Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Július 6 - Kult (Sir Thomas)


Recommended Posts

A játék este, a hivatalos program után kezdődik. Ez a vegleges taborprogram alapjan 20h, azaz rogton a kviz utan. Kerlek az ebedleo ben gyulekezzunk.  A játék nagyjából hajnali 2-ig szokott tartani ... emlékeim szerint, bár ezek ilyen korai órán már kissé ködösek.

Idén folytatnánk a már két (3?)  alkalmat megért történetet. A játékosok ezért adottak, sajnos új játékosnak nemigen tudok lehetőséget biztosítani. Elnézést.

Játékosok

  • Jadis
  • Felon
  • Neko
  • Artu
  • Eric
  • Dekker

KULT: A Kult rendszeréről nem kell túl sokat tudni, egy elvont, alternatív földi valóságban játszunk. A hétköznapi emberek számára ez semmi újdonságot nem jelent, ellenben a játékos karakterek sötét titkokkal és misztikus horrorral találkozhatnak kalandjaik közben. Amúgy is sérülékeny elméjük pedig pont olyan gyorsan fogja fel és issza be a látottakat, mint amilyen gyorsan el is vesztik a józanságuk tetemes részét. Összességében hasonlít a Chtulhu-ra, mesélői stílustól függően lehet más és más.

Rendszer: gyakorlatilag freestyle stílusban játszunk, különösebb kockacsörgés nem várható. Karakterhalál könnyen megeshet, rendszerkedés ilyen helyzetben esélytelen nálam. A karakterek generálásához felhasználjuk az eredeti szabálykönyv hátrányokkal (elmebajok) foglalkozó részét, de nagyjából csak ennyit.

Karakterek: A meglévő partira számítanék ez alkalommal. Ha valaki esetleg kiesne (Jadis pl, ha nem lesz itthon akkoriban), akkor van némi lehetőség becsatlakozni, de ez csak a meglévő játékosokkal egyeztetve mehet.

Játékstílus: azoknak ajánlom, akik szeretnek elmerülni az őrület határmezsgyéjén egyensúlyozó játékosokkal és szeretnek intenzíven szerepjátszani. Aki a modulmegoldó játékstílushoz ragaszkodik, az lehet, hogy csalódni fog. 

Kaland: Az elozo kaland ota eltelt kis ido, a csapat egyben marad es megprobal felszivodni egy idore. A cel, h eltunjetek a hatosagok szeme elol, h Pancsa huganak allapotat stabilizaljatok, h megpihenjetek egy kicsit es hogy atgondoljatok, hogyan tovabb.

Link a hozzászóláshoz

Juhúúú... mindenképp ott leszünk! ;)

A legutóbbi történet során kiszabadítottuk az elmegyógyintézetből drága, kissé zizzent ikertestvéremet. Valahol egy autósüldözés végén hagytuk abba, amikor is "átkerültünk" Eric karakterének múltjába (ott kaptunk egy kis képet vele kapcsolatban is). Majd ismét az üldözős jelenetben voltunk... és vhol itt lett vége (ha jól emlékszem)...

Link a hozzászóláshoz

Köszönöm Neko, nagyon jó... Közben már kitaláltam a sztori vázát nagyjából, szóval haladok a készületekkel.

Ehhez szerettem volna szavazást indítani, de nem tudom, hogyan kell... így egyelőre fb-n küldtem üzenetet nektek (csak Dekker-t nem találtam a kapcsolataim közt). A lényeg, hogy felmerült pár kérdés, ezt igyekszem rövidre zárni veletek.

Link a hozzászóláshoz

Frissitettem kicsit a temqnyitot, illetve itt adnek egy feladatot.

Kezdohelyszin: a fejemben 3 hely merult fel opciokent a megbujasra, ami lehetoseget adna a mese gordulekeny folytatasara. Kerlek gondolkodjatok el rajta, h melyik szimpatikus, illetve ha nagyon nem fer be egyik sem a karakteretekbe, akkor alternativ javaslatot kernek.

1: Hippi tabor (Rainbow)

Itt konnyen el tudtok tunni, keveske penzmaggal beszallva eleg sokaig el lehet a kozossegben idozni. Jol jon Pancsa enektudasa, Eric laza stilusa, Felon orvosi ismeretei es nagy keletje van Jadis joskepessegeinek is. 

2: A megvalto volgye

Ez egy Krisna-volgy szeru hely. Zart kozosseg, teljesen onellato es nem sokat kerdeznek. Hajlandoak egy idore titeket, eltevedt lelkeket befogadni, ha dolgoztok, betartjatok a szabalyokat es adakoztok a megvalto eljovetelenek elokesziteset celzo projekt reszere. Bar szigoruak a szabalyok, nagyon kedvesek az itt elok es nagyon jamborak.

3: Ciganyputri

Jadison keresztul csatlakozhattok egy klasszikus cigany taborhoz. Nem vandorolnak, de a rendorok elkerulik oket, vidamak, kisse agresszivek, de befogadnak egy idore. Jadisnak es Ericnek dolgoznia kell, h megtartsa a joindulatukar, a tobbiek csak lezengenek, illetve jol jonnek a kepzettsegeik neha.

Hirtelen ennyi, valasszatok!

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...