Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Ynev kvíz


Con Salamander

Recommended Posts

Ez a téma az Ynev kvízzel kapcsolatos kérdések és beszélgetések számára készült.

Ha a kérdések tartalmával kapcsolatban lenne kérdésed/ötleted, akkor azt az annak megfelelő fórumtémában tedd fel. Ebben a témában nem foglalkozunk játéktechnikával és ynevvel, csak a kvízt érintő egyéb kérdésekkel. (például ötletek/javaslatok, melyik kérdéskör lett túl könnyű, stb.)

Link a hozzászóláshoz

Szerintem napi lista vagy heti lista lehetne .Az meg talan nem okozna olyan nagy versengest es hosszabb tavon is erdekesse teheti a kvizt.Most sikerult eloszor vegig vinnem. Megkaptam a kincset es aztan? mar nem is erdekel annyira. Gondolom par het mulva sokan igy lesznek vele. Persze a friss kerdescsomagok hire noveli mindig majd az erdeklodest ,de addig is talan erdemes a nyertes listat atgondolni mint huzoerot!

Link a hozzászóláshoz

Hogy gondolnád a nyertes listát?

Mindenki, aki végig tudja vinni? Vagy csak azok, akik hibátlanul vitték végig? Az a helyzet, hogy a kvízhez jelenleg nem kell bejelentkezni, így nem tudnánk mindenkit azonosítani. Ezen felül az is nehézséget jelenthet, hogy rangsort állítsunk olyanok közt, akik közt valójában nincs "rangbéli" különbség, azaz akik mondjuk hibátlanul írták meg a kvízt. Az ötlet jó, de a kivitelezést én meglehetősen nagy munkának tartom, arról nem is beszélve, hogy ahhoz, hogy jó képet tudjunk kapni, gyakran kéne bővíteni a kérdések sorát, hisz tíz játék után már biztosan van benne ismétlődés...

Link a hozzászóláshoz

A ranglistáról: az elsődleges pontszám, hogy a válaszok hány %-a volt sikeres, illetve (másodlagos pontszámként) hogy hány sec alatt jutott el oda a játékos. Ezt tartalmazhatná a ranglista. Ha az adott eredmény benne van a TOP10ben, akkor kérhetne egy nevet a program, ami így felkerülne egy ranglistára. Továbbá ezek alapján lehetne egy havi illetve egy örökös ranglista!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...