veszek a lustaságomon.

Közzétéve:

RQ: azonnali folytatást követelek;) :D

Nefi: ez melyik világodhoz kapcsolódik, ami a Babits írás után van? :lol:

fall2 uraság, a tiedet, hol tekinhetem meg? :roll:

Közzétéve:

amint túlleszek holnap vizsgán, és nem leszek annyira befásulva az érettségitől, hogy ne tudjak írni ;)

egyébként meg szeretném már elolvasni az új irományokat, novellákat, csak nincs időm, meg fáradt is vok hozzá. ha jól tudom Te is raktál fel újat. jól tudom. :)

Üdv!

Közzétéve:

Szia RQ!

Igen, valóban tettem fel, az Emlékek 0.,1. és a második fejezetét tettem fel. Nagy kalappal a holnapi vizsgához, és türelmetlenül várom a folytatást :wink:

Közzétéve:

RQ: Valakivel teljesen egyetértek, mikor hozod végre a folytatását a Lonasosnak? :wink"

Valaki: Ez most Stargate - Atlantiszos fanfiction :)

Nefi: akkor leszedem és még egyszer elolvasom;) :P

RQ: kéz- és lábtörést!!!! :D

Közzétéve:

fall2. Külön öröm, ha látogatod a fórumot, mert tudom mennyire nem szeretsz ide írni :)

Érdeklődve olvastam az újabb darabot, és amint láttam, ez a második részlete az egésznek.

Ami a legjobban feltűnt, az az Ellana-papnő volt. Sajnos nem ismerem a fejedben levő folytatást/előzményt, de ez a dolog merőben meglepett. Talán azért, mert egy Ellana-papnő úgy választja meg gyermeke apját, hogy annak ne legyen defektje. Szóval méltó legyen arra, hogy a Szerelemistennőnek áldozván szerelmes ölelésükkel, egy gyermek foganjon. A papnő ilyen esetben védi is a férfit, valamilyen szinten :)

Ezért nem értem a helyzetet, de persze lehet defektes Ellana-papnő, aki rosszul választott.

Amúgy a hangulatkeltések jók voltak, tetszett :) Van benne néhány elírás, de nem vészes. Ha gondolod javítsd.

Ja és még vmi. A versek topicban van egy törpéről szóló vers. Nagyon ötletes, olvasd el. Azt hiszem Craz írta, hamar megtatálod, főleg, ha az oldalon keresed.

Üdv.

Felon

Közzétéve:
Ami a legjobban feltűnt, az az Ellana-papnő volt. Sajnos nem ismerem a fejedben levő folytatást/előzményt, de ez a dolog merőben meglepett. Talán azért, mert egy Ellana-papnő úgy választja meg gyermeke apját, hogy annak ne legyen defektje. Szóval méltó legyen arra, hogy a Szerelemistennőnek áldozván szerelmes ölelésükkel, egy gyermek foganjon. A papnő ilyen esetben védi is a férfit, valamilyen szinten :)

:D Ezzel csak egy a gond Felon. Az írásnak semmi köze Ellanahoz, sem ynevhez, sem a a MAGUShoz :D

Közzétéve:

Biztosíthatlak, hogy az eredeti szövegben nincs Ellana, csupán a forum egy szót trágárnak minősített, gondolom, így átíarta. Lehetséges ez?

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...