Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Csupakosz

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  36
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Bárd.
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  WoD (Vámpír, Vérfarkas, Démon, Changeling, stb.), MERP, Firefly/Serenity, CoC, D&D
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  ~2008
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Jó kérdés. Talán a névgenerátor kapcsán. Rég volt.

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Csupakosz's Achievements

Kalandozó

Kalandozó (6/16)

 1. Nagyjából mi szokott lenni a menetrend programok terén? Mennyi a "holtidő", illetve van-e külön kajakómára szánt rész mondjuk ebéd után - esetleg valami jó ellenszer?
 2. Sejj! Ahogy látom a helyszín nem változott, ami ígéretes. Viszont a képeken nem igazán látszik a parkoló mérete. Körülbelül mennyi kocsi fér el benne vagy akár a közelben van-e lehetőség letenni a járgányokat, ha az megtelik?
 3. Felőlem lehet. Hozok akár saját készítésű mézsört/mézbort is, ha lesz csapat.
 4. Szervusztok! Én is keresek csapatot. Elovit, keressünk együtt! Mit szólsz?
 5. Szervusztok! Parkolással kapcsolatban merült fel a kérdés, hogy mennyi hely van? Illetve amennyiben sikrül mennem, Baranyából indulok, szívesen fuvarozok bárkit, aki útba esik.
 6. @tetra válasza helyes, de @TAO érvelése sem rossz. Döntsétek el ti, hogy melyikőtök kérdez!
 7. Egyébként, ha nem értetek egyet velem, nyugodtan szóljatok, mert nem írtam, hogy milyen mértékegységben kérem, de mentségemre szolgáljon, hogy volt mérnök hallgatóként két tizedes pontosságot elvárok.
 8. Akkor tessék tovább olvasni azt a szabályt! "Az ember illetve a törpe kategóriába minden olyan humanoid beletartozik, amely fizikai alkatában e két kategória valamelyikének felel meg. Azaz egy félelf sebessége az emberéhez hasonlóan alakul, míg egy gobliné a törpééhez mérhető. Az udvari orkok kitartásuk miatt inkább az elfek mércéjével mérhetők." Így az ott található táblázat alapján az ember 36 ynevi mérföldet képes megtenni óránként, ami 10 láb szegmensenként (36/3,6=10), míg az elf - és hozzá hasonlóan az udvari ork is - 38 mérföld/óra-val képes haladni, ami 10,56 láb/szegmens (38/3,6=~10,56 a kerekítés szabályainak megfelelően). A fentiek alapján a válasz igen közeli, de sajnos nem helyes. A következő kérdés: Melyik játszható faj tagjai kapják a legtöbb pozitív tulajdonság módosítót?
 9. Akkor adj egy választ te! Hátha azt ismered, amit én is.
 10. Ezt a választ hol lelted? Mert én egy másik mérce alapján rótt táblázatra bukkantam. Lehet, hogy egy újabb többszörösen értelmezhető szabályba botlottunk?
 11. Kihívás elfogadva! Monty Python után szabadon: mennyi egy sietős (rohanó) udvari ork átlagsebessége?
 12. Játszható fajok közül: amund, dzsenn, elf, gnóm, törpe. De a nem játszhatóak közül még idesorolnám a gyíkmágusokat (snil-veh), őssárkányokat, nemesaquirokat, démon- és dzsinnhercegeket, unikornisokat és pegazusokat, talán még az ibloghokat és trollokat is (ugyan mi vagy ki párosodna ezekkel), meg Mari néniéket a sarki jósdából. ...ésatöbbi.
 13. TAO-é a helyes válasz. Tied a következő kérdés.
 14. Hogyan juthat egy bárd új főhangszerhez, ha az előző megsemmisült?
×
×
 • Új...