Gabor Közzétéve: Június 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2022 Ahoy! Szombat estére hozok egy nagyon jó hangulatú szerepjáték modult. Alapvetően M.A.G.U.S világára írtam, de ha igény van rá átszabhatom bármely általam is ismert fantasy szerepjátékra. Ennél fogva, itt most nem a szabályok lesznek a legfontosabbak, hanem maga a karakterek és a környezet. Maga a hangulat miatt nagyon kevés dolgot árulok el előre. Cserébe nézzétek meg az alulra belinkelt hangulatkeltő videót (hanggal érdemes nekikezdeni)! Amire számítani lehet: - Minden játékos egy általa kitalált karaktert bőrébe bújik bele. - A kasztot, fajt, életkort és a kinézetet mindenképpen előre találjátok ki. - Viszont semmi mással ne készüljetek! Ne legyen előtöri, ne legyen felszereléslista, se házikedvenc, és főleg ne legyen neve a karakternek! Nem ígérem, hogy be tudjátok fejezni a modult egy esti 3-6 órás ülés alatt. Viszont ha tetszik, akkor a következő táborok alkalmával is lehet folytatni a történetet. Szóval, kinek van kedve belépni a Kiválasztottak Városába? Kiválasztottak Városa - Hangulatkeltő: Kata, Lozartan, Neko és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Június 3, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 3, 2022 Szupeeer! Én ott leszek, az biztos! Már nagyon várom! Gabor és Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 4, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2022 (szerkesztve) Hmm... engem is érdekelne! (rendszer szívesen javasolnék, de az nem fantasy-s :-P) Mikor lenne szombaton a kezdés? Táborzáró után rögtön? Vagy kicsit később? Szerkesztve ekkor: Június 4, 2022 , Catsmile által Gabor és Kata kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Június 4, 2022 Megosztás Közzétéve: Június 4, 2022 Minket is érdekel a Krisztával. Kata és Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Caos Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Amennyiben maradt még hely – és 4 nap után nem mentünk egymás idegeire – mindenképp szeretnék csatlakozni Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Gabor Közzétéve: Július 2, 2022 Szerző Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Szuper! Akkor @Kata, @Catsmile, @Lozartan, Kriszta, és @Caos vár benneteket a Kiválasztottak Városa! Akinek esetleg van már kinézetre ötlete, vagy képe, az nyugodtan bedobhatja ide! On 2022. 06. 04. at 9:53-kor Catsmile írta: Mikor lenne szombaton a kezdés? Táborzáró után rögtön? Vagy kicsit később? Szerintem megbeszélhető, alapvetően az esti (21 után) kezdést favorizálom. Köszi, --Gábor Lozartan kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Caos Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Hoztam pár képet, én ezen a vonalon képzelném el magam.... Lozartan, Gabor és Neko kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Neko Közzétéve: Július 2, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 2, 2022 Nagyon jóóó játék! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Mi szombaton kultozunk... de ha lehetne most osztódnék... Kata, Lozartan és Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Július 6, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2022 Én kb. ezen a vonalon képzelem el magam: Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Július 6, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2022 Micsoda társaság, pfff... Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Kriszta Közzétéve: Július 6, 2022 Megosztás Közzétéve: Július 6, 2022 Morgena felkentje csatlakozik. Gabor kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés