Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Netharc vagy chatoljunk nyugodtan

Recommended Posts

Közzétéve:

Egyenlôre regisztrálni csak úgy tudsz, ha elküldöd annak a KM-nek akit választasz. ( remélem jól értelmeztem kérdésedet)

Közzétéve:

Üdv,

már több mint egy hete felkerült a harc a neten az oldalra.

Kérek mindenkit, akinek véleménye van a kivitelezéssel kapcsolatben vagy érdemi ötlete van a fejlesztéssel kapcsolatben keressen meg engem vagy Antailt.

Közzétéve:

Kedves Cz!

Irjatok ki fix id?pontokat, hogy mikor van játék! Igy figyelemmel kisérhetjük hogyan zajlik egy ilyen küzdelem.

Kiabálhatjuk a monitor elött: Vigyázz Peti! Ott a farkas!..... :lol:

Hol?.... :shock:

M

Közzétéve:

Én tegnap már harcolam egyet Wandel ellen, az elején majdnem elbuktam, de a végén talponmaradtam, ? meg nem. Megígértem Antail-nak, hogy írok egy részletes leírást a partyról, de sokkal murisabb, ha történetbe foglalom, úgyogy majd nekiállok valamikor, és akkor jó lesz.

Mondjuk elemek harca, vagy valami hasónló.

:D Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Én szivesen harcolnék bárkivel csak az a baj hogy a faterom tüzfala miatt és ezért csak MSN Messengerrem van és az megy tüzfallal is. Ha valakai igy letudná bonyolitani.

Közzétéve:

Nekem nagyon tetszik ez a harc a neten, szép, nagyon szép és m?ködik is, csak azt nem értem, hogy miért angerathas bet?kkel írtátok ki az eseményeket a falra... :shock: Mert én felismerem, de nem tudom elolvasni. Bár lehet, hogy melléfogtam... az csak díszít?elem, vagy tényleg ír vmit :?:

Közzétéve:

Els?sorban a KM jobb oldalán található érdekelne, mert az ott inkább szembet?n?. De a többi is érdekelne és lehetséges, hogy a többi fórumozó is érdekelt, benne. :)

Crowstone, nagyon jók lettek a rajzok! :shock: :D

Közzétéve:

Nefadar: nagyon jók, én már harcoltam egyet Anail vezérletével Wendel ellen, és nyertem, de nagyon közel voltam a véghez, de amikor betalált a 8 épés találat, akkor már tudtam, hogy nyertem... :lol:

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Nefadar: nem is ez volt a buli, hanem az, hogy ezt egy gyösz kis varázsló, túlélte!!! Aztán következ? támadás, szintén túlütés, vagy 70-el... ebzés: 1! azt hittem ott esek össze, met volt még vagy 3 ÉP-m nekem is, úgy, hogy túléltem egy 7E-s túznyilat... :lol:

Nem semmi kis csata volt...

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Ahogy elnézem, az utóbbi pár napban megcsappant a forgalom itt a Netharc környékén.Várjuka jelentkezéseket az oldalon megadott címeken!

Közzétéve:

Én már elküldtem a Tűzvarázslómat Antail-nak, csak még nem rakta ki... A Boszorkánnyal szívesen kiállnék, ha van kedve. :D Persze az én karakterem külön netharcra van tápolva. :lol: Najó, nem ám.. tök rendes karakter... :twisted:

Szal akinek van kedve, az dobjon egy mail-t, vagy keressen cseten.

Üdv; Thapsshy

Közzétéve:

Elôbb-utóbb ki fogom hívni Thapss kariját...csak még nem tudoim mivel legyek.Bárddal vagy BM-el...

Vagy ikerkaszttal? 8)

Közzétéve:

most mért mindenki velem akar harcolni? a tegnap trefortos srác is (bocsi, rossz a névmemóriám), most Cz, Gemkapocs... szal érdekes ez így... ;)

Vezessük be azt, hogy minimum 3mat kell nyernie valakinek, hogy ellenem kiállhasson... Azért az arc nagyon ott van, mi? ;)

Üdv; Thapsshy

Vándor
Ehhez a témához mostantól nem lehet hozzászólni
  • Új...