Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

[DnD Next] Szexualitás a játékokban? Most megkaptuk!


Recommended Posts

Nem is az, hogy Kovi, de hogy mi köze ennek egy szabályrendszerhez? Eddig is akárki akármilyen szexualitású és nemű karakterrel játszhatott, TAO is hozott valami össze-vissza nemű boszorkányt valamelyik táborba, ez mind jó és működik, és nem kell hozzá szabályrendszer. Ahogy a karakterek magassága is igen tág kereteken belül mozog.

Link a hozzászóláshoz

Hát most képes voltam "visszalapozni" pár oldalt, tényleg benne van :D A "Chapter 4: Personality and Background" részben van egy "Sex" alrész, abban található a szokásos maszlag végén. Az érdeklődőknek: http://www.wizards.com/dnd/Article.aspx?x=dnd/basicrules

Erős a gyanúm arról van szó, hogy amerikai kiadvány, ha nem írnak legalább 1 bekezdést LGBT dolgokról még valaki bepereli őket, hogy homofóbok, simán megnyerné és a HASBRO fizethetne a LGBT community-nak egy rakás pénzt, amit meg nem akarnak. Ne tedd a macskát a mikóba tipikus esete.

Ui: Amúgy cikk végén is ott van hogy "Though there was nothing to previously stop people from playing as LGBT characters, it is the first time the ruleset has so openly embraced this." :)

- Artu

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...