Thapsshy Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Legyen 3001 pont a Tp, amennyivel rendelkezni kell a karakternek. Sokkal murisabb Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Gem Kapocs Közzétéve: Október 14, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 14, 2003 Nem jáccunk ilyet :evil: akkor már legyen 3501 csakhogy meglegyen a szivemnek az ? boldogsága Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Hogy érted, hogy nincs karaktergeneráló, akkor hogyan csinálsz karit? :roll: Link a hozzászóláshoz
Lord Gon Golor Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Egy karaktert hol kell regisztrálni? Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Október 15, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 15, 2003 Egyenlôre regisztrálni csak úgy tudsz, ha elküldöd annak a KM-nek akit választasz. ( remélem jól értelmeztem kérdésedet) Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: Október 20, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 20, 2003 Üdv, már több mint egy hete felkerült a harc a neten az oldalra.Kérek mindenkit, akinek véleménye van a kivitelezéssel kapcsolatben vagy érdemi ötlete van a fejlesztéssel kapcsolatben keressen meg engem vagy Antailt. Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: Október 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2003 Kedves Cz! Irjatok ki fix id?pontokat, hogy mikor van játék! Igy figyelemmel kisérhetjük hogyan zajlik egy ilyen küzdelem. Kiabálhatjuk a monitor elött: Vigyázz Peti! Ott a farkas!..... Hol?.... :shock: M Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2003 Én tegnap már harcolam egyet Wandel ellen, az elején majdnem elbuktam, de a végén talponmaradtam, ? meg nem. Megígértem Antail-nak, hogy írok egy részletes leírást a partyról, de sokkal murisabb, ha történetbe foglalom, úgyogy majd nekiállok valamikor, és akkor jó lesz. Mondjuk elemek harca, vagy valami hasónló. Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Peppuu Közzétéve: Október 23, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 23, 2003 Én szivesen harcolnék bárkivel csak az a baj hogy a faterom tüzfala miatt és ezért csak MSN Messengerrem van és az megy tüzfallal is. Ha valakai igy letudná bonyolitani. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Nekem nagyon tetszik ez a harc a neten, szép, nagyon szép és m?ködik is, csak azt nem értem, hogy miért angerathas bet?kkel írtátok ki az eseményeket a falra... :shock: Mert én felismerem, de nem tudom elolvasni. Bár lehet, hogy melléfogtam... az csak díszít?elem, vagy tényleg ír vmit :?: Link a hozzászóláshoz
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Október 25, 2003 Szerző Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Melyik szövegre gondolsz? Én írtam és pontosan tudom mit jelent. A KM jobb vagy ball oldalán lév? esetleg a papíron? Sírfelirat az egyik gy?r?felírat a másik és újra sírfelirat. Link a hozzászóláshoz
Bálint Közzétéve: Október 25, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 25, 2003 Els?sorban a KM jobb oldalán található érdekelne, mert az ott inkább szembet?n?. De a többi is érdekelne és lehetséges, hogy a többi fórumozó is érdekelt, benne. Crowstone, nagyon jók lettek a rajzok! :shock: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 28, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2003 Milyenek röviden a csaták? Sneer: megint harcolunk majd egymassal? :twisted: Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 28, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2003 Nefadar: nagyon jók, én már harcoltam egyet Anail vezérletével Wendel ellen, és nyertem, de nagyon közel voltam a véghez, de amikor betalált a 8 épés találat, akkor már tudtam, hogy nyertem... Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: Október 28, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2003 Ilyenkor elég kjicsi az esélye,. hogy ne nyerj Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: Október 28, 2003 Megosztás Közzétéve: Október 28, 2003 Nefadar: nem is ez volt a buli, hanem az, hogy ezt egy gyösz kis varázsló, túlélte!!! Aztán következ? támadás, szintén túlütés, vagy 70-el... ebzés: 1! azt hittem ott esek össze, met volt még vagy 3 ÉP-m nekem is, úgy, hogy túléltem egy 7E-s túznyilat... Nem semmi kis csata volt... Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: November 2, 2003 Megosztás Közzétéve: November 2, 2003 Ahogy elnézem, az utóbbi pár napban megcsappant a forgalom itt a Netharc környékén.Várjuka jelentkezéseket az oldalon megadott címeken! Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 3, 2003 Megosztás Közzétéve: November 3, 2003 Drága Kobzos: én jelentkeznék, de nem tudom mikor tudnék játszani... :cry: Link a hozzászóláshoz
Attila Közzétéve: November 15, 2003 Megosztás Közzétéve: November 15, 2003 Van valaki aki akar velem harcolni :?: :?: :?: Link a hozzászóláshoz
Nefadar Közzétéve: November 15, 2003 Megosztás Közzétéve: November 15, 2003 Attol fugg mivel lennel Sneer: remelem vmikor KM leted ellenere tudunk majd jatszani megint egy fejvadasz osszecsapast :wink: Link a hozzászóláshoz
Mazsinó Közzétéve: November 16, 2003 Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 Ha jól tudom fel kell jelentkezni a listára és megbeszélni egy időpontot.De van aki ezt jobban tudja.Jó harcot!Mazsinó Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: November 16, 2003 Megosztás Közzétéve: November 16, 2003 Én már elküldtem a Tűzvarázslómat Antail-nak, csak még nem rakta ki... A Boszorkánnyal szívesen kiállnék, ha van kedve. Persze az én karakterem külön netharcra van tápolva. Najó, nem ám.. tök rendes karakter... :twisted: Szal akinek van kedve, az dobjon egy mail-t, vagy keressen cseten. Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: December 1, 2003 Megosztás Közzétéve: December 1, 2003 Elôbb-utóbb ki fogom hívni Thapss kariját...csak még nem tudoim mivel legyek.Bárddal vagy BM-el...Vagy ikerkaszttal? 8) Link a hozzászóláshoz
Thapsshy Közzétéve: December 1, 2003 Megosztás Közzétéve: December 1, 2003 most mért mindenki velem akar harcolni? a tegnap trefortos srác is (bocsi, rossz a névmemóriám), most Cz, Gemkapocs... szal érdekes ez így... Vezessük be azt, hogy minimum 3mat kell nyernie valakinek, hogy ellenem kiállhasson... Azért az arc nagyon ott van, mi? Üdv; Thapsshy Link a hozzászóláshoz
Cz Közzétéve: December 2, 2003 Megosztás Közzétéve: December 2, 2003 3-at mi?Szerintem csak egyszer Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts