Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S. Szerepjáték
Sychter

"Ez vagyok én!" - Vélemények

Recommended Posts

Szeretném, ha ide leírná mindenki a másik karakterének dicséretét, kritikáját, jó tanácsait! Szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne egysorozzatok!

Kösz! :D

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Egy sor a karakterekröl.

Mindenki személyiség jegyeit be építve addja elö kis élet történetét, ezt meg kritizálni nem hiszem hogy érdemes:)

___

Kezdetem és végem kezdete vagyok, önmagamba fordulo végtelen...

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Nem feltetelenül írja bele a karijaba magat, azok a legjobbak ahol a karakter egy kicsit sem hasonlít a játékosra

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz
Egy sor a karakterekröl.

Mindenki személyiség jegyeit be építve addja elö kis élet történetét, ezt meg kritizálni nem hiszem hogy érdemes:)

De, sokan vannak, akik olyan dolgokat írnak amik lehetetlenek, és ezért gondoltam! Nem olyan "nyers" kritikára, amit egy versre, vagy egy novellára lehet írni! :x

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Nos, egyik kedvenc sztorim:

4 éve voltam már mesélö, mikor a következö karit hozták elém jóváhagyásra:

"Neve Negro, kasztja harcos. Anyja elf, apja a démoni síkok kisebb ura, aki feletébb bizar események folytaán ejtette teherbe az anyját" :shock:

- itt még (lévén már rég láttam ennyire túltápolt karit) nem szóltam semmit, olvastam tovább, h mi söl ki belöle.

"Evilági fegyverekkel sebezhetetlen, csak mágikus fegyverek ártanak neki. Halála esetén démonüzést kell rajta végrehajtani, külöbnen egy órán belül feléled."

[...] itt még hosszú oldalakon ecseteli a kari különleges képességeit, de szerintem nem kell leírnom, h elképzeljétek.

"Egyszerre két szabját forgat (2kezes harc MF, fegyverhaszn. MF), és mivel ügyesség, gyorsaséga 19-19, így 2*2+2=8x támad körönként, sebzése (persze 20as erövel) 2*(k6+2+4)=2k6+12/támadás, tehát jó esetben 16k6+96 körönként :shock: "

- és mindezt pesze 1. szinten.

- na ez az a pont, amikor legszivesebben kidobtam volna az Elsö Törvénykönyvet. :cry:

- komment?

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

áu.........

no comment....................

erre nincs mit mondani... csak annyit, h nem az etk-t kell kidobni az ablakon, hanem a játékost a krilapjával együtt....

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Bwahahahahahahahaha :twisted: van egy jó módszer, hogy az ilyeneketi kiiktasd.Enyhén tápos amint már említettétek.De nem kell kidobni :twisted: Egyetlen ellenféllel le tudom teríteni nektek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

És a jelleme milyen volt? Gondolom egy elég gátlástalan JKról van szó... :lol: Na igen, mondjuk az apja elküldi az első szolgáját, hogy ugorjon le a fiához, a kocmába, mert nem kívánt személy lett számára és ezért simán lecsapja mint a pókot a falon. :D :wink: Aztán, gondolom nem engedted, hogy játszon???

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Nos, igen... vettem egy naaaagy levegöt, és finoman elkezdtem rávezetni a karakter hibáira :D végül ö is belátta, h kicsit erös lett és felajánlotta, h lemond az aquir szolga nyelv használatáról, ha gondolom... :D

De igazából az egészet azért írtam, mert szerintem nagyonis szomorú, hogy vannak ilyen emberek (mert nem ö olt az egyetlen), akik élvezik, h ehhez hasonló karakterekkel játszanak... :(

Szomorú...

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Az ijeneknek csak a zúzás számít. A szerepjáték csak másodlagos, vagy egyszerűen nem is érdekli őket.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Na igen.Az ilyen vérpistikék ellen van egy nagyon jó módszer, mint említettem volt.Valahogy menjenek vissza az időben, vagy kerüljenek egy negatív síkra, ahol a világ ua. scak épp minden ellentétes.Tehát a vörös hadurak pl nem a jó gyért harcolnak.A karakterek saját alteregójukkal találkozzanak össze, majd szítsunk ellentétet a két csapat között.Hidd el a saját kraktere ellen nem fog tudni mit kezdeni.Azt is meg lehet csinálni, hogy az előbb említette túltápolt karit egy nagyhatalmú vari klónozza és akkor csak őt szivatod meg.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

hmmmm. érdekes, és hasznos megoldás lehet... egyszer majd ki is próbálom olyanokon, aki vérpistikék... lesz majd ne mulass... :twisted: :twisted: :twisted:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Nekem is volt egy ilyen karim, ami csak egy nem tápos fejvadászként kezdte. De a KM.emnek más elgondolásai voltak róla. 7-es szintig fejlődött aztán kidobtam a kait.

Kalandjai során bevtték a birodalmi fejvadászklánba, ahol kicsit táoltak. Utána még harcolhattam a kobrakardjaimmal. Jaés találkoztam az egyik kráni 13-mal. Majd egy aquir szolgálatába álltam, miszerint meg kellett volna ölnöm egy őssárkányt. Ekkor egy sötét elf volt a spanom.

De végül az őssárkány lett a spanom. Itt esett le mindkét karom, amit később kéklunírból megcsináltak nekem.

Ezután ismertem a chi-harcot és a belső időt is. Durva volt kobratánccal együtt.

Másik kalandom során egy ranagol pap és egy gladiátor segítségével kiírtottam egy 120 kiképzett fegyveresből álló sereget.

Ja, és az a minimum volt, hogy volt lopakodóm is. És még tele voltam tápos varázstárgyakkal.

Ekkor hagytam abba a játékot avval a fejvadásszal. Nagyon durva volt.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Hey, tetszik ez a 'negatív sík' cucc, kicsit Sliders feeling, de muszály kipróbálni, he-he :twisted: :twisted: :twisted:

kíváncsi lennék egy-két játékosom milyen fejet vágan hozzá... :lol:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ez a fejvadasz inkabb t3 ra hasonlit...élőszövet a fémvázon? :twisted:

Az igaz en sem szeretek alultapolt karival jaccani,de van egy elfogadhatobb modja is a tapolasnak. Csak azt nem vagom hogy egy ilyen fejvadaszt hogy lehet csapatba bemeselni? Max ha az egyik jk jacca az ossarkanyt a masik meg az elfet :twisted:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Akkor még nem volt értelme a bemesélésnek. Annál a Km-nél egy kráni pusztító egy elfel kalandozott. Már nem játsziom avval a gyerekkel. Szerinem érthető okokból.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Én azért szivesen megismerkednék vele... Igazán szórakoztató lenne. Mindig is szerettem volna egy őssárkány karktert :D:D:D

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Halee! :-)

A legemlítésre méltóbb karim egy lovag volt. Életút kalandot sikerült vele jáccanom, nem kis gyönyörűségemre. Igazi hajlíthatatlan nemes ember volt minden lovagi erénnyel. A kellemetlen , hogy hajlamos volt magát elragadtatni és, ha az általa képviselt eszméken a legkissebb csorbát láttá azonnal kegyetlen megrtorlással válaszolt. Egy alakalommal, mikor menekülés közben egy másik nemes kúriáját útba ejtette és a "kék" vér jogán szállást és védelmet kért 2 éjszakára, csúnyán elutasították szélhámossággal, hamisítással vádolták. 3 hónap mulva ostromgépekkel és sereggel tért vissza. A vár helyét felszántatta és sóval vettette be, a várurat egész házanépével és szolgálójával a faluba vezető út mellett karóba huzattatta. Igazi régivágású kalandozó volt, a vörös hadurak seregében harcolta végig a 12. zászlóháborút, 83 éves korában veszett nyoma az Onpor hegységben egész kíséretével, mikor lelkét és földi javait Darton renegát egyházának ajánlotta volna. Kósza hírek terjedtek ikrekről, bosszúálló toroniakról, sőt Pyarron hosszú kezét látták lesujtani a renegát egyház támaszára.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Disconnect: tetszik a lovagod. :D :D :D

Hunter: ez elég tápos volt tényleg, de az a féldémon csávó sem volt rossz. A legtáposabb karakter amit valaha láttam, az talán egy pusztító volt, meg egy félsárkány, meg egy fegyvermester, de ezekkel ugyanaz a srác játszott... Szóval ő is "vérpistike" volt a javából. Bár láttam renegát kráni fejvadászt, akinek két marasequorja volt és azt hajigálta vadászat közbe a tóba, mert a kacsát nem találta el... ÉS a szökése sem volt eljátszva, előtörténet sem volt. Tehát ilyen emberekkel is játszom én, -no azért vannak kivételek- nem csoda, hogy annyira várom a TT-t.

Az én legerősebb karakterem egy majnemnyolcas gladiátor volt és a legjobb felszerelése a mithrill alkarvédője, mert az összes fegyvere eléggé alap volt. Igaz 6-os asztrállal pszi mester fokja volt -azt szenvedtem ki a kp/tszeimből- , de azért az előtörténetemben megmagyaráztam, hogy az anyám egy északi nemes lánya volt, aki azért igencsak konyított a pszihez, viszont apám meg fejvadász volt valamikor, szóval 8 éves koromban megtalálták a családom és legyilkolták, a 6 éves húgom és engem pedig eladtak rabszolgának, miután megvágtam a főnök arcát, de engem kránba vittek, a húgomat pedig ismeretlen helyre. Onnan megvettek és elvittek galdiátornak valahová keletre asszem, megöltem a gazdám úgy 17 évesen és útnak indultam, hogy beteljesítsem az esküm, miszerint az egész bandát levadászom és megölöm kegyetlenül. A gond az az volt csak, hogy a km nem játszotta ki az előtöriket... sajna. Pedig elég érdekes dolgok keveredhettek volna ki ebből. Nademind1, egy hónapja már nem játszottam vele. Bár ez volt az első karim, és vele játszottam a legtöbbet.

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

hát nem is tudom mi a tápoktápja... na de nem ez a lényeg, hanem a minap haverom szolt, h leszen játék, -méghozzá most szombaton - és én leszek a km...oksi... első szintű karikkal jáccunk majd...tette hozzá telefonon beszéltünk, majd megmondta, h ő biza ekfmágussal lesz, mert aztat ott atlálta a gépmen, - mivel én még az ősidőkben leszedtem innen... - és az mijen tök jo...mondtam átnézem...ma is mét szolt, h átnbéztem-e már a kariját, mer ő azzal lesz...hát én átnéztem, és sirva fakkadtam :cry: :( :oops: :x :? :evil: ha valakinek még nem lenne meg, akkor nézze meg, mert érdemes...tok jól beleillene egy kalandba..ahol aquirok, óeflek, őssárkányok, démonok jáccanak... az aquir hozzászólni nem tudna... iszonyat.kész. aztán felhivtam, és finoman elmondtam, h ez nem teljesen jó 5let.... majd meglátjuk..

de ki volt az az állat, az a keresztre/mágiára/bitóra való, hilyeneket talál ki.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

@huszár: Szerintem Tai-Shu csinálta. Az aki a pusztítókat és a fegyvermestert is. Con Salamander már írt neki régebben -nem éppen baráti- üzeneteket. 8)

A legtáposabb karakter amit én láttam, egy óelf-aquir-wier fejvadász-boszmester volt. Volt kb.:100 Od-ja, óelf és aquir hatalomszavak titkos nyelven. A mágiára immunis volt, és persze a pszire is. A mara-sequorjának több volt a Ké-je, mint az én 3.tsz-ü lovagom Vé-je :? fegyverrel és pajzsal. A harcértékeit inkább nem írom le...

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

akkor megnyugodtam... azért ez már télleg tulzás,csak ilyenkor arra nem jövök rá, h mért, knek csinálta a készitó, ja és micélból, mert tök értelmetlen....

Hozzászólás megosztása


Link a hozzászóláshoz

Ülj oda az asztaltársasághoz...

Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.

Vándor
Válasz a témára...

×   Formázott tartalmat illesztettél be.   Formázás megszüntetése

  Only 75 emoji are allowed.

×   A hivatkozásodat beágyazta a gépszolga automatikusan.   Mutasd inkább hivatkozásként

×   A Pszi-emlékfelidézés sikeres volt.   Szerkesztőablak kiürítése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Új...