Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Meran

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  170
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokk le van tiltva, és más felhasználók nem láthatják.

Meran's Achievements

Ynev hőse

Ynev hőse (9/16)

 1. Modulírás közben jó használatot tesz a szószedet és a névgenerátor (bár Korg névből lehetne több ), a kronológia is nagyon jó lett. A térképet főleg a kalandokért, játékra való felkészülés miatt vagy leendő helyszíneket keresve nyitom meg. Cikkeket én is a google-el keresek site:kalandozok.hu-s szűkítéssel. Fórumot elvétve olvasok.
 2. Üdv! Nekem attól kalandozos egy kalandozok.hu tábor, hogyha ottvannak azok az emberek akit az oldalon ismertem meg és azokkal személyesen találkozhatok, a lakóhelyünk távolságától függetlenül. Na meg mindig meg van hirdetve egy anime előadás, és a kötelező torna ami nem valósul meg. Szerepjátékos tábor pedig attól lesz, hogy van játék és jo mesélők. De szerintem is a nagyon sok játék nem hagy időt a tábor élvezésére, mert abban a kis szünetekben amik vannak, az ember nagyobbrészt a következő ciklusra készül(modulciklusra ).
 3. Meran

  Zene

  Üdv Szerintem is ha az embernek tetszik egy zene, akármilyen stílusú is akkor hallgassa.Pl. a beosztott emberek h ő "diszkós" és rá se néz a rock, metal zenére mert hallgatás nélkül elitéli, de ugyanez vonatkozik a "rockerekre", akik ugyanúgy elvetik a trance-t, v. a techno-t. Egy zene vagy jo vagy rossz és ennek nincsenek stílus határai, vagy hat az emberre vagy nem. Régen én is csőlátású metálos/"rocker" voltam, de már jó ideje hallgatok HIP-HOP-ot trance-t, D&B, Industrialt, de be kell vallanom h az első szerelem még mindig erősebb. ( off: ma megyek Watch My Dying koncertre!!!)
 4. Hát igen ha KM-ekek látták volna mindenhol Raze-t. A rendes livon is kitűnő volt, a modul live-on, és sok csapathoz odament eljátsani Jabba fordítóját ami fergeteges volt. Igaz Kniel játékát nem láthattam...igy nem tudok objektiv véleményt alkotni.
 5. Mivel a táborhírekbe nem írunk ezért ide írok Mi Stammal hála a térkapu rúnáknak jóval előbb hazaértünk mint a többiek A táborral kapcsolatosan vegyes érzelmeim vannak. Jo volt találkozni a régi emberekkkel és megismerkedni az újakkal.De valahogy hiányzott az az egy kis valami ami igazán felpezsditi a tábort.Elméletileg több ember volt mint tavaly mégis kevesebbnek tűnt.Volt olyan ember akit csak utolsó nap vettem észre.Olyan volt mintha a nyár, sunshine feeling nem jutott át a fák lombkoronáin A kaja sem volt hozzáhasonlitható Selyphez no meg főleg Piri nénihez. De összeségében örülök, mert kaptam NJK szerpet a live-ban, jókat beszélgettem,munchkinoztam jó sokat.
 6. Meran

  Dumaterem

  Akkor várok de bátyám nem fog, de legalább majd megnézem az arcát h szenved és tudni fogom h nem kérek belőle Valaki neked meg Azért tettem ezt mert láttam néhány embert aki akár pisztollyal is kikényszerítette volna a folytatást ha ugy el lehetett volna érni, és nehezen tették tul rajta magukat az 1. "befejezésén". De ha jo hiszemben értetted akkor kösz
 7. Meran

  Dumaterem

  Megjelent a Keleti Szél 2 mindenki rohanhat a boltokba!!!! Tuan tartotta magát az igéretéhez és kiadta. végre elolvashatom a művet mivel az 1. részét azért nem olvastam el h ne várjam anynira a 2.
 8. Meran

  Dumaterem

  Hát a szexuális töltető anime/manga az ecchi(jleentése h betű ami a a hentai szóra utal), ilyen animekben, pl olyan főszereplő van akit sok lány vesz körül (akik persze odavanank érte)és ez a helyzet számtalan poénos és erotikus helyzeet teremt A hentai pedig nem hogy töltésű, hanem túlfűtött perverz rajfilmpornónak tudható be.Ami persze h felnőtteknek szól, de szerintem nagyon beteges aki ezt nézi.(pl.egy hatalmas több farkú szörny érkezett a földre ami megerőszakolja az odatévedt lányokat[csak mutatóba láttam])
 9. Meran

  Dumaterem

  Amugy nekem az elsődleges szempont h én láttam őket, de persze benen bujkál az emberben h a többiek akik nem miből maradnak ki, mert vannak olyan animek melynek végén föláll a ember és mondja h igen, nem időpocsékolás volt h végignéztem sőt még valamit tanulhattam is belőle, több lettem általa.
 10. Meran

  Dumaterem

  Üdv! Az az észrevételem h manapság egyre több anime fan van Mo.-n ,vagy eddig is volt? Mert persze gondolom terjed, mert engem mikor "megfertőztek" továbbadtam a haverjaimnak akik további embereket fertőztek meg. Szal terjed...ami nem is baj, persze ha jo animeről van szo:)
 11. Meran

  Dumaterem

  Stammheim! De itt nem is az a kérdés h megmondták-e vagy sem hanem az h a kérdésed válaszát már tudtad, a megírásának pillanatában . (mellesleg nem hiszem el h nem mondták azok, h anime akik neked orvul odaadták) a hozzászolásaidat pedig kitörölheted hogy megint ork legyél.
 12. Meran

  Dumaterem

  Üdv! Gambit a kérdés lefordítva azt jelenti h az 1980-as évek elejére minden háztartásban legalább egy TV volt. és 1983 az 1980-as évek elejének számit szerintem(mivel 85 a közepe)
 13. Üdv! Silent Hill film -hez:kliséhegyek,izglommentség,az események közti értelmetlen ugrálás.magyarul rossz film
 14. Üdv! A Cowboy Bebop pont egy nagyzserű kivétel az a+ műsorán, egy nagyon jól eltalált anime.Nem szabad általánosítani. Ghost in the Shell télleg jó.De igazából még a Great Teacher Onizuka(GTO)-t ajánlanám mindenkinek.
 15. Köszönjük(bátyám és én) a linkeket gambit! Minden elismerés
×
×
 • Új...