Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Jadis

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  253
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: Jadis

 • Rang
  Sorsfordító
 • Születésnap December 17

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Fejvadász.
 • Mi a kedvenc regényed?
  A renegát
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  Call of Cthulhu, Kult, meg ami jön. (Majdnem) mindent szívesen kipróbálok.
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1996/7 (volt szünet is)
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Csapatot kerestem és találtam ehelyütt. :)
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Ranagol (nem gonosz, csak más léptékben gondolkodik).
 • Mi a kedvenc csokid?
  "... és minden olyan csokoládét amit csak készítenek a világon!" :D

M.A.G.U.S. Kódex

 • Táboraim
  NYT2012 - Selyp
  TT2012 - Öregbakony
  TT2013 - Hosszúház
  NYT2014 - Gyömrő
  TT2014 - Hosszúház
  NYT2015 - Gyömrő
  TT2015 - Hosszúház
  NYT2016 - Gyömrő
  NYT2017 - Gyömrő
  NYT2018 - Gánt
  NYT2019 - Tokaj
  KOSZT2020 - Internet

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

 1. Jadis

  Élménybeszámolók

  Hosszú várakozás után végre volt tábor. Ez már önmagában is nagy öröm, ahogy találkozni a törzsgárdával, vagy új arcokat látni. Máris várom a következőt. A szállás jó volt, mondjuk az emeletes ágyak közti hely nem felnőttekre lett tervezve, ezzel volt gondja mindenkinek (beütött fejek, hátak képében). Nagyon jó volt, hogy rengeteg játékra alkalmas helyiség, zug stb. volt, mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelőt. Ez igazából kárpótolt azért is, hogy a szobákban viszont nem lehet játszani, túl picik. Az időjárás és az áramszünet kívül esik a szervezők hatókörén, így nem is térnék k
 2. Jadis

  Dumaterem

  Alapvetően a táboron belül mindenki tegeződik kortól függetlenül. A tiszteletet tegezéssel is meg tudod adni, ha úgy érzed.
 3. Lesz hűtő a szobákban vagy sok és nagy hűtő közösben?
 4. Erre kaphatok majd még egy "hivatalos" választ?
 5. Az MTK-ban (76-77. oldal) a hárítófegyver használat egyik kategóriája az alkarvédő.
 6. A karialkotó és otthoni játék szempontból teljesen egyetértek, tetra. A verseny annyiban kicsit más, hogy a kiírásban ez szerepel: "Papok, Paplovagok 1, 2 (a korábban megjelent papot, paplovagot ez alapján kérjük)", ezért kérdeztem meg. Szóval, ha az általános, akkor boldog vagyok, a Kp-im is boldogok és a karialkotó készítői is boldogok. Ha a spec., akkor a Kp-im kicsit elszomorodnak, a karialkotó készítői pedig izzadhatnak beleprogramozni ezt (is).
 7. Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a papok a PPL1 alapján csak a saját vallásukra kapnak vallásismeret MF-et. Ha szeretnék más vallásokat/istencsaládokat is ismerni, akkor fel kell vegyem újra a képzettséget? Amennyiben igen, akkor légyszi tegyétek ezt lehetővé a karakteralkotóban is. (Jelenleg nem választható a vallásismeret, ha már egyszer megkaptam.) Vagy pedig az ETK képzettségleírása az érvényes és papként minden vallást ismerek Mf-on?
 8. Igazából, ha valaki akarja, akkor lehet bármennyi varázstárgya, ha a TP-kből elég aranyat vált hozzá. A karakteralkotás nem köti ki, hogy az elérhető maximális szinten kell indítani a karaktert. Egy szint mínusz rengeteg aranyat és varázstárgyat jelent, ha valaki ezt szeretné.
 9. Mondjuk ezzel semmi gond nincs, csak ugye, ha az istenének az értékrendjétől jelentősen eltér, az isten nem fogja tovább támogatni (játéktechnikailag nem kap manapontot). Szóval, ha varázsolni is akar, akkor az istenének kegyében kell maradnia, az pedig nehéz, ha szembefordul vele és az értékrendjével. Amúgy Orwella is pyarroni istencsalád, nála nem hiszem, hogy kellene indoklás, szóval fentebb nem róla beszéltem. De amúgy gondolom, ti sem.
 10. Igen, egyelőre ez tűnik az egyetlen megoldásnak. Időben kell jól összeszervezni.Kszi az infót!
 11. TB számom van, csak ugye "ki vagyok jelentkezve", mert nem Magyarországon élek, dolgozom és fizetem a TB-t. Plusz ugye ez egy nagyon költséges tábor lenne: odaút, 10 nap karantén, oltás, visszaút, ezekre mind szabadság, majd ugyanez még egyszer és a tábor. Nagyon szeretnék menni, de azért vannak korlátai. (Plusz ezt szorozd meg kettővel, mert Owdent is ugyanez érinti. Mondjuk neki legalább van magyarországi lakcíme, nekem nincs.)
 12. Itt a bibi. Ha nem Magyarországon kapod meg az oltást, akkor nincs kártya, hiába vagy magyar állampolgár. És nálunk ugye ez a helyzet, mert Németországban fognak oltani, ami jelen állás szerint semmit nem ér a tábor látogathatóságának szempontjából.
 13. Köszi a választ! Akkor egyelőre várakozó álláspontra helyezkedem.
×
×
 • Új...