Con Salamander Közzétéve: Március 19, 2017 Közzétéve: Március 19, 2017 Üdv, facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1799846330336700/ Információk: A verseny időpontja: 2017.04.22. A verseny helye: Jászfényszaru, Művelődési Ház Regisztráció: http://kalandozok.hu/erion/lk2017 A jelentkezés határideje: 2017.04.14. Rendszer: MAGUS, Első Törvénykönyv és kiegészítői (bővebben lásd karakteralkotás) Karakteralkotás: http://kalandozok.hu/talalkozok/lk2017/lk2017_karakteralkotas.pdf A versenymodul címe: ÁRULÁS (by: Stephen P. Crowstone) A versenyen INGYENES a részvétel! A helyszínén a verseny ideje alatt BÜFÉ üzemel! Korlátozott számban éjszakai elhelyezés megoldható. Versenybírák: Raoul Renier, Jan van den Boomen, Eric van Dien Díjazás: 1. Csapat Díj 2. Csapat Díj 3. Csapat Díj Legjobb Szerepjátékos Díj Legjobb KM Díj Epic Fail Díj PROGRAMTERV: 08:30-ig – Érkezés, majd azonnali regisztráció 09:00 – Szervezői - KM és csapat eligazítás 09:30 – Nagytermi megnyitó és rövid bevezető 10:00 – A verseny kezdete 17:00 – A verseny vége 17:15 – Szünet, zárt értékelés, technikai átállás 18:00 – Értékelés, díjkiosztás 20:00 – Vacsora (még csak tervben van) 22:00 – V. Lumina Cornu Asztal Alatti Torna (szervező: MAMUSZ) (Ez egy vidám iszogatós, játékos lazulás.) Szállást korlátlanul, ágyat korlátozott számban tudunk biztosítani ~20 kemping ágy. A fűtött Petőfi Művelődési Házban ezen felül bármelyik jelentkező megszállhat, ha hoz magával hálószerkót. (min: hálózsák, habszivacs, stb…) Ha jelentős az ott alvó, igény, akkor igyekszünk szerezni iskolai torna szőnyeget. Ebben a témában lehet a rendezvénnyel kapcsolatban beszélgetni-kérdezni-ötletelni-csapatot szervezni. Jó készülődést!
bűvdudás Közzétéve: Március 19, 2017 Közzétéve: Március 19, 2017 Sziasztok! Csak ismételni tudom magam: nagyon jól hangzik a program, s jó lenne részt is venni rajta. Ketten már biztosan vagyunk a csapatban.
hERK Közzétéve: Március 20, 2017 Közzétéve: Március 20, 2017 Sziasztok! Lenne még egy egyedülálló játékos. Ha tudok valakihez csatlakozni, akkor írjon rám fb-n:https://www.facebook.com/zoltan.sitti?ref=bookmarks
MasterV Közzétéve: Április 2, 2017 Közzétéve: Április 2, 2017 Sziasztok! Ketten maradtunk a 4 fős tervezett csapatunkból, hozzánk is lehet csatlakozni. Facebookon kereshet aki érdeklődik, a rendezvény oldalán is hagytam bejegyzést.
Hulla Közzétéve: Április 9, 2017 Közzétéve: Április 9, 2017 Sziasztok! Másod magammal keresek játékostársakat a rendezvényre, Last Minute jeligével. Aki esetleg kedvet érez a dologhoz, itt várom a jelentkezését! Üdv, H.
MasterV Közzétéve: Április 10, 2017 Közzétéve: Április 10, 2017 Akkor te minket keresel, kedves Hulla! Mi is ketten maradtunk a társammal, 4 fővel már jók lehetünk. A rendezvény facebook oldalán írtam hozzászólást, Pál Csaba néven megtalálsz és egyeztethetünk.
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Április 25, 2017 Közzétéve: Április 25, 2017 Hát kicsit letört a vélemény a modulról a facebookon. Főleg, hogy a véleményező kérdéseit soha sehol nem tette fel 2 hónap alatt. Persze ez semmit nem jelent, hiszen ha valaki nem ért valamit, vagy kérdése, hozzáfűzni valója van megkérdezi, vagy hozzáteszi. És még ott van az is hogy "nekem akkor sem tetszik". De akkor is... Úgy éreztem azok akik kérdeztek mindenre kaptak választ, persze ez sem bíztos, hiszen lehet hogy nem akarta még egyszer feltenni. Ez mindenhol megesik még az iskolarendszerben is, nem akar butának látszani. Ezenkívűl vannak olyan problémák is, hogy a mesélő nem irányítja a kalandozókat, nem érezteti velük az idő múlását, igaz így nem maradnak le semmiről de a játék végtelenné vállik. Na de ezt nem írom máshová csak ide, mert mindeme eszmefuttatásnak a nagy része csak filozófikus elmélkedés, mert nem voltam jelen. Köszönöm.
Cz Közzétéve: Április 26, 2017 Közzétéve: Április 26, 2017 Crow, emlékezz arra amit üzenetben írtam anno, tartom magamat hozzá. Ha egy egynapos játékra valakinak más elképzelései vannak a modult ileltően, akkor hajrá, mutasson utat
Weilon Közzétéve: Május 3, 2017 Közzétéve: Május 3, 2017 Crow, szerintem egy jó modulötlet volt (lehet felhasználom még valahol), az alapvonalat megadta a meséléshez a többit meg lehetetlen összehozni, hiszen ha túlbonyolítod a KM-ek egy része el se olvassa. És minden csapat más irányba megy. Lehet őket terelgetni, de minden irányra nem lehet gondolni. Erre vannak a KM-ek akik szerintem jól megoldották a helyzetet. Akinek meg esetleg nem tetszett írjon jobbat. Sokan tudjuk, hogy nem egyszerű a többiek meg majd rájönnek
bűvdudás Közzétéve: Május 3, 2017 Közzétéve: Május 3, 2017 Üdv! Ami engem illet, én nagyon élveztem a játékot; igaz, ebben bizonyára annak is szerepe volt, hogy ritkán van módom ilyen célból asztalhoz ülni, illetve hogy jó volt találkozni a ritkán látott ismerősökkel. Úgyhogy mindenkinek köszönöm az élményt, aki dolgozott rajta!
Con Salamander Közzétéve: Május 3, 2017 Szerző Közzétéve: Május 3, 2017 Üdv, élménybeszámoló a témában (közben a modul is felkerült a cikkgyűjteménybe!):
The Eternal Crow Hero Közzétéve: Május 3, 2017 Közzétéve: Május 3, 2017 Köszi fiúk. Weilon csak annyit tudok mondani, egy jó mesélő az ócska modulból is nagyon jó játékot tud csinálni, mert van fantáziája, egy jó modulból pedig csodákra képes.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés