Daelon Közzétéve: Június 17, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 17, 2014 (szerkesztve) Ahoi, Akkor legyen meg az akarat, mesélek Marvel Super Heroes-t. Kerítek egy könnyű modult, ami elég rövid időt vesz igénybe és nekiveselkedünk a képregényhősök küzdelmes életének a boldog 80as években, amikor még minden más volt, főleg az ő világuk Remélem sikerül egy jó játékot összehoznunk, elég rég nem volt a kezemben nekem se, még játékosként se. Kis saját gyűjtemény hozzá: http://daelon.uw.hu/marvel.htm Játékosok: Sir Thomas Syrand Caldern Morrick +1 főt vállalok még Amint megvan a mese, írom, hogy kikből lehet válogatni karaktert. Szerkesztve ekkor: Június 24, 2014 , Daelon által Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 20, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 20, 2014 Csak jelezni szeretném, hogy már nagyon várjuk. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 21, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 21, 2014 (szerkesztve) Igenis, értettem Sajnos a munka és a 4.5 hónapos ördögfióka (nem) kissé lemerít esténként Kis vélemény a világhoz: sajnálatos módon az IC időpontokat eléggé lazán kezeli, bár többen tettek már kísérletet a valós történelemhez való kötésére. Én is, az is megvan az oldalamon. Általánosságban elmondható, h a technológiai fejlettség az átlagemberek szintjén kb. 10-12 évvel a "valós" idő előtt jár, a különféle ügynökségek, szuperhősök/szupergonoszok esetén pedig akár évtizedekkel előtte. Már felraktam a saját oldalam linkjét, ahol régebbi játékok cuccai vannak, azon található egy link a Xavier Intézethez is, de most megadom direktben (http://daelon.uw.hu/X-men_line-ups/x-men_beta.htm). A karakterek jöhetnek bármelyik utolsó eresztés (1983 nyár eleje, 1983 augusztus, 1983 ősze, 1984 január), diákjai közül, ha valaki véletlenül női karaktert talál szimpatikusnak, de férfiban szeretné, szvsz nincs akadálya egy váltásnak Ennek folytán értelemszerűen mindenki ismer mindenkit, a nyitójelenetben épp közösen pizzáztok majd benn a városban, egy könnyed csütörtök estén, mert a pénteketek szabad. Kérdéseket ide kérem, ha vannak. Szerkesztve ekkor: Június 21, 2014 , Daelon által Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2014 A karakterek jöhetnek bármelyik utolsó eresztés (1983 nyár eleje, 1983 augusztus, 1983 ősze, 1984 január), diákjai közül, ha valaki véletlenül női karaktert talál szimpatikusnak, de férfiban szeretné, szvsz nincs akadálya egy váltásnak Csak ne felejtsetek el ruhát is váltani. Rozsomáknak sem állna jól Miss Marvel kosztümje Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2014 Frosty másik játékra is feljelentkezett, így úgy tűnik, hogy egyelőre ketten vagyunk csak Matéval. Majdcsak lesz még vállalkozó... Link a hozzászóláshoz
Frosty Közzétéve: Június 21, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 21, 2014 Ohh tényleg sorry sokat akartam kár ,hogy ezek mind egy napon vannak... Az a helyzet hogy CS hez előbb jelentkeztem így bocsi ,de húzzatok le a listáról Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 23, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Frosty: kár, de ez van, egyszerre csak egy helyen lehetsz, hacsak nincs Illusory Duplication power a listádon még egy kis Energy Solidfication se árt, ha kockát akarsz fogni Így akkor maradt 2 player, akiktől amúgy várom, h melyik karakter szimpatikus nekik... Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Khm.. még nem volt érkezésem megnézni... Mennyire kell elsietni a választást? Számít a mese szempontjából? Persze szívesen választok, csak nem nagyon volt időm az oldalt megnézni még, amit belinkeltél. Igazából nekem tökmindegy, melyik kari lesz, nem tápolás a cél. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 23, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Nem kell elsietni. Számít, de annyira nem h zavaró legyen. Igazából nekem érdekes, h kikkel készüljek Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Hát előre nehéz ezt belőni, egyestés karinál nekem nem a karakterstatok, hanem inkább a személyiség a lényeg. Azt pedig csapattagok hozzáállása nélkül félek megtippelni. Nem szeretek hangulatgyilkost hozni, ezért inkább alkalmazkodni szoktam a többiekhez. Ha viszont van valaki, aki stílusban passzol a kedvenc jellemeimhez, akkor teljes mellszélességgel azt toljuk! Ugye Mate? Marvelhez reflexből a "fehérlovag" stílus ugrik be nekem, a megnemértett, sziklaszilárd, önfeláldozóan és bárgyúan pozitív hős szerepét nekem találták ki. Mottó: Never give up, never surrender!!! Ha a többieknek ez megfelel, akkor részemről ez lehet az egyik kedvelt irány. Jó eséllyel persze elbukik, de kit érdekel, ha az igazságot képviselem? Előre a jobb világért! Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 23, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 23, 2014 Never give up, never surrender!!! NO RETREAT NO SURRENDER Uhh, ezek kicsit más emberek voltak Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 24, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Marvelhez reflexből a "fehérlovag" stílus ugrik be nekem, a megnemértett, sziklaszilárd, önfeláldozóan és bárgyúan pozitív hős szerepét nekem találták ki. Mottó: Never give up, never surrender!!!Ha a többieknek ez megfelel, akkor részemről ez lehet az egyik kedvelt irány. Jó eséllyel persze elbukik, de kit érdekel, ha az igazságot képviselem? Előre a jobb világért! Te kérdezted, h milyen karaktereket adok, amikor kimaradt pár nap, csak azért kérdeztem vissza. A Marvel az én szememben is ez, hajrá előre jók:) Az X-men bagázs meg pont alkalmas ilyesmire, a tanítványok meg pláne, kis idealista fiatalokat nevelgetnek. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Az X-men bagázs meg pont alkalmas ilyesmire, a tanítványok meg pláne, kis idealista fiatalokat nevelgetnek. Úgy érted, hullajelölteket jelöletlen sírokba Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 24, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Úgy érted, hullajelölteket jelöletlen sírokba Hm, mintha egy anti-mutáns mozgalmár tűnt volna fel a mezőn... Link a hozzászóláshoz
bűvdudás Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Hm, mintha egy anti-mutáns mozgalmár tűnt volna fel a mezőn... Daelon, szerintem itt Úgy érted, hullajelölteket jelöletlen sírokba tetra nem az "irányjelzőt tette ki", hanem az idealista szemlélet életképességét kérdőjelezte meg.De majd javít, ha tévedtem... Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Nekem Mázlista tetszik. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Daelon, szerintem itt tetra nem az "irányjelzőt tette ki", hanem az idealista szemlélet életképességét kérdőjelezte meg.De majd javít, ha tévedtem... Így történt. Ezek az emberek halnak meg a leghamarabb és legértelmetlenebbül. Persze ez nem Warhammer, szóval akár működhet is Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 24, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Nekem Mázlista tetszik. A megadott idővonal alapján ő éppen halott... bár tudjuk, hogy a képregényekben ez mennyire számít néha A játék egyszeri és különleges körülményeire tekintettel szvsz belefér. Link a hozzászóláshoz
Syrand Caldern Közzétéve: Június 24, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 A megadott idővonal alapján ő éppen halott... bár tudjuk, hogy a képregényekben ez mennyire számít néha A játék egyszeri és különleges körülményeire tekintettel szvsz belefér. Ragaszkodom a "történelem-hűséghez" Vagy Hegyomlás vagy Elixír, attól függően, hogy a többiek mit szeretnének. (elsősorban Hegyomlás) Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 24, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 24, 2014 Hegyomlás király választás. Morrick kevésbé fizikai vonalon mozogna, telepata/alakváltó karakter áll keresés alatt egyelőre, még egyeztetünk vele. Sir Tom pedig kivár, hogy a fehér lovagjának a tabardja passzoljon a tiétekhez Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 27, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 27, 2014 hali,Eddig egy karakter-választás van fixálva, egy talán, egy meg sehogy, így inkább kiírom ide, és az lesz, pont.Syrand Caldern: http://www.angelfire.com/comics/benriely/rockslide.htmlMorrick: http://www.angelfire.com/comics/benriely/slapstick.htmlSirTom: mivel nem adtál eddig konkrét kérést, ezt a három karaktert tudom javasolni:1. http://www.angelfire.com/comics/benriely/wolfcub.html2. http://www.angelfire.com/comics/benriely/indra.html3. http://www.angelfire.com/comics/benriely/kidogo.htmlMindegyik karakter képes normál emberi külsővel mászkálni, vagy saját képességének használatával, vagy pedig az X-eknél nem ismeretlen (=elég gyakori) holografikus eszköz használatával, ami legtöbbször óra vagy hasonló kiegészítő formájában létezik.üdv,Dae Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 27, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 27, 2014 Esetleg Sunspot?Nem vagyok otthon a marvell hősök közt, de szimpatikus volt, amit olvastam róla / láttam belőle.Ha nem, akkor jó lesz nekem Indra is. Link a hozzászóláshoz
Daelon Közzétéve: Június 27, 2014 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 27, 2014 Jegyeztem, harmadik karakter Sunspot. Negyedik player max táborban kerül, ha kerül Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Június 30, 2014 Megosztás Közzétéve: Június 30, 2014 Szuper, köszi szépen! Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés