Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Nyári Tábor 2020 - Kalandmodul, ahogy ti kértétek!


TAO

Sziasztok Táborlakók!

Örömmel jelentjük, hogy a jövő évi Nyári Tábor kalandmoduljára készített kérdőívet közel 50 fő töltötte ki és küldte vissza érvényesen, így a szervezők ezt a kérdőív kezdeményezést egyöntetűen elfogadták! 

A 2020. évi Nyári Tábor MAGUS kalandmoduljának készítése során megpróbálunk a kérdőívek eredményeire építeni a legjobb tudásunk szerint. A kalandmodul írói: @Hulla és @TAO.

Az eredmények kiértékelése és értelmezése még nem történt meg, de amint megtörténik - vélhetően 1-2 héten belül -, ezt közzé fogjuk tenni, megosztjuk veletek is! A kérdőívvel kapcsolatos további információk itt lesznek megosztva, kérdés esetén is ide írhattok: https://kalandozok.hu/topic/1528-kalandozokhu-nyt2020-előjáték-kérdőív-izgalom/

Nagyon köszönjük nektek, hogy megtettétek ezt a visszajelzést! Nagy örömet (és kihívást :mrgreen:) szereztetek ezzel nekünk! :taps:


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Sziasztok

Esetleg lemaradtam valamiről? Úgy rémlik, hogy az NYT mesélője pályázat útján dől el, és a pályázat feltételei szigorodtak. De nem találkoztam pályázati kiírással.

Üdv, Silver

TAO kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Szia Silver,

Valóban pályázat útján szokott menni mostanában, de tudomásom szerint ez nincsen kőbe vésve, inkább csak ez volt a trend az elmúlt pár évben. (Ha nem így van, a főszervezőket kérném, hogy javítsanak ki.) A jövő évi Nyári Tábor moduljának kiválasztásánál a tábor fő szervezői (Antail és CS) döntése alapján nem lesz pályázat, hanem az eredményei alapján ez a kérdőíves kezdeményezés (és annak készítői/szervezői) vitte el a modulírás lehetőségét. Azt hiszem ez az idei Nyári Tábor végén kommunikálva is volt, hogy a kérdőív eredményeit tekintve ez benne van a pakliban, de elnézést, ha ez nem volt teljesen egyértelmű.

Ha van még esetleg kérdésed, várjuk!

Üdv,

TAO

Link a hozzászóláshoz

Szia TAO

Lehet, hogy volt kommunikálva valamilyen szinten, nekem személy szerint nem jött át (ami persze nem reprezentatív  :) ). Viszont az NYT-re modult írni nagy megtiszteltetés, és nem egy ember van aki szívesen megmérettetné magát. 

Megértem, hogy így oda adni a modulírás lehetőséget sokat könnyít a rengeteg szervezői feladaton. De ha kiszámíthatóbb működést szeretnénk, akkor erre is kell egy szabályzott folyamat.

Most, hogy megvannak a 2020-as modul írói, azt javaslom használjuk ki az időt a modulírás jogát elbíráló folyamat kidolgozására.

Köszönöm, Silver

TAO kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Szia Silver,

Köszi a visszajelzést! Az utolsó mondatodban szereplő javaslatodra úgy gondolom, hogy @Antail és/vagy @Con Salamander tud érdemben reagálni. Biztos vagyok benne, hogy van már elképzelésük, talán konkrétumok is a fejükben, talán több és más is, mint ahogy én gondolom vagy leírtam.

Üdv,

TAO

Link a hozzászóláshoz

@Silver A jelenlegi működési szabályzatunk szerint a táborszervező választja ki a modulírót. Az utóbbi időszakban ennek eldöntéséhez hívtuk életre a modulpályázatot.

  • Az elkövetkező időszakban lesz lehetőségünk módosítani a rendszert, komolyabb időnyomás nélkül, hogy kiszámíthatóbb legyen a modulíró kiválasztása.
Silver és Sneer kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz


A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...