Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

"Ez vagyok én!" - Vélemények


Sychter

Recommended Posts

Nos, egyik kedvenc sztorim:

4 éve voltam már mesélö, mikor a következö karit hozták elém jóváhagyásra:

"Neve Negro, kasztja harcos. Anyja elf, apja a démoni síkok kisebb ura, aki feletébb bizar események folytaán ejtette teherbe az anyját" :shock:

- itt még (lévén már rég láttam ennyire túltápolt karit) nem szóltam semmit, olvastam tovább, h mi söl ki belöle.

"Evilági fegyverekkel sebezhetetlen, csak mágikus fegyverek ártanak neki. Halála esetén démonüzést kell rajta végrehajtani, külöbnen egy órán belül feléled."

[...] itt még hosszú oldalakon ecseteli a kari különleges képességeit, de szerintem nem kell leírnom, h elképzeljétek.

"Egyszerre két szabját forgat (2kezes harc MF, fegyverhaszn. MF), és mivel ügyesség, gyorsaséga 19-19, így 2*2+2=8x támad körönként, sebzése (persze 20as erövel) 2*(k6+2+4)=2k6+12/támadás, tehát jó esetben 16k6+96 körönként :shock: "

- és mindezt pesze 1. szinten.

- na ez az a pont, amikor legszivesebben kidobtam volna az Elsö Törvénykönyvet. :cry:

- komment?

Link a hozzászóláshoz

Nos, igen... vettem egy naaaagy levegöt, és finoman elkezdtem rávezetni a karakter hibáira :D végül ö is belátta, h kicsit erös lett és felajánlotta, h lemond az aquir szolga nyelv használatáról, ha gondolom... :D

De igazából az egészet azért írtam, mert szerintem nagyonis szomorú, hogy vannak ilyen emberek (mert nem ö olt az egyetlen), akik élvezik, h ehhez hasonló karakterekkel játszanak... :(

Szomorú...

Link a hozzászóláshoz

Na igen.Az ilyen vérpistikék ellen van egy nagyon jó módszer, mint említettem volt.Valahogy menjenek vissza az időben, vagy kerüljenek egy negatív síkra, ahol a világ ua. scak épp minden ellentétes.Tehát a vörös hadurak pl nem a jó gyért harcolnak.A karakterek saját alteregójukkal találkozzanak össze, majd szítsunk ellentétet a két csapat között.Hidd el a saját kraktere ellen nem fog tudni mit kezdeni.Azt is meg lehet csinálni, hogy az előbb említette túltápolt karit egy nagyhatalmú vari klónozza és akkor csak őt szivatod meg.

Link a hozzászóláshoz

Nekem is volt egy ilyen karim, ami csak egy nem tápos fejvadászként kezdte. De a KM.emnek más elgondolásai voltak róla. 7-es szintig fejlődött aztán kidobtam a kait.

Kalandjai során bevtték a birodalmi fejvadászklánba, ahol kicsit táoltak. Utána még harcolhattam a kobrakardjaimmal. Jaés találkoztam az egyik kráni 13-mal. Majd egy aquir szolgálatába álltam, miszerint meg kellett volna ölnöm egy őssárkányt. Ekkor egy sötét elf volt a spanom.

De végül az őssárkány lett a spanom. Itt esett le mindkét karom, amit később kéklunírból megcsináltak nekem.

Ezután ismertem a chi-harcot és a belső időt is. Durva volt kobratánccal együtt.

Másik kalandom során egy ranagol pap és egy gladiátor segítségével kiírtottam egy 120 kiképzett fegyveresből álló sereget.

Ja, és az a minimum volt, hogy volt lopakodóm is. És még tele voltam tápos varázstárgyakkal.

Ekkor hagytam abba a játékot avval a fejvadásszal. Nagyon durva volt.

Link a hozzászóláshoz

Ez a fejvadasz inkabb t3 ra hasonlit...élőszövet a fémvázon? :twisted:

Az igaz en sem szeretek alultapolt karival jaccani,de van egy elfogadhatobb modja is a tapolasnak. Csak azt nem vagom hogy egy ilyen fejvadaszt hogy lehet csapatba bemeselni? Max ha az egyik jk jacca az ossarkanyt a masik meg az elfet :twisted:

Link a hozzászóláshoz

Halee! :-)

A legemlítésre méltóbb karim egy lovag volt. Életút kalandot sikerült vele jáccanom, nem kis gyönyörűségemre. Igazi hajlíthatatlan nemes ember volt minden lovagi erénnyel. A kellemetlen , hogy hajlamos volt magát elragadtatni és, ha az általa képviselt eszméken a legkissebb csorbát láttá azonnal kegyetlen megrtorlással válaszolt. Egy alakalommal, mikor menekülés közben egy másik nemes kúriáját útba ejtette és a "kék" vér jogán szállást és védelmet kért 2 éjszakára, csúnyán elutasították szélhámossággal, hamisítással vádolták. 3 hónap mulva ostromgépekkel és sereggel tért vissza. A vár helyét felszántatta és sóval vettette be, a várurat egész házanépével és szolgálójával a faluba vezető út mellett karóba huzattatta. Igazi régivágású kalandozó volt, a vörös hadurak seregében harcolta végig a 12. zászlóháborút, 83 éves korában veszett nyoma az Onpor hegységben egész kíséretével, mikor lelkét és földi javait Darton renegát egyházának ajánlotta volna. Kósza hírek terjedtek ikrekről, bosszúálló toroniakról, sőt Pyarron hosszú kezét látták lesujtani a renegát egyház támaszára.

Link a hozzászóláshoz

Disconnect: tetszik a lovagod. :D :D :D

Hunter: ez elég tápos volt tényleg, de az a féldémon csávó sem volt rossz. A legtáposabb karakter amit valaha láttam, az talán egy pusztító volt, meg egy félsárkány, meg egy fegyvermester, de ezekkel ugyanaz a srác játszott... Szóval ő is "vérpistike" volt a javából. Bár láttam renegát kráni fejvadászt, akinek két marasequorja volt és azt hajigálta vadászat közbe a tóba, mert a kacsát nem találta el... ÉS a szökése sem volt eljátszva, előtörténet sem volt. Tehát ilyen emberekkel is játszom én, -no azért vannak kivételek- nem csoda, hogy annyira várom a TT-t.

Az én legerősebb karakterem egy majnemnyolcas gladiátor volt és a legjobb felszerelése a mithrill alkarvédője, mert az összes fegyvere eléggé alap volt. Igaz 6-os asztrállal pszi mester fokja volt -azt szenvedtem ki a kp/tszeimből- , de azért az előtörténetemben megmagyaráztam, hogy az anyám egy északi nemes lánya volt, aki azért igencsak konyított a pszihez, viszont apám meg fejvadász volt valamikor, szóval 8 éves koromban megtalálták a családom és legyilkolták, a 6 éves húgom és engem pedig eladtak rabszolgának, miután megvágtam a főnök arcát, de engem kránba vittek, a húgomat pedig ismeretlen helyre. Onnan megvettek és elvittek galdiátornak valahová keletre asszem, megöltem a gazdám úgy 17 évesen és útnak indultam, hogy beteljesítsem az esküm, miszerint az egész bandát levadászom és megölöm kegyetlenül. A gond az az volt csak, hogy a km nem játszotta ki az előtöriket... sajna. Pedig elég érdekes dolgok keveredhettek volna ki ebből. Nademind1, egy hónapja már nem játszottam vele. Bár ez volt az első karim, és vele játszottam a legtöbbet.

Link a hozzászóláshoz

hát nem is tudom mi a tápoktápja... na de nem ez a lényeg, hanem a minap haverom szolt, h leszen játék, -méghozzá most szombaton - és én leszek a km...oksi... első szintű karikkal jáccunk majd...tette hozzá telefonon beszéltünk, majd megmondta, h ő biza ekfmágussal lesz, mert aztat ott atlálta a gépmen, - mivel én még az ősidőkben leszedtem innen... - és az mijen tök jo...mondtam átnézem...ma is mét szolt, h átnbéztem-e már a kariját, mer ő azzal lesz...hát én átnéztem, és sirva fakkadtam :cry: :( :oops: :x :? :evil: ha valakinek még nem lenne meg, akkor nézze meg, mert érdemes...tok jól beleillene egy kalandba..ahol aquirok, óeflek, őssárkányok, démonok jáccanak... az aquir hozzászólni nem tudna... iszonyat.kész. aztán felhivtam, és finoman elmondtam, h ez nem teljesen jó 5let.... majd meglátjuk..

de ki volt az az állat, az a keresztre/mágiára/bitóra való, hilyeneket talál ki.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Link a hozzászóláshoz

@huszár: Szerintem Tai-Shu csinálta. Az aki a pusztítókat és a fegyvermestert is. Con Salamander már írt neki régebben -nem éppen baráti- üzeneteket. 8)

A legtáposabb karakter amit én láttam, egy óelf-aquir-wier fejvadász-boszmester volt. Volt kb.:100 Od-ja, óelf és aquir hatalomszavak titkos nyelven. A mágiára immunis volt, és persze a pszire is. A mara-sequorjának több volt a Ké-je, mint az én 3.tsz-ü lovagom Vé-je :? fegyverrel és pajzsal. A harcértékeit inkább nem írom le...

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...