Antail Közzétéve: Január 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Január 16, 2004 Üdv Mindenkinek!Minden az Ars Magica-val kapcsolatban.Az íróktól, a kalandmesteri tanácsokig, és kalandötletekig.üdv: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Mi a véleményetek az Alapkönyvekről? Szerintetek melyik lett a legjobb? Szvsz az angol, de ez csak az én véleményem... Link a hozzászóláshoz
spartas Közzétéve: Február 19, 2004 Megosztás Közzétéve: Február 19, 2004 Sziasztok! Nekem csak a magyar alapkönyv van meg, de azzal nagyon meg vagyok elégedve. A tudatlanság ugye Aktívan szoktuk még forgatni a történelmi lexikonokat az évszámokért, amikor a domíniumot építjük és a történelmi atlaszokat, amikor elhelyezzük a Földgolyón. Ezért születik hozzá kevés kieg, mert minden háttéranyag már eleve elérhető. Link a hozzászóláshoz
Lord Rufus Közzétéve: Július 31, 2004 Megosztás Közzétéve: Július 31, 2004 figyu... az Ars Magica, az milyen? mert nem láttam még sehol, de most, hogy itt emlegetitek, hogy nem rossz, meg még jó is, megjött a kedvem... honnan tok valami kiindulási anyagot szerezni? linket plz, vagy vmit... Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Augusztus 24, 2004 Megosztás Közzétéve: Augusztus 24, 2004 http://www.google.co.hu/search?hl=hu&ie ... %3Dlang_huitt magyar lapok vannak és olvashatsz az Ars Magicaról. :wink: Link a hozzászóláshoz
SAS2000 Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Megosztás Közzétéve: Szeptember 16, 2004 Minden az Ars Magica-val kapcsolatban. Elég elszomorító lenne, hogy ennyire nem írnak ide a fórumba, ha nem tudnám, hogy én rendszeresen játszom AM-et (a kedvencem) és én sem írok ide... De mi lehet az oka? Talán úgy gondolom, nincs is igazán róla beszélnivaló Van aki beszél róla, van aki játsza (Ez a nagyképűnek tűnő szöveg itt fenn csak poén) Tehát a kérdésem: Miért nem ír ide senki??? SAS Link a hozzászóláshoz
Takeda Közzétéve: December 17, 2004 Megosztás Közzétéve: December 17, 2004 Hát akkor írjatok az Ars Magicáról ti, akik értői vagytok a játéknak. Engem érdekel. Emlékszel Nefi, még vagy egy éve megnéztem a mágiarendszert, meg azúta is szoktam Hermész triszmegisztoszt olvasni, meg talán középkori töriben is jó vagyok (mágiatörténetben is) úgyhogy... már csak azt nem tudom késsel vagy kanállal kell inni a játékot...Én szívesen olvasom gondolataitokat. Link a hozzászóláshoz
Ryen Ifar Liathas Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Megosztás Közzétéve: Augusztus 11, 2005 Helóó!Lehet hogy most nagyon csíra vagyok, de nekem megvan a könyv (meséltek róla és megtetszett), szóval nekem megvan, de egy betűt nem értek belőle... Légyszi valamivel segítsetek, hogy mit olvassak, hogy felfogjam egyáltalán hogy miről van szó, mert elkeztem az elején, de az első 3 fejezet után sem jött a megvilágosodás... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés