Antail Közzétéve: December 25, 2008 Közzétéve: December 25, 2008 Üdv!A munkálatok folynak. A kinézet a régi lesz, a működési jelleg és a szolgáltatások újak.A kinézet a régivel lesz identikus hamarosan.Teszteljetek és írjátok ide a véleményeket.üdv. Z
@huszár Közzétéve: December 25, 2008 Közzétéve: December 25, 2008 szépnekem így is tetszik, ahogyan most van.sajna mivel nem konyítok hozzá ezért a komoly háttérben lévő változásokat nem látom - vagy nem tudom mik azok.Gratula hozzá Antail.
Antail Közzétéve: December 25, 2008 Szerző Közzétéve: December 25, 2008 Igazából a szolgáltatások köre bővült, például lehet filet csatolni egy-egy hozzászóláshoz.RSS feed bevezetése miatt volt szükségszerű, ugyan még nincs RSS feed, de még nem is a régi a kinézet, szóval még van vele munka. Üdv,Z
Antail Közzétéve: December 25, 2008 Szerző Közzétéve: December 25, 2008 RSS feed integrálva. Kérem teszteljétek. A fórum nyelvezete is vissza fog változni TT-ig. üdv. Antail
@huszár Közzétéve: December 26, 2008 Közzétéve: December 26, 2008 szép, jó és köszönöm szépen. RSS feed müxik - szépen lehet olvasni a teljes hozzászólásokat. hmm a readerben el lehet érni vhogyan h látszódjék, h ki írta az adott hozzászólást? én fórumot raktam be a google readerbe, lehet az egész honlapot be kéne, csak ezért kérdeztem hali
Croatush Közzétéve: December 28, 2008 Közzétéve: December 28, 2008 Hajrá Tetszenek az új változtatások, a dizájnjavítással pedig még jobban fog tetszeni RSS feed be is lett állítva Ezek wowos ikonok? Még egy kérdés: hozzászólás számlálás nem üzemel? Illetve: aláírást nem tudok beállítani magamnak
Con Salamander Közzétéve: December 30, 2008 Közzétéve: December 30, 2008 Üdv!Igen, az ikonok egyelőre azok még.A hozzászólás számlálása is üzemel, láthatod az avatarod alatt.Aláírás szerkesztése
Croatush Közzétéve: December 30, 2008 Közzétéve: December 30, 2008 Igen azt én is megtalálam, hol LEHETNE beállítani, elég ideje használok különféle fórumokat Ha beírok valamit azt nem jeleníti meg, illetve írhatok akárhány hozzászólást, mindig csak a régi 46 van az avatarom alatt
Antail Közzétéve: December 30, 2008 Szerző Közzétéve: December 30, 2008 Képet nem lehet aláírásban használni.Ellenőriztem a felhasználód, elvileg működnie kellene egy szöveges aláírásnak.Üdv.Antail
Manndil Közzétéve: Június 24, 2009 Közzétéve: Június 24, 2009 Halla Ami miatt írni akartam, időközben megoldódott. Hajrá hajrá a fórummal
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés