Riyena Quarrath Közzétéve: Május 16, 2005 Közzétéve: Május 16, 2005 Nekem is tetszett. Amikor olvastam azon gondolkodtam: ezt már olvastam vhol. Aztán: nem, mégsem... Sokféleképpen volt már ez a téma leírva, megfogalmazva de akárhogy szembe kerültem vele, mindig összeszorult a szívem és kis gombóc is volt mindig a torkomban, ahogy most is...Jó volt, elsőnek főleg!Üdv!
Felon Közzétéve: Május 16, 2005 Közzétéve: Május 16, 2005 Ezt a novellát, ebben a valójában tuti biztos, hogy nem olvastad máshol, esetleg a nyomtatásban, ahol megjelent, de nem hinném, Szentgotthárd elég messze van Péceltől.A téma lehet, hogy általános, a szituáció egy megtörtént eset.. de persze lehet, hogy gyakori.. szeretném hinni, hogy nem így van
MagyarGergely Közzétéve: Május 21, 2005 Közzétéve: Május 21, 2005 Tao novelláját - Éjjel volt - az oldal könyvtárában találjátok, és szerintem mindenkinek megéri alolvasni!Nekem nagyon tetszett! Meg is érdemli az első helyet, és nem csak a létszám miatt. Érdekes, rövid történet, homályos leírás, meg kell érteni. Igazán jó novella!
Nefadar Közzétéve: Május 22, 2005 Szerző Közzétéve: Május 22, 2005 Nekem tetszett TAO-é.Az enyémet már megint nem olvasta senki, kezdek hozzászokni... :cry:
Nefadar Közzétéve: Május 30, 2005 Szerző Közzétéve: Május 30, 2005 RQ: már nagyon vártam a K&L folytását, nagyon jó, mikor jön a többi?
Riyena Quarrath Közzétéve: Május 30, 2005 Közzétéve: Május 30, 2005 RQ: már nagyon vártam a K&L folytását, nagyon jó, mikor jön a többi? Rajta vagyok a témán, már csak idő kell, csinálom Örülök, hogy elolvastad és tetszett, köszönöm! Üdv!
Nefadar Közzétéve: Május 31, 2005 Szerző Közzétéve: Május 31, 2005 RQ: várom Felon: tetszett, bár egy kicsit furi volt nekem
Felon Közzétéve: Május 31, 2005 Közzétéve: Május 31, 2005 Nefi: fura.. az bizony olyan lelkiállapotban íródott, és ezt meg kell érteni, bele kell élned magad, akkor megtalálod a mondanivalóját
Nefadar Közzétéve: Június 1, 2005 Szerző Közzétéve: Június 1, 2005 Nefi: fura.. az bizony olyan lelkiállapotban íródott, és ezt meg kell érteni, bele kell élned magad, akkor megtalálod a mondanivalóját Mondanivalóját értettem, csak kicsit furcsa volt, ahogy leírtad, a lelkiállapotot meg megértem...
Nefadar Közzétéve: Június 8, 2005 Szerző Közzétéve: Június 8, 2005 Fall2: egészen jó lett, tetszett és jó volt olvasni.Én ma rakok majd fel megint egy novellát.
fall2 Közzétéve: Június 8, 2005 Közzétéve: Június 8, 2005 Fall2: egészen jó lett, tetszett és jó volt olvasni.Én ma rakok majd fel megint egy novellát.Köszönöm a pozitív kritikát, folytatás várható, miest megszáll az ihlet, és erőt veszek a lustaságomon.
Valaki Közzétéve: Június 20, 2005 Közzétéve: Június 20, 2005 RQ: azonnali folytatást követelek;) Nefi: ez melyik világodhoz kapcsolódik, ami a Babits írás után van? fall2 uraság, a tiedet, hol tekinhetem meg? :roll:
Nefadar Közzétéve: Június 20, 2005 Szerző Közzétéve: Június 20, 2005 RQ: Valakivel teljesen egyetértek, mikor hozod végre a folytatását a Lonasosnak? :wink" Valaki: Ez most Stargate - Atlantiszos fanfiction
Riyena Quarrath Közzétéve: Június 20, 2005 Közzétéve: Június 20, 2005 amint túlleszek holnap vizsgán, és nem leszek annyira befásulva az érettségitől, hogy ne tudjak írni egyébként meg szeretném már elolvasni az új irományokat, novellákat, csak nincs időm, meg fáradt is vok hozzá. ha jól tudom Te is raktál fel újat. jól tudom. Üdv!
Nefadar Közzétéve: Június 20, 2005 Szerző Közzétéve: Június 20, 2005 Szia RQ!Igen, valóban tettem fel, az Emlékek 0.,1. és a második fejezetét tettem fel. Nagy kalappal a holnapi vizsgához, és türelmetlenül várom a folytatást :wink:
Valaki Közzétéve: Június 24, 2005 Közzétéve: Június 24, 2005 RQ: Valakivel teljesen egyetértek, mikor hozod végre a folytatását a Lonasosnak? :wink" Valaki: Ez most Stargate - Atlantiszos fanfiction Nefi: akkor leszedem és még egyszer elolvasom;) RQ: kéz- és lábtörést!!!!
Valaki Közzétéve: Június 29, 2005 Közzétéve: Június 29, 2005 Nefi:Újra elolvastam a Csillagkaput, és csak egy a bajom vele
Nefadar Közzétéve: Július 2, 2005 Szerző Közzétéve: Július 2, 2005 http://www.kalandozok.hu/forum/viewtopi ... 5&start=30 itt van fent a csillagkapus prológusa, közepén az oldalnak, remélem majd ha elolvasod akkor tetszik, amúgy ők kitalált szereplők mármint Susan sheppard és a régi atlantisziak, a többi szereplő van csak a sorozatban.de azért örülök, hogy tetszik
Felon Közzétéve: Január 6, 2006 Közzétéve: Január 6, 2006 fall2. Külön öröm, ha látogatod a fórumot, mert tudom mennyire nem szeretsz ide írni Érdeklődve olvastam az újabb darabot, és amint láttam, ez a második részlete az egésznek. Ami a legjobban feltűnt, az az Ellana-papnő volt. Sajnos nem ismerem a fejedben levő folytatást/előzményt, de ez a dolog merőben meglepett. Talán azért, mert egy Ellana-papnő úgy választja meg gyermeke apját, hogy annak ne legyen defektje. Szóval méltó legyen arra, hogy a Szerelemistennőnek áldozván szerelmes ölelésükkel, egy gyermek foganjon. A papnő ilyen esetben védi is a férfit, valamilyen szinten Ezért nem értem a helyzetet, de persze lehet defektes Ellana-papnő, aki rosszul választott. Amúgy a hangulatkeltések jók voltak, tetszett Van benne néhány elírás, de nem vészes. Ha gondolod javítsd. Ja és még vmi. A versek topicban van egy törpéről szóló vers. Nagyon ötletes, olvasd el. Azt hiszem Craz írta, hamar megtatálod, főleg, ha az oldalon keresed. Üdv. Felon
fall2 Közzétéve: Január 6, 2006 Közzétéve: Január 6, 2006 Ami a legjobban feltűnt, az az Ellana-papnő volt. Sajnos nem ismerem a fejedben levő folytatást/előzményt, de ez a dolog merőben meglepett. Talán azért, mert egy Ellana-papnő úgy választja meg gyermeke apját, hogy annak ne legyen defektje. Szóval méltó legyen arra, hogy a Szerelemistennőnek áldozván szerelmes ölelésükkel, egy gyermek foganjon. A papnő ilyen esetben védi is a férfit, valamilyen szinten Ezzel csak egy a gond Felon. Az írásnak semmi köze Ellanahoz, sem ynevhez, sem a a MAGUShoz
Felon Közzétéve: Január 6, 2006 Közzétéve: Január 6, 2006 Akkor csak azt nem értem, hogy miért írtad bele az Ellana-papnő kifejezést. Most aztán jól belekevertél a lecsóba.
fall2 Közzétéve: Január 6, 2006 Közzétéve: Január 6, 2006 Biztosíthatlak, hogy az eredeti szövegben nincs Ellana, csupán a forum egy szót trágárnak minősített, gondolom, így átíarta. Lehetséges ez?
Pred Közzétéve: Február 10, 2006 Közzétéve: Február 10, 2006 Üdv!A csinovnyik halála után: Iskolai lecke, egy Csehov novella képzeletbeli folytatása. Remélem tetszik.
Siana Közzétéve: Október 23, 2006 Közzétéve: Október 23, 2006 Az még oké, hogy a verseimet alig olvassák, de még a novelláimat sem...? :cry:
Phoenix Közzétéve: Január 22, 2007 Közzétéve: Január 22, 2007 Üdv.Lord Rufus: gratula a novelládhoz :wink: . Érdekes hangulatvilág, egyszerű sztori. Flash...tetszik.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés