Gabor Közzétéve: Június 3 Megosztás Közzétéve: Június 3 Ahoy! Szombat estére hozok egy nagyon jó hangulatú szerepjáték modult. Alapvetően M.A.G.U.S világára írtam, de ha igény van rá átszabhatom bármely általam is ismert fantasy szerepjátékra. Ennél fogva, itt most nem a szabályok lesznek a legfontosabbak, hanem maga a karakterek és a környezet. Maga a hangulat miatt nagyon kevés dolgot árulok el előre. Cserébe nézzétek meg az alulra belinkelt hangulatkeltő videót (hanggal érdemes nekikezdeni)! Amire számítani lehet: - Minden játékos egy általa kitalált karaktert bőrébe bújik bele. - A kasztot, fajt, életkort és a kinézetet mindenképpen előre találjátok ki. - Viszont semmi mással ne készüljetek! Ne legyen előtöri, ne legyen felszereléslista, se házikedvenc, és főleg ne legyen neve a karakternek! Nem ígérem, hogy be tudjátok fejezni a modult egy esti 3-6 órás ülés alatt. Viszont ha tetszik, akkor a következő táborok alkalmával is lehet folytatni a történetet. Szóval, kinek van kedve belépni a Kiválasztottak Városába? Kiválasztottak Városa - Hangulatkeltő: Lozartan és Kata kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Kata Közzétéve: Június 3 Megosztás Közzétéve: Június 3 Szupeeer! Én ott leszek, az biztos! Már nagyon várom! Gabor és Lozartan kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 4 Megosztás Közzétéve: Június 4 (szerkesztve) Hmm... engem is érdekelne! (rendszer szívesen javasolnék, de az nem fantasy-s :-P) Mikor lenne szombaton a kezdés? Táborzáró után rögtön? Vagy kicsit később? Szerkesztve ekkor: Június 4 , Catsmile által Kata és Gabor kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Lozartan Közzétéve: Június 4 Megosztás Közzétéve: Június 4 Minket is érdekel a Krisztával. Kata és Gabor kedveli ezt Idéz Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
Ülj oda az asztaltársasághoz...
Hozzájuk szólhatsz anélkül is, hogy bemutatkoznál. Ha ismert kalandozó vagy, Fedd fel kiléted hogy megismerjenek.