nionos Közzétéve: Április 23 Megosztás Közzétéve: Április 23 egy barátom miatt kérdezem meg mert lehet ettől függ hogy jön-e a nyáritáborba. ezzel főleg a főmágus és inkvizítorokat kérdezem akik már valószínűleg jártasabbak ebben Link a hozzászóláshoz
Szigony Közzétéve: Április 23 Megosztás Közzétéve: Április 23 1 órával ezelőtt-kor nionos írta: egy barátom miatt kérdezem meg mert lehet ettől függ hogy jön-e a nyáritáborba. ezzel főleg a főmágus és inkvizítorokat kérdezem akik már valószínűleg jártasabbak ebben ha csak ezen múlik: én felajánlom, hogy a kertemben lenyírhatja a füvet Antail, Pistike, Andoron és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nionos Közzétéve: Április 24 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 24 most komolyan, ember ne vicceld már szét Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Április 24 Megosztás Közzétéve: Április 24 Hoi, kérlek, fejtsd ki jobban, hogy mire gondoltál pontosan, mivel jelenleg szerintem egyikőnk sem érti. Mit értesz közösségi munka alatt? Ez egy baráti-haveri társaság nyári tábora, akiket a szerepjáték iránti szeretet köt össze, és nyaranta egy 5 napos táborban kötött rendszerben amolyan "verseny" keretében mérik össze képességeiket. Van aki mindig jön, van ki néha, van aki csak itt találkozik a többiekkel, van aki amúgyis. Nem olyan helyszín vagy esemény, ahol iskolai keretben "elszámolható" bármiféle tevékenység és igazolást tudunk adni róla. De persze, ha jobban körbeírod, mi is jobban át tudjuk gondolni a dolgokat. üdv, Daelon ui: a beszólogatós viccelődés a közösség része, mértékkel persze Andoron, Sir Thomas, Sneer és 1 további kalandozó kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Pistike Közzétéve: Április 25 Megosztás Közzétéve: Április 25 15 órával ezelőtt-kor nionos írta: most komolyan, ember ne vicceld már szét Te kezdted... Antail és tetra kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
nionos Közzétéve: Április 26 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 26 én nem vicceltem Link a hozzászóláshoz
Szigony Közzétéve: Április 26 Megosztás Közzétéve: Április 26 47 perccel ezelőtt-kor nionos írta: én nem vicceltem én sem (=tényleg annyire jófej vagyok, hogy még egy teljesen ismeretlen embernek is hajlandó vagyok kegyesen megengedni, hogy ingyen dolgozzon nálam) Pistike kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés