Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Hivatalos Hírek a táborral kapcsolatban


Recommended Posts

Sziasztok!

Bő egy hét, és itt az első határidő a nyári tábor kapcsán, amely a KAJSZK-on kívüli kasztok, fajok egyéb KM-gyilkos förmedvények benyújtási határideje.

"Különleges kasztot és/vagy fajt kizárólag részletes indoklás és bemutatás után tudunk engedélyezni. Amennyiben a kérelmező nem tudja megfelelően igazolni, hogy főként a szerepjáték miatt kíván eltérni az engedélyezett könyvekben szereplő lehetőségektől, úgy azt nem fogjuk engedélyezni. Az engedély megadása után az összes csapattársának elküldjük a kérelmet, és ha egy héten belül egyikük sem emel kifogást a csapattárs karaktere ellen, kizárólag akkor engedélyezzük annak indulását. Az ilyen kérelmeket a karakterleadás címére juttathatjátok el, 2012. május 19-ig, mellékelve csapattársaitok e-mail címét. Fontos, hogy csapat nélküli játékosok ? amíg nincs csapatuk ? ne is akarjanak különleges kérelmeket elbíráltatni!"

- idézet a karakteralkotásból

Kalandmesterek

Link a hozzászóláshoz

Felhívás! Lejárt a határidő, köszönjük a beérkezett listákat!

Tisztelt csapatok!

Folytatva az utóbbi évek gyakorlatát idén is bekérnénk tőletek a Mesélői preferenciáitokat. Jelen évben ennek különösen fontos szerepe van, hiszen a játékhangulat maximalizálásának okán egyetlen Mesélővel játssza végig minden csapat a versenymodult. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy a témában megismerjük a Ti elképzeléseiteket is.

Két listát kérünk tőletek!

Az első, "kicsit finom" listában azoknak a Mesélőknek a nevét szerepeltessétek, akikkel idén nem szeretnétek együtt játszani. A lista legfeljebb három nevet tartalmazhat. Ígérjük, hogy ha egy mód van rá, ennek a kérésnek eleget fogunk tenni. Több név esetén is csak az első hármat tudjuk figyelembe venni.

A második, "nagyon finom" listán azoknak a Mesélőknek a megnevezését kérjük, akikkel szívesen együtt játszanátok. Kötelező elvárás, hogy ezen a listán legalább három különböző nevet feltüntessetek, ám ha több szerepel rajta, annak külön örülünk. Sajnos azt nem tudjuk megígérni, hogy minden csapat esetében tudjuk ezt a kérést teljesíteni, de igyekezni fogunk.

Fontos, hogy csapatonként egyetlen visszajelzést kérünk, melyet a csapatvezetők juttathatnak el szombatig (06.16. 23:59) a nyt2012@kalandozok.hu e-mailcímre, nem lefelejtve a csapat megnevezését. Az elképzeléseitek megírásakor ne szégyenlősködjetek! Egyrészt a lehető legkevesebb kézen fog átfutni az anyag, másrészt mind felnőttek vagyunk és tisztában vagyunk vele, hogy mennyire profi, sokoldalú és tehetséges Mesélők vagyunk valójában! :D

A Csapat-Mesélő párosítások felől ne is kérdezzetek, azt a tábor első napján tudja meg mindenki!

Az idei Kalandozok.hu Nyári Tábor Mesélői:

(a színek a különleges képességeket és az elejtésükért kapható tapasztalati pontok mértékét jelentik) :shock:

- Antail

- Atvy

- Daru

- Dekker

- Glongi

- Hulla

- Magyar Gergely

- TAO

- Tetra

- Sir Thomas

- Zármin

Köszönjük az együttműködést!

Tisztelettel,

Kalandmesterek

Link a hozzászóláshoz

Üdvözlet!

A tábor programja és tudnivalói, azaz a tábortájékoztató:

:arrow:http://www.kalandozok.hu/talalkozok/nyt ... oztato.pdf

Az idei felelősségi nyilatkozat:

:arrow:http://www.kalandozok.hu/talalkozok/nyt ... tkozat.pdf

- Ha lehetőség van rá otthon nyomtasd ki és hozd el a táborba, ezzel gyorsítva a regisztrációt. Ha 18 év alatti vagy, akkor mindenképpen otthonról hozd!

Üdv. Z

Link a hozzászóláshoz

Sziasztok!

Az elmúlt néhány percben minden csapatvezetőnek (aki a karaktereket korábban beküldte) elküldtük a "KM-i reag" témájú levelünket, mely a karakterekkel kapcsolatos esetleges észrevételeinket, kérdéseinket és kéréseinket tartalmazza. Javasoljuk, a csapattársak keressék fel őket az észrevételek megismerése kapcsán.

Tisztelettel,

Kalandmesterek

Link a hozzászóláshoz
×
×
  • Új...