Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.
Keresés Itt
 • Több lehetőség...
Eredmények keresés, amik...
Eremények keresése...

Amarilis

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  282
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Minden, amit Amarilis tett közzé

 1. Amarilis

  Taba el Ibara

  Elnézést, jogos... Kissé félre érthető voltam. Igen, ami azt illeti nem szavakra vagyok kíváncsi, hanem kifejezésekre mint pl: köszöntés vagy hasonló. Tehát inkább "mondatokra" de ez is elég sután hangzik így
 2. Amarilis

  Taba el Ibara

  Üdv! Most , hogy újra itt vagyok nem állhatom meg, hogy bele ne másszak megint ebbe a témába... Igaz, ezúttal nem vitatkozni akarok, csak kíváncsi lennék: milyen amund ill. dzsenn kifejezéseket ismerünk??? Köszönöm előre is az információt.
 3. Szóval: próbáltam magam tartani az igértekhez és valamit összehozni, legalább a sztori elejéhez. elvégre ha elindul valahogy, folytatni csak könnyebb. Bevallom a történet vázlat egyszerűen nem jött össze, igazából lehet hogy nem is árt némi spontanitást hagyni a dolognak, s kissé online novella szerűre venni, hátha akkor könnyebben megvalósítható az együtt dolgozás.Na, jó, nem mentegetőzöm. De ez csak egy lehetőség és ötlet, úgymond az én verzióm. Kezdőkép: ?? A társaság az erdő közepén (mert miért is ne?) a csillagfényes ég alatt élcektől zajos vacsoráját költi éppen. Ekkor a sötétből titokzatos, lepelbe burkolózó alak jelenik meg, nem messze a társaságtól, amolyan tipikus sejtelmesfélelmetes-semmiselátszikbelőle figura, fensőbbséges, méltóságteljes tartással. Csuklyás:- Kalandozók..!-susogja alig hallahtón, titokzatossággal. A népség természetesen nem is hallja meg, többek között a törpa csamcsogásától. Csuklyás:- Kalandozók!- szólítja meg őket ismét, ezúttal inkább bosszús mint titokzatos hangnemben. A hatás azonban ezúttal is elmarad, csak Faren pillant körbe kérdőn, s a volt kráni néz gyanakvóan a sültjére. Csuklyás:- KALANDOZÓK!- ezúttal már türelme és méltósága vesztetten ordítva. Ennek hála végre felfigyelnek rá: Satul: - Ki ez a csuklyás?!- természetesen kivont karddal. Aenili:- Egy mágus?-mélységesen lesajnáló arc, ami egyaránt szól a csuklyásnak és Satulnak. Dregho:- HOL?!- s ezzel harciszekercével, teljes páncélban, kezében a vacsora maradékával a csuklyásra veti magát. Azt hiszem érthető ha ez még nagyhatalmú mágusunkat is készületlenül éri? Az egész társaságra szükség van ahoz, hogy Dreghot valahogy lecibálják az ismeretlenről. A csuklyás immár ugyancsak porba omlott fensőbbséggel, s félig szó szerint a földbe döngölve elhalón hörgi feléjük: Csuklyás:- Megbízásom van a számotokra?.. Amina:- Mit mond? Faren :- Valamit a meghízásról? biztos ízléstelennek tartja?- aggodalmasan pillant végig magán, a női karakterek úgyszintén. Csuklyás:- MEGB
 4. Amarilis

  Dumaterem

  Tényleg olyan vagyok most már mint a mesékben(na, nem annyira szép és nem is olyan jó, csak) hol vagyok, hol nem... Most vagyok Szándékaim szerint maradok is ezúttal:) lévén beállt többek között az az üdvös állapot, hogy megoldottam a kollégiumi netezést(új kolesz + laptop), illetve én is beszoktam a koleszos életbe Remélem nem nehezteltek rám, én örülök, hogy újra itt vagyok
 5. Hm... nem ismerem az említett dolgot.. De te igen, s mivel itt vagy, hát már erre is tudunk vigyázni!
 6. Amarilis

  Ünnepek

  B.U.É.K. mindenkinek! Én fogadalmat teszek a kalandozós képregény projekt beindítására, meg arra, hogy megint vissza jövök a fórumra! (akár hiányoztam valakinek, akár nem! Reklamációval Dartonhoz lehet folyamodni!)
 7. na, jó... szerintem ide vagy isten beavatkozás kell, vagy... Vagy valami hasonló Szóval, adjatok egy kis, időt, pl : 3.-áig, addig vissza olvasom a témát, leírok magmnak mindent és össze kreálok egy vázat a dolognak, amit aztán feltszek ide: nemes személyetekkel is megosztandó. Illetve megpróbálom végre be scennelni a rajzot de ez nem rajtam múlik hanem a technikán... Addig mindenki mást aki szeretné ha a téma poraiból feltámadna, arra ösztönzök, hogy hasonlókat tegyen--> és akkor tudni fogunk valamit egyeztetni, illetve remélhetőleg a többféle verzióból kialakul egy sztori is. Utóbbinak nem kell bonyorultnak lennie, az alapvető csavarokat és poénokat maguk a karakterek adják úgyis.Sablonos és közhelyes dolgok nyugodtan beépíthetők, hiszen a dolog tulajdonképpen paródia. azonkívül, ha jó emlékszem, nem kelt el még minden szerep, arra is várjuk a jelentkezőket! Szvsz egy ember több karakter is alakíthat, ha ennyire nem nagy a tolongás... Szóval 3.-án ugyanitt, remélhetőleg minnél kézzelfoghatóbb eredményekkel.
 8. Garon, a rontásvadász Rontást oldok, igét kötök, Méregből szőtt átkot török, Esti csillag árnyán jövök, Szívem felet varázskörök. Rontást teszek, halált kötök,
 9. Amarilis

  Dumaterem

  Aztaaa, de mocsokság!Elintézem, hogy minden egyéb fölös programtól viszonylag tiszta nyaram legyen erre: otthon közlik, hogy igen jó lenne egy nyelvvizsgát megcsinálni, mert a főiskolán csak két félévet lehet nyelvet tanulni, és az utolsó az most nekem lefut, ki fogok esni utánna a gyakorlatból. Szóval nyáron nyelvtanfolyam és nyelvvizsga... Nincs tábor.... NEM ÉR!!!!!!
 10. Idézés Vérből, fényből, hamuból, szélből, fellegekből, égtől, árnyakból, földtől; Megidézlek éjből; Szárnyakkal szélből, agyarakkal fényből, születve földtől, lelkeddel égtől! Lángokból, vérből, hamuból, szélből, hívlak; ébredj, táncolj, érezz! Könnyekből, vízből, árnyakból, földből, idézlek; éledj, harcolj, létezz!
 11. Amarilis

  Dumaterem

  He-he, én már mindent kinézek a szituból, ha MAGUS kiadói jogviszonyokról van szó! Bár ez talán nem olyan pozitív , de feltételezem, hogy mások is azért ugrottak be. A lényeg, hogy azért EZ még velünk se történhet meg!
 12. Amarilis

  Dumaterem

  Hű, gyerekek, olvastátok a "Hírek,..stb" topicot? Nem tudom, hogy csak én lettem-e ennyire lesokkolva, de azért meglepett... Osztrák kiadó aki betiltja a fórumot? Hát ez..elég furán hangzik... Eddig is annyi kiadója volta a M.A.G.U.S.-nak, és még seni sem akarta betiltani... Most, miééé??? Az azé pozitív hogy mindezt nem ellenségesen...de érdekes...
 13. Amarilis

  Helyzetjelentések

  Vác, kollégium,2008.03.26. reggel 6:30 : esik a HÓ!!! Elösször csak azt hittem rémálmom van... Aztán vissza aludtam és mikor tízperc múlva ismét felébredtem még mindig esett... sőt, félóra tovább alvás után is, úgyhogy végül felkeltem.. És még most is esik... Mit ne mondjak, izgalmas élmény ez így március végén... Remélem neketek szép napotok lesz!
 14. Hehe , erősen függ attól, hogy kikkel játszom..., meg hogy milyen az alap hangulat.
 15. Szimpatikus hozzáállás. Örül a szegény romantikus lélek, ha mástól is hall ilyet... Főleg ha férfi ember az illető. Erősíti az iménti megjegyzést.
 16. Semmi bajom a heroikus beállítottságú emberekkel , amég komoly kárt nem tesznek magukban, másban vagy a környeztükben... Egyébként is, én remélem, hogy ebben a modern korban is élnek még igazi lovagok... Bulizás? hááát... nem igazán. Nekem a tea-ház tökéletesen megteszi, mondjuk a táncház, vagy egy-két értelmesebb koncert jöhet még szóba. Ezt leszámítva egyáltalán nem.(Újabban ez, se, nem volt partner.... ) Pia? Senkit nem piszkálok, amég öntudatánál van,én viszont magam részéről tényleg rosszul leszek tőle, úgyhogy az szintén nem.
 17. Amarilis

  Dumaterem

  Jövök!!! Már ezúttal tényleg! Már most elkezdtem terjeszteni családi és egyéb körökben, hogy nyáron egy időre nem leszek elérhető, nehogy beszervezzen nekem valaki megint valami programot!
 18. Na, látod! Talán egyébként is legjobb a dolgokat alkotótevékenységbe levezetni, abba senki nem sérül komolyabban...
 19. Olvass sok M.A.G.U.S. regényt, tanulmányozd át a rendszert, aztán próbálj meg te is egy történetet összehozni! Lehetőleg olyat ami többé-kevésbé nem tipor lábbal semmi alapszabályt és halgatólagos megeggyezést, de ugyanakkor a te fantáziádra épül és még élvezhető is! Na? Nálam ez is bejött... Bár azóta sincs kész, és nem is biztos, hogy így is megfelel a fenti kritériumoknak...
 20. Gemnek azt hiszem igaza van, ilyenkor bármivel próbálsz foglalkozni, úgyis csak az adott személyt látod benne.Kivéve ha nem egy másik személyel törődsz mert akkor nagy valószinűséggel ő fogja lekötni a figyelmedet... Köszönöm a bíztatást is.
 21. Nálam épp alakulóban az említett szituáció... De meglehet, hogy ez semmit sem jelent... Ha nem változtunk és nem változtatunk, épp úgy nem fog működni mint elösször, hiába az idő.
 22. Amarilis

  Dumaterem

  Nem tűnik úgy,pl. én is épp hasonlóra gondoltam, és szerintem tök igazad van. Ez persze nem jelenti azt, hogy ez most jó, hisz a helyzeten sajnos nem változtat.
 23. Amarilis

  Dumaterem

  Rendesen kimaradtam mostanság a fórumos életből, de hogy ezután az áramból is ki kell? Egyébként értelmesen hangzik, de ha ezt most az egyszer így megtesszük az mennyit ér el?Ez már olyan fura...
 24. Én örök reménykedő vagyok, de most nem csak emiatt modom: szerintem igen. Egyrészt pontosan az általad említett változás miatt, másrészt... azt hiszem, ha az illetékesek komolyan szeretik egymást, akkor oda figyelnek a másikra. És ha ez így van, akkor a bulizósabb félnek is fel fog tünni előbb-utóbb szerintem, hogy a másikat mi zavarja.Ha pedig mindketten veszik a lapot, akkor szvsz már meg tudják együtt oldani a dolgot. Persze az más kérdés, mikor partner egyszerűen nem hajlandó tudomást venni bizonyos dolgokról, vagy ha csak a másik féltől várja el a változtatást, ő nem tesz semmi. Összességében szerintem ez nem teljesen a szitun hanem az adott egyéneken múlik...
 25. Én úgy hiszem, beszállásra mindig van lehetőség(javítsatok ki ha tévedek ) , történet pedig akkor van, és akkor folyik tovább ha csináljuk... Nekünk kell mesélni, akkor él a sztori, vagyis akkor van értelme. Vagyis szerintem semmi akadálya, sőt!
×
×
 • Új...