Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Szery

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  92
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Szery's Achievements

Kocsmák bajnoka

Kocsmák bajnoka (7/16)

 1. Bocs, én is tévedhetek... :oops: Nem túl jó az emlékezőtehetségem... :? Az ellenfelemnek full mind1 volt... :twisted:
 2. Szevasztok! Hát igen, köszömöm szépen... :oops: Köszönöm a nagyon jó mesélést az Elit alakulat nevében! Ott leszünk nyári táborban és már az is megvan, hogy ki mivel lesz... asszem... :? Már az egész csapat nagyon várja a nyári tábort. A tavaszi táborban egyetlen rossz dolog volt... :cry: az hogy nagyon rövid volt! :cry: Egyenlőre megint csak ennyit... Üdv!
 3. Szevasztok! Köszönöm Cather. Nélküled nem sikerülhetett volna... Most van időm is meg kedvem is írni a fórumba.... (nincsen kedvem magyart tanulni... :wink: ) Csanád köszi a mesélést! naon jó volt! Régen hagyták ennyire kibontakozni a karakterem... A LIVE naon jó volt és remélem hogy nyáron is lesz legalább ilyen jó. Csak hozzam magammal a szent fényemet... A LIVE-ra most jobban fogok készülni és sebesülés nélkül fogom túlélni a viadalt 8) A modul is nagyon jó volt sztem, csak az hogy Kránban vagyunk egy kicsit rémisztő volt... De túléltük és nagyon jót szórakoztunk! Először voltam Uwel paplovaggal és nagyon megtetszett. Jó volt látni, hogy sok ismerős arc jött el, akikkel találkozókon szoktam találkozni. Már várom a Nyt.-t. :twisted: Egyenlőre ennyit, majd még talán írok valamit... :roll: Üdv!
 4. Szery

  Dumaterem

  Hali! Na végre újra itt a fórumon!
 5. Hát Pico ezt jól megszívtad... :cry: No de sebaj, jövőre majd megint eljövök, és mindenkit halálra röhögtetek... főként a kalandmestereinket :twisted: :twisted: :twisted: Üdv!
 6. Hali! Jó volt a tábor, de kicsit sokszor haltam meg az uccsú ciklusban(3). Sok baaromságot összehoztunk, és ezeken k.... sokat röhögtünk... Na majd a humor rovatot jól feltöltöm, ha lesz rá elég időm. Üdv!
 7. Hali! Ezidáig nem nagyon írogattam ebbe a topicba, mivel nem próbáltam még ki. De nemrég kipróbáltam(pár hónapja), és nagyon élvezhető. Az mondjuk kicsit sokáig tartott, hogy megtanuljam és megértsem a varázslatait, de megérte. Amúgy szvsz nem túl nehéz kijátszani, de tényleg sok tapasztalatot igényel. Üdv!
 8. Szery

  Melyik a kedvenc fajod?

  Mi van? Jahutor? Az meg mi? Miért Ynev- romboló? :?: :?: :?: :?: :?: :?: Üdv? Üdv!
 9. Szery

  Dumaterem

  Iskolai tananyag volt. Elsőre akkora phallost írtam belőle, mivel b*sztam megtanulni.
 10. Szery

  Dumaterem

  Hogyha már számisztika, akkor tudjátok hogy mi jelent az 1-es? ??? Isteni phallos! Még másik 40-50 számot kellett töviről-hegyire megtanulnom... De régen röhögtem annyit, mint akkor amikor megtanultam ezeket. :mrgreen: Üdv!
 11. Szery

  Zene

  Üdv! Hát én kb. ugyanazt hallgatom, de azé van néhány amit még nem hallgattam(na jó.. assem tom mi az. pl: Alhana, CrossBorns, és Lordi)
 12. Szery

  Zene

  Hát az jó lehet, de én biztos, hogy nem megyek. Viszont pár haverom száz, hogy elmennek.
 13. Játékok: a régi kedvenc: Insane nemtom ismeritek-e, de még a Soldat is elég élvezhető stratégiából mostanában a Battle for Middle-Earth -öt nyomom szvsz a legjobb rohangálós-öldöklős játék a Morrowind
 14. Üdv! Na nekem majdnem mind1, hogy mit hallgatok, de mostanában a Rammsteint, meg a System of a downt preferálom. A rock minden mennyiségben, a pop már kicsit korlátozottabban, a technoval is kivok békülve, ...stb 8)
 15. Üdv! Ez előbbit fejtsd ki bővebben te Emberevő Hulla! :shock: 8)
×
×
 • Új...