Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Dryen

Kalandozók
  • Hozzászólások száma

    30
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Róla: Dryen

  • Születésnap 1983/08/04

Kalandozós kérdések

  • Mi a kedvenc kasztod?
    Boszorkány
  • Mi a kedvenc regényed?
    Sötét zarándok
  • Ki a kedvenc íród?
    nincs
  • Melyik a kedvenc novellád?
    Kráni krónikák
  • Mi a kedvenc szerepjátékos idézeted?
    "Itt úgyse jössz át! "
  • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
    "én egy ártatlan, gyermeki lélek vagyok"-mondta a boszi.
  • Milyen szerepjátékos rendezvényekre jársz, jártál?
    Kalandozók, Lumina Cornu, Farkasodú
  • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
    vampire, CoC
  • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
    1999 környéke
  • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
    nem emlékszem, gyanítom a google segített
  • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
    Darton, és a szakadár lovagjai
  • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
    Van, Gyöngyösön, de 1-2 ember még jöhet, vagy reális távolságon belül hajlandóak vagyunk utazni
  • Mi a kedvenc sportod?
    Capoeira
  • Mi a kedvenc csokid?
    epres fehércsoki

Legutóbbi látogatók

809 adatlap megtekintés

Dryen's Achievements

Világjáró

Világjáró (5/16)

  1. Igény szerint ottalvás és az Asztal Alatti Tornán való résztvátel természetesen idén is megoldható.
  2. @Hulla Segítenél nekünk is megtervezni az útvonalat?
  3. Bizonyos körökben már híres vagyok. Ideje a Torozonoknál is látogatást tennem, úgy gondolom.
  4. Én és Xanner is érdeklődünk. Ha nem férünk be mint spectator szeretnénk jelen lenni.
  5. Dryen

    Élménybeszámolók

    Sziasztok! Próbálok még a friss emlékek birtokában írni pár mondatot. A helyszín : Kivételesen nem késtünk el, pedig ez lassan a védjegyünk Xannerrel. Hiába vagyunk Gyöngyösiek, nekünk is új terep volt, de bejött. Máskor is szívesen jönnék ide. Szállás: a szobák korrekt kolis szobák, az épület talán túl nagy, pláne a park, de ez előny és hátrány is egyben. Tetszett, hogy el lehetett szeparálódni, ha szerettünk volna, de az esti iszogatás, és a dohányzónak köszönhetően a legtöbbekkel összefutottam, ha csak pár szó erejéig is. Csak a női WC 2 egész darabját találtam kevésnek, amúgy panaszra nincs okom. Kaja: menza koszt. Külön áldozatot mutatok be az isteneknek, hogy idén nem bújtak meg aljas gombák a menüben. Finnyás dög vagyok, de mindig tudtam enni, esetleg a reggeli adagok voltak problémásak. Ill amit többször is láttam, hogy a később érkezőknek nem jutott, míg más már a repetát ette. Modul: Végre valaki elvitt Kránba <3 , és nem a mostanában olyan divatos: inkvizítortól kapott küldi. Csapatként mi, a Sorsfordítók nem voltunk összeszokva, de így utólag merem állítani, ezzel a csapattal bártran jelentkezek rendezvényekre. Az idő szűkéhez mérten mindenki rááldozta az időt az ötletelésre, feélkészülésre. KM: Silvert nem ismertük, de csak pozitív dolgok jutnak eszembe. Ami nekem kifejezetten szimpi volt: Elég laza, hogy élvezzük, de elég véreskezű, hogy összetartson. Csapat: Itt találkoztunk úgy rendesen először. Kiismerni idő szűkében nem tudtuk teljesen egymást, de össze tudtunk dolgozni, közös irány, közös út, máskor is bátran vállalám ezt a bandát. Modulon kívüli játékok: Mikor hol fordultam elő, volt, amit csak megnéztem, de minden napra jutott több dolog, sosem unatkoztam. Rapid KM : Jó hangulatú izgalmas játék, jó mesélővel. Legközelebb is benne lennék. A random sorsolásban látom a lehetősget, hogy új emberekkel üljek egy asztalhoz, ismerkedjek. Író-olvasó találkozó: kicsit elhúzódott, de jó hangulatú közvetlen beszélgetés volt, utóbb poharazgatás, ha jól sejtem. Van rá igény a részemről a jövőben is. Esti aljasodások: nem rémisztgettük a helyieket, sosem volt üres a poharam, és izomlázam lett a sok nevetéstől. Olyan csapat, ahol nem csak szolidan lehet iszogatni, hanem az aljasodás is belefér, puszi érte mindenkinek. Összegezve jövőre is szívesen jönnék ide. Nem csak a hely közelség miatt, de a Mátrában mindig hűvösebb van mint az ország többi részén, nem volt vízprt, így szúnyog is alig. Külön köszünet mindenkinek, akinek ez a pár nap munka is volt: szervezők, ismét le a kalappal előttetek.
  6. Dryen

    Általános beszélgető

    És Gántot vajon el lehet már hagyni idén?
  7. Dryen

    Általános beszélgető

    Viszem mindenképp. 15 percnyire lakok az idei tábortól. Igény szerint kölcsön tudok kérni többet is, de azt időben jelezd, hogy miből, mennyit, milyet szeretnél.
  8. Dryen

    Általános beszélgető

    1 kard, 1 dobótőr van ,larp safe, ha szükséges írj majd, és visszük.
  9. Dryen

    Általános beszélgető

    Szia. El kell, hogy keserítselek, a múlt évben elvitték az emlékhelyet, talán megszüntették? Állt a bál, sokan keresték a hozzátratozóikhoz kapcsolódó apró emlékeket. Nem tudom történt e változást, vagy hová került, tudtommal nem áthelyezték, hanem durván szólva ledózerolták. Elvileg az már nincs ott
×
×
  • Új...