Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

DartonCF

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  77
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Róla: DartonCF

 • Rang
  Lócsiszár
 • Születésnap 1982/12/02

Kalandozós kérdések

 • Mi a kedvenc kasztod?
  Pap, Paplovag, Harcos
 • Mi a kedvenc regényed?
  Legenda
 • Ki a kedvenc íród?
  David Gemmell, Raymond E. Feist, Joe Abercrombie
 • Mi a legemlékezetesebb "utolsó mondatod"?
  Hajón boszmesterrel: Idézek egy démoni birtokot!
 • Milyen más szerepjátékokat játszol még?
  WOD
 • Melyik évben kezdtél el szerepjátékozni?
  1998
 • Hogy keveredtél a Kalandozok.hu-ra?
  Keresés
 • Mi, ki a kedvenc ynevi vallásod, istened?
  Weila, Darton, Arel
 • Van-e állandó csapatod? Hol? Keresel/biztosítasz-e esetleg játéklegetőséget?
  Van, Pécsett.
 • Mi a kedvenc sportod?
  Íjászat
 • Mi a kedvenc csokid?
  Sportszelet

Legutóbbi látogatók

944 adatlap megtekintés
 1. Szia! Sajnos kicsit bomladozik a csapat. Én sem tudok menni (nem lesz kutyakönyvem)
 2. A Google Chrome naprakész Verzió: 87.0.4280.141 (Hivatalos verzió) (64 bites) , win 7 ( ) az op rendszer...:)
 3. Privát böngészőablak az inkognito? Mert akkor kipróbáltam és semmi változás. Nem értem, pedig rengetegszer használtam és kb 1 hete csinálja ezt.
 4. DartonCF

  Dumaterem

  Della papok nem épülnek be, nem próbálnak a nagypolitikában részt venni, nem intrikálnak...ellenben az Ellana papnőkkel. Az Ellana papnők emberáldozó szektákat, boszorkány és boszorkánymesteri rendeket számolnak fel és ide kell az ütőerő. Úgy gondolom, hogy ezek nem hülye érvek, hanem én máshogy látom a dolgokat. Csináltak Uwelnek is ilyen nem hivatalos szerzetest, ami paplovagból lett, azt hiszem, bár az nem tetszett annyira. Nálunk a csapatban az ivararány 4:4, így volt már női lovag/paplovag/harcos/varázsló, de a jelenlegi helyzet a legrosszabb 3 boszival...:)
 5. DartonCF

  Dumaterem

  Nem akarok okoskodni, de van Krad paplovag, valamint az Orwella papnők mellett is vannak Orwella paplovagok(Kard lovagok). Ja, a szexpajtikra gondoltam, hogy nem veszik fel a versenyt a kalandozókkal.
 6. DartonCF

  Dumaterem

  Ja, PPL1 72. oldal, ezt akartam én is írni. Most olvastam el Egyébként a leírásból kitűnik, hogy elvben (ha a könyv is engedné...) simán jó lehet saját paplovag, mert sok mindenben beleszólnak és csak nagyobb probléma esetén kapnak segítséget a papi széktől. Egyébként saját magának kell megoldani mindent. Nem egyszerűbb, ha saját "harcosai" vannak?:)
 7. DartonCF

  Dumaterem

  Ez azért így nem igaz, mert a pantheonon belül is vannak nézetkülönbségek, érdekkülönbségek. A hívek biztos támogatnák Őket, de nem érnek fel a kalandozókkal ugye...
 8. Netem jó. Csak úgy tudok "közlekedni" a térképen, ha kizoomolok Nagy-Ynevre és rázoomolok a kijelölt célra. Bal egérgombbal nem csinál semmit...
 9. Valamiért nem megy nálam a térkép, nem tudom "mozgatni" zoomolás után...csak nálam van valami baj?
 10. DartonCF

  Dumaterem

  Így van, eredetileg nem lehet. Bár sajnálom ezt a kikötést, mert szerintem a PPL szerinti Ellana leírás az egyik legjobb. Kár, hogy nem lennék túl hiteles a szőrös, dartonita képpel Ellana papnőnek A csábos mosoly a KM felé félreérthető lenne...
 11. DartonCF

  Dumaterem

  Eredetileg én is úgy emlékeztem, hogy 2 szférája van csak az Ellana papnőknek... A leírása a kasztnak nem rossz, megmagyarázza a kaszt létrejöttét. Szerintem vállalható, főleg, ha sikerül azt a mentalitást hozni. Én egyértelmű párhuzamot vélek felfedezni a Krad pap (tudomány, kíváncsiság, kutatások) és paplovag (megszerzem a cuccokat a papnak) rendszerében, mint az Ellana papnő, paplovag kombinációban. Az egyik a világibb, tudományosabb (szex kult. MF :D) dolgokkal foglalkozik, a másik az erőt képviseli.
 12. DartonCF

  Dumaterem

  Harcértékben kicsit gyengébbek, mint a többi paplovag (úgy, ahogy pl. Krad lovag 9 Hm-et kap), de tök jó képzettségei vannak. Ellana hívő, tehát hasonló a mentalitása, mint a papnőknek Valamint a szférikusok közül ez a szférapárosítás szerintem a legjobb : Élet-Lélek-Természet. Nem akarom ide linkelni, mert másik oldalon van (Shalafiék találták ki)
 13. DartonCF

  Dumaterem

  Nincsenek, de ki ahogy játssza...:) Nem hivatalos kiegészítőben már Ellana paplovag is van
 14. DartonCF

  Dumaterem

  Ranagol gonosz, mert a kitalálója annak szánta. Ugyanígy Tharr és Orwella is. Ők a balanszai a "jó" isteneknek. Persze a laza kb. harminc év alatt sok vita, ötlet, stb. volt leginkább Ranagolról. Olyat is olvastam, hogy valami űrhajó-féleség és fejjel lefele fúródott a földbe (vagy valami ilyesmi) :D:D Ez a darwinizmushoz hasonlítgatás a leginkább elterjedt máshol is, de attól Ő még gonosz, mert a nevében haláladót szednek és élő, érző lényeket áldoznak. Tharr legjobb tudomásom szerint nem isten, hanem egy guttar, azaz kíndémon volt és feltört, amikor meggyengült Kyr
 15. DartonCF

  Dumaterem

  Ranagol gonosz. Lehet erről filozófiai vitát folytatni, de a kitalálói is egyértelmüsítették valamelyik cikkben/videoban.
×
×
 • Új...