Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Munchkin verseny

Melyik Munchkin verziót lenne kedved kipróbálni a tábor ideje alatt (persze magyarul)?  

20 szavazat

1. 1. Melyik Munchkin verziót lenne kedved kipróbálni a tábor ideje alatt (persze magyarul)?

• a) StarMunchkin (Star Wars)
    • b) MunchkinFu (Kung Fu)
    • c) MunchkinBite! (World of darkness)
    • d) MunchkinCthulhu (Cthulhu)

Recommended Posts

Közzétéve:

Idén is remélem megrendezésre kerül a Munchkin verseny, aminek szervezésében szívesen részt veszek, de magát a verseny levezetését nem tudom elvállalni. Erre keresnék olyan vállalkozó szellemet, aki több, mint kitűnően ismeri a játékot, és haLandó lenne bevállalni ezt a megtisztelő feladatot. A szerencsés áldozat Élet és Halál sorsáról fog dönteni. :)

További részletekért várom a jelentkezőket.

Közzétéve:

Igen, ez az!

Legyen Munchkin verseny. Reszkessetek!! (csalni nem ér.) :twisted:

Én is szívesen részt veszek, plusz viszek 1 pakli két kieges munchkin kártyát. (igen, annak van igaza, akié a pakli. :twisted::twisted: )

A szervezés az nekem túl nagy falat.

Közzétéve:

Hmm....asszem akkor le kell vinnem a Munchkin készletet. Már ha addig nem felejtem el...vagy lesz hely a táskámban vagy nem felejtek el elmenni mert elnézem a hónapot/évet. :uhuh:

Persze csak alappakli...bocsi én már csak ilyen régimódi vagyok... :roll:

Közzétéve:
Ha nem felejtem el, akkor a napokban kipostolok egy munchkin-versenyszabály tervezetet.

Hulla versenyszabályzata elég jó, legalább alapnak. ;)

Ezek szerint akkor vállalod a Munchkin-verseny szervezését? :P

Közzétéve:

Feltételezem a táborozók tömege hihetetlen intenzitású érdeklődéssel várta már az idei Munchkin-verseny kiírását.

Hallelúja! ...

Itt van! Vegyétek és vigyétek!

Ebben az évben felhagyunk az állóvízben való totyogással. Új, ismeretlen vizekre evezünk! Gigantikus, szó szerint Eposzi magasságokban küzdünk meg a szörnyek hordáival, egymással és a szellemi fáradtsággal, amely kivétel nélkül osztályrésze lesz majd minden résztvevőnek.

Számítunk rád is! :tuzes:

Közzétéve:

Hehehe... aranyosak és kreatívak ezek az eposzi szabályok. :D

Ez már a harmadik tábori program, amire el akarok ígérkezni... ehh, legfeljebb nem alszom pár napig.

Közzétéve:

Üdv!

Miért érzem vajon, hogy személyes motivációm van a versenyen való részvételre? :):tuzes:

Jelentkezek, meg minden, és viszek 1 paklit is.

Hé, ezeket a Munchkin verziókat már kiadták magyarul, és léteznek??

És a Need for Steed-et? (munchkin 3. kieg)???? Tud ezekről valaki, (pl. Hulla) valamit?

Közzétéve:

Hé, ezeket a Munchkin verziókat már kiadták magyarul, és léteznek??

Nem, nem adták ki (és mégis léteznek)! :mrgreen:

És a Need for Steed-et? (munchkin 3. kieg)???? Tud ezekről valaki, (pl. Hulla) valamit?

A kiadó már több mint egy éve ígérgeti a megjelenését. Legutóbbi "dátum": idén ősszel!

Közzétéve:

Üdv!

Biztos tanultak a MAGUS-kiadóktól. :)

A külföldiekről tudtam ám... csak hirtelen azt hittem, hogy megjelentek magyarul is, úgy, hogy én nem is tudok róla. :)

A 20+ szörnyek nem számítanak Eposzinak? :):)

Közzétéve:

KÉRÉS!!!

Ha valaki a táborozók közül tudna hozni kb. 50 db teljesen áttetsző MAGUS kártyához illő méretű kártyatokot azt megköszönném! Kellene a Star Munchkinhoz. Bízom valaki olvassa még ezt. :?

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
  • Új...