Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Író-olvasó találkozó Malcolm J. Hunttal


Recommended Posts

Sziasztok!

 

Az élelmesebb kalandozók már felfedezhették, hogy július 9. napján, szombaton 13:30 és 14:30 között a táborlakók leülhetnek Malcolm J. Hunt asztala mellé.

A M.A.G.U.S regények írója már többször megtisztelt minket jelenlétével, lehetőséget adva az olvasóknak arra, hogy kérdéseik nyomán betekintést nyerhessenek Ynev sorsának formálódásába. A hősök és hétköznapjaik ezúttal nem csak a könyvek lapjain, hanem alkotójuk szemüvegén keresztül, szóban is megelevenedhetnek.

Ha lapul otthon egy-egy példányod a Bosszúangyalból, vagy a Kígyószívből, esetleg a Szörnyek családja, vagy a most megjelent Homoki história lakik a könyvespolcodon, semmiképpen se felejtsd otthon, hozd magaddal dedikáltatni - hogy aztán az író aláírása indíthasson útra, amikor olvasva indulsz kalandozni, a táborokon kívüli időkben.

Ha már most megfogalmazódott benned kérdés, téma, melyről szívesen hallanál Malcolm J. Hunttól, ne légy rest, gyorsan jegyezd fel ebbe a topicba, és biztosan kitérünk majd rá az író-olvasó találkozón.

 

Szeretettel várunk minden táborlakót, látogatót az eseményre!

Link a hozzászóláshoz

Nekem van kérdésem:

- Van-e készülőben új regény? Ha igen, milyen tematikájú, és a megírással mikorra végezhetsz? (Azt szeretném majd felmérni ez utóbbival, hogy onnantól, hogy "elkészül" a mű, kb mennyi idő lesz valójában, mire megjelenik)

- Könnyű együttműködni manapság a kiadóval? Gördülékenyen mennek a dolgok? 

- Milyen forrásokat szoktál használni a kalandozok.hu-ról? (Szószedet? Térkép? Cikkek? Névgenerátor esetleg?)

Üdv,

CS

Link a hozzászóláshoz

Mikorra készülsz el a KNyT2022 versenygyőztes csapatának diadalmas kalandjáról szóló regénnyel 🤪🤪🤪

Komolyra fordítva:

Milyen témák érlelődnek benned? Mi az általában, ami előhozza a talonba tett ötleteket? Van e olyan "világépítő" ötlet (történés, helyszín, személy, szervezet, mittomén) ami feszít hogy közkinccsé tedd, csak még nem "konyhakész"?

Illetve egy kényes téma: Szerinted az "örökséghez" hozzá lehet e, kell e nyúlni, ha igen ki meri felvállalni? Szerinted (szigorúan privát vélemény) merre lenne érdemes tovább építeni Ynevet?

Lozartan kedveli ezt
Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...