Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Lozartan

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  198
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Lozartan tett közzé

 1. Egyébként, ha már vadulunk, miért nem kráni varázsló (ha már ranagolita)? Bm varázslatokat mozaikként beillesztheti. Persze Kránban jobb, ha kráni vagy magad is, és nem egy korcsfajzat-származék, de persze te tudod. Én sötét elffel játszom Kránban.
 2. Nem egyszerűbb egy teljesen új testet keresni? Ne ragaszkodj semmihez, ami megköt. Vagy ez egy másik vallás?
 3. A szerelem, mint jól tudjuk egy sötét verem. Réges rég megdobtam már rá az észleléspróbámat.
 4. Shalafi említi a videóban. Egy német szerepjáték is 30 év után lett ráncfelvarrva, de alapjaiban meghagyva.
 5. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Érdemes (sőt, erősen ajánlott) a négytagú MKK Kreatív Kerekasztal videójának előzetes megtekintése. Ha lehet kérni, ne támadjuk egymást, hanem építően érveljünk a magunk igaza mellett. Peace, love and flowers!
 6. Lozartan

  Dumaterem

  Szia Sebastian! A Szószedet menüpont alatt kimerítő választ kapsz, de bemásolom ide most: " Ősi Egyezmény - Pyarron (pya) Az istenek közti egyezmény, amely kimondja, hogy nem jelennek meg és avatkoznak be közvetlenül az elsődleges anyagi síkon. Kimondja, hogy egyetlen égi sem avatkozhat az elsődleges anyagi síkon zajló folyamatokba úgy, hogy isteni hatalmát közvetlenül, teremtésre vagy pusztításra használja. Keletkezésének pontos idejéről viták folynak, ám a legtöbbek szerint a harmadkorra datálható, amikor már elfogadói esetleg csak nevükben különböztek, lényegükbe
 7. Lozartan

  Dumaterem

  A Sötét tréfák patrónusa nekem is nagy kedvencem.
 8. Lozartan

  Dumaterem

  Öööö.... izé, nem Sogron? Az ő tüze hamvassza el végleg Orwellát, a Rút Szukát! Nagyon elegem van már belőle mindkét világban.
 9. Ne aggodalmaskodjon a te szíved, lovag uram, eljön még a mi időnk. Most már tudod miért gyűlölik Orwellát és a ragálykeltő boszorkánymestereket értelemmel megáldott teremtményei Krad atyánknak. Irtsd és pusztítsd minden megnyilvánulását a Ragály asszonyának. Az istenek éltessenek sokáig, áldják meg a te magod gyümölcseit és adjanak gyors és fájdalommentes halált, ha Darton a távoli és megfoghatatlan jövendőben majdan elérkezettnek látja annak idejét.
 10. Sigurd, miért kérdezel te itten ilyeneket? Talán csak nem...
 11. Jó kezdeményezés! Ha csapatnéven gondolkodtok, javaslom a DESSZERT nevet. Higgyétek el, ha egy bizonyos KM-et kifogtok, ezzel a névvel szerencsétek lesz!
 12. Elvileg, ha jól látom, szerveződik még két csapat (a Vadásztestvérek és Eloviték is). Ne hagyjátok az utolsó pillanatra, skacok!
 13. Várunk az oldal Főmágusainak válaszára, de úgy gondolom, komoly. Nem szoktunk ilyesmivel viccelődni. Adományba szokott érkezni pár darab időnként, azért (is) működik az oldal, hogy a ti generációtokban népszerűsítse a MAGUS ETK rendszerét.
 14. Lozartan

  Videójátékok

  Még nem készült. A ti generációtok majd megcsinálja. Képezd magad és akár te is részese lehetsz a projektnek.
 15. Mindig örömmel fogadunk új arcokat. Van egy @Catsmile nevű tagunk, aki lélekben pont a te korodbeli.
 16. Mivel újonc kalandozó vagy és szinte egy napon születtünk, a kalandozok.hu oldalától megkapod ingyen. Keresd Con Salamandert. Forgasd örömmel.
 17. Lozartan

  Alyr Arkhon

  Ajánlom figyelmedbe ezen oldal Hercegi könyvtárát, annak is a Szószedetét: Alyr Arkhon, (Psz. 3610–) - Dorani (dor) Ember anyától, szürkeelf apától származó félelf. Doran híres nekromantája, a szakadár Dartonita lovagrend tagja és annak vezető személye, a szentháromság tagja, Abdul al Sahred tanítványa. Erionban látta meg a napvilágot ikertestvérével, Tret Arkhonnal együtt a Psz. 3610-ben. Apjuk, a Sirenar Szövetség harmadik hercege (shindar) a Yel’Amrith-házból, két évre rá, egy Calowynre indult expedícióval együtt eltűnt. Anyjuk, Alimare Viniel 3614-ben K'Harkad ikerhegye fe
 18. Könyv vagy pdf? Tudod mennyit ér?
 19. "A toroni Tharr egyházszervezet nagy hatalmú tagjai. A lélekőr alatt állnak, és egy-egy pápai tartományt vezetnek. Három létezik belőlük, hatalmi sorrendben oroszlán (Magvetők szekta, székhelye Eshmigar), kígyó (Sóvetők szekta, székhelye Dagh Pitten) és bakpápa (Acélkarmúak szekta, székhelye Barr). Toron egyházi tartományai, a rontásérsekségek tartoznak alájuk, a pápát támogató szekta helyi erejétől függően csoportosulva. A pápai tartományt vezető legarrogánsabb szekták főpapjait illeti meg a cím. Gyakorta függenek a Boszorkányerőd valamely hatalmasától is, az oroszlán- és kígyópápa Gabattar U
 20. Lozartan

  Kalandmesterek fóruma

  Nagyon is! Lényegében istenné válni (mint régen, a Baldur's Gate-ben). Más a pálya, nagyban kell játszani. Én már meséltem is, játszottam is 24. szint körül (afölött már tényleg nincs értelme, volt is vmi max. szint szabály régen az AD&D-ben, ha jól emlékszem). Persze, ha a JK-knak nincs ilyen ambíciója, lehet megakadályozni is egy hasonló szintű ellenséges NJK-t ebben. Vagy: minél hatalmasabb egy JK (értsd: magasabb szintű), annál zsírosabb falat egy gonosz (lélekbeolvasztós) istennek, ergo előbb-utóbb jönni fognak menetrendszerűen levadászni. Hiába a magas szint, attól még a hala
 21. HAHÓ EMBEREK (és más elfszabásúak)! SZAVAZÁS VAN A TÉLI TÁBOR MEGTARTÁSÁNAK KÖRÜLMÉNYEIRŐL! ANTAIL MÁR MEGHIRDETTE, MOST AKKOR ÉN IS ÜVÖLTÖM: SZAVAZZATOK! A közösség tagjaként élhetsz szavazati jogoddal. Vagy a nyári után a téli is elmarad, ha ekkora az érdeklődés.
 22. Sehányért. Bemegyek az ékszerészhez, értékbecslés Mf-kal kiválasztom a megfelelő méretű rubint, majd szépen elkérem tőle. Eddigre már meggyőztem őt (lélektan Mf) arról, hogy egy varázstudó a pénz szimpla kifizetése helyett sokkal nagyobb szolgálatot tehet neki a későbbiekben. Vagy csak én utálom a matekot?
 23. Lozartan

  Ynev Földrajza

  Pontosan, köszi Darabolo! MG-nek viszont igaza van: ez csak az alap és nem követi le a változásokat (pl. Manifesztációs háború utáni helyzet, ill. Kereskedő hercegségek). De alapnak megteszi.
 24. Lozartan

  Ynev Földrajza

  Szia MG! Nem akarok szemtelen lenni, de mivel jobban átlátod mi hol van, nem linkelnéd esetleg be ide azt a cikket, ami a kalandozok.hu által preferált idősíkban (Psz. 3660-3700) aktív térkapu hálózatot mutatja be (emlékszem, valahol olvastam már, de sehogy sem lelem meg)? Köszi! 😏
×
×
 • Új...