Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
  • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

KULT - freestyle, csütörtök este (Sir Thomas)


Recommended Posts

A kalandot a 2015-ös NYT-n kezdtük el, azóta is töretlenül tart, az évközi játékokat és két spin-off játékot beszámítva (amelyeken más játékosok is részt vettek - Tao, Hulla, stb.) ez lesz a 9. alkalom számításaim szerint. Számomra ez a játék jelenleg a szerepjátékos élményeim csúcsa minden szempontból, úgyhogy ez alkalommal is nagy várakozással érkezem majd a táborba. 

Játékosok: Felon, Jadis, Pancsa, Artu, Eric, Dekker

Beugrók: Tavaly Owden, Goblin és Caos beugrott egy-egy epizódszerepre (teljesen váratlan fordulatként).  Tulajdonképpen  csak hozzátett a játékhoz, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy idén folytatnánk a dolgot. Ha valaki nézőként ott lesz velünk végig, még akár be is ránthatjuk hasonló esetben. :D

Időtartam: vacsora után - 01:00

Kaland: Lassan felkészül a csapat arra, hogy frissen realizált képességeivel a Fátyol túloldalán tevékenykedjen. A megbeszéltek szerint megpróbálok újra egy kicsit intenzívebb vizek felé evezni. Terveim szerint a Charon- és a testvér-vonal tovább mélyülne (utóbbit lassan nehéz fokozni), illetve szeretnék visszakacsingatni Artu és Eric karaktere felé. Dolgozom a részleteken.

Karakterek: a korábbiak, nincs változás.

Felkészülés: a karakterből érdemes készülni kicsit, hogy repülőrajttal vegyük a kaland elejét.

Nézők: Ez a KULT játékunkban nem a hagyományos rendszert használjuk (kivéve az előnyök-hátrányok fejezetet), nincsenek kockadobások és klasszikus kaland sem. A játék közös, improvizatív szerepjátékra épül, sok szempontból kísérletező jellegű, ezért külső szemlélőnek szokatlan lehet. Ha lenézel hozzánk, kérlek maradj csendben, hogy ne törd meg a játékosok koncentrációját, illetve az illúziót, amit a játékosokkal felépítünk. Mondjuk ilyen gondunk eddig sem volt, de azért esetleg érdemes megemlítenem. :) 

Idén mélyebb érzelmi húrokat pengető, intenzívebb játékot tervezek. Ez azt jelenti, hogy a szokásos  asztali szerepjátékoktól NAGYON különbözni fog a játék képe. Ez játékosként nagyon megterhelő lehet, ezért kéretik - ahogy eddig is - kiemelt figyelmet fordítani arra nézőként, hogy ne zavarjátok a játékot. Köszi előre is.

Link a hozzászóláshoz
11 órával ezelőtt-kor Neko írta:

Júj de jóóó, már alig várjuk. :):laza::razz:

U.i.: Gyerekek lehet én lettem amnéziás, de ki az a Charon? :huh:

Martin eddig titkolt (és maga által sem ismert) oldala. ;) És mint megtudtuk, nem egy van belőle, szóval ő "egy" Charon.
Charon a görög mitológiában az alvilág hajósa, aki átviszi a holtak lelkét a Styx folyón. A játékban amolyan "kis halál"-ként ismertük meg.

Sir Thomas és Neko kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Új...