Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

IV. Kamara LARP hétvége - Szeptember 19-22.


Felon

Üdvözlések!

 

Egy szeptemberi hétvégére ajánlunk Nektek programot.

Gyere és játssz velünk a IV. KamaraLarp hétvégén!

Mi az a LARP? Az élő szerepjáték (LARP, live action role-playing game) a hagyományos szerepjátékból alakult ki.  A kamaralarpon nem feltétlenül öltözünk jelmezbe (bár lesznek idén is báli jellegű játékok, melyek fényét ruhákkal is emeljük), ám teljes fizikai valónkkal hozzuk a választott karaktert. Mozdulatokkal, verbálisan, és teljes megélésben a karakter milliőjében létezünk, mely élmény lehetőséget nyújt önmagunk mélyebb megismerésére is. 

Idén festői környezetben a bánki Öko-land gerendaházaiban várunk titeket, ahol kényelmes szállást és teljes ellátást biztosítunk. A hosszú hétvégén 6 blokkban, összesen 10-14 játékot, kapcsolódó előadást és műhelymunkát tartunk. Jellemzően 2-6 párhuzamosan futó program közül választhatsz az ismertebb régebbi játékok illetve a most debütáló új alkotások közül.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az előző évek résztvevői komoly közösségé, baráti társasággá kovácsolódtak. Hogy ezt tovább erősítsük, már nem csak három szűk napotok lesz tartalmas időt együtt tölteni, hanem egy további nappal megtoldott hosszú hétvége áll majd rendelkezésetekre.

Nem probléma, ha még nem voltatok hasonlón, lesz olyan etapunk a hétvégén, ami felkészít arra, hogy mire is számíthat a játékos, és technikákkal segítünk abban, hogy minél teljesebb élményt vihessetek haza a játékokról.


Játszatok velünk egy hétvégén át, mert, ahogy Csukás István fogalmaz:
“Játszani legalább ketten kell, de inkább tízen, húszan, mert a közös játék a legnagyobb dolog az életben.”

 

 Bővebb információkat találsz a fb eseménynél: https://www.facebook.com/events/336545643674832/

Továbbá a játék honlapján: https://larp.ostromjatek.hu/

 

Ha szeretnél izgalmas élményekkel gazdagodni, ne habozz, jelentkezz, és tölts velünk egy olyan hétvégét, melyen új kapuk nyílnak a játék világába!

 

Várunk szeretettel

Felon, és az Ostromjáték szervezői

Szerkesztve ekkor: , Felon által


Kalandozók véleménye

Recommended Comments

Néhányotoknak már ismerős lehet, így én is szeretnélek benneteket meghívni a tábor alatt debütáló Szirénák nevű játékomra. Kicsit Sir Tom Kult játékához hasonlóan ötvözzük majd az asztali szerepjátékot a LARP elemeivel. 

Egy kis hangulatkeltő a játékhoz: 

Boston 2019 ősze. Az első igazán hideg nap beköszöntével furcsa hangulat telepszik a városra. Mindenki munkába indul, ám a megszokott hétfő reggeli mélabúba valami zavar és feszültség vegyül. Mindenki érzi a metrón, a villamoson, az utakon. Rebbenő tekintetek, itt-ott egy remegő kéz. Nem tudják megmagyarázni, de mind félnek. Talán a csönd. Talán a csönd, ami áthatol a járművek zúgásán, és beférkőzik a gondolatokba, melyet nem tud elnyomni a hangszóróból dübörgő basszus, és a felharsanó gyereksírás sem.

Aztán mindent széttépnek a felvonyító szirénák. A szirénák, amiknek jelentését a mai ember már szinte nem is ismeri. A szirénák amik előhozzák a régi ösztönt. MENEKÜLJ!

Link a hozzászóláshoz

Ezt az egész Kamara LARP hétvégét nagyon ajánlom mindenkinek, függetlenül attól, hogy szokott-e élő szerepjátékot játszani, vagy sem. Sőt, igazából nem szerepjátékosok is bátran kipróbálhatják, nem kell hozzá semmi előkészülés és eszköz, csupán nyitottság, hogy kilépj a komfort zónádból.

Tavaly, a 2018-as rendezvényen ott voltam (a vége kivételével, mert korábban el kellett mennem), és hatalmas élmény volt. A rengeteg különböző stílusú és hangulatú játékot számomra a sok-sok önismereti tanulás emelte igazán különleges, egyedi eseménnyé.

Egy szó, mint száz: aki teheti, jelentkezzen, mielőtt betelnek a helyek! :)

Eric, Sir Thomas és Shordanus kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Csatlakozom az előttem szólókhoz, hiszen tényleg sok-sok élmény és felhőtlen szórakozást jelent egy ilyen hétvége. Ráadásul - ami nekem a legszimpatikusabb ebben az egészben - hogy nem igényel semmi előzetes felkészülést. Egyszerűen csak megérkezik az ember és részt vesz legalább féltucat játékban. A rutinos szervezők minden körülményt biztosítanak ahhoz, hogy mindenki a játékra tudjon összpontosítani.

Én idén három történetet viszek az eseményre. Az egyik korábbi Nyári táborban debütált Metrót, a jövőben játszódó 2210-et, illetve a kompetitív Maestro-t. Utóbbinak ez lesz a premiere. Persze ezek mellett még tucatnyi egyéb játék lesz játszható a rendezvény során más, nálam sokkal nagyobb LARP-os rutinnal bíró alkotók munkái. 

A lényeg, ez tuti jó mulatság lesz!

Shordanus, Sir Thomas és Eric kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz


A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés

×
×
  • Új...