Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Mesélői jelentkezések a Kalandozók modulhoz


Recommended Posts

Sziasztok!

Nekem még nincs csapatom, nem kellettem senkinek. :) Szóval esetleg mesélnék, ha van olyan csapat, akik ezt szívesen vennék. 

Néhány éve már mesélek alkalomadtán, a rendszerismeretem nem annyira erős, egyesek szerint pofátlanul csalok a kokákkal (is), még csak nem is dobok az NJK-knak. Sőt, egyes játékosaim szerint az NJK-im egysíkúak. A modult nálam megoldani minimum nehéz. A legegyszerűbbet is...  Nem mintha emlékeznék a modulra, a felkészülésre  igen ritkán szánok túl sok időt. Legalábbis sokaknak így tűnhet. A vicceskedést  sem szeretem, túl szigorú vagyok sok csapatnak, ráadásul az elvárásaim extrém magasak a játékosokkal szemben. Mindemellett úgy tűnhet, hogy a MAGUS sem a szívem csücske, bár tény, hogy sem a rendszerrel, sem a világgal nincs bajom - ellentétben sok más mesélővel. Na ja, az előbbit nem is nagyon használom az utóbbi időben. Viszont cserébe rettentő sokat tudok beszélni, szeretem hallani a hangomat és vannak, akik egoistának tartanak. Nyilván van okuk rá. Gonoszul manipulálom a játékosokat és az eseményeket, mindig úgy kanyarítom a történéseket, ahogy nekem tetszik. A szabad akarat vagy döntés nálam csak illúzió.

Nah, ennyit a kedvcsinálásról. Ha mindezek után még mindig érdekel a lehetőség, gondold át még1x... Ha még így sem vettem el a bátorságod vagy a kedved, akkor jelezd!  :P

@Antail: remélem ez így, ebben a formában megfelel bemutatkozásként. :eztneked:

Egyébként szép napot és jó játékot mindenkinek!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...