nekdolan Közzétéve: Május 25, 2023 Megosztás Közzétéve: Május 25, 2023 A csapatkeresés komoly művészet. Könyebb toborozni mind találni. Catsmile kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Catsmile Közzétéve: Június 1, 2023 Megosztás Közzétéve: Június 1, 2023 On 2023. 05. 25. at 15:17-kor Szigony írta: nem teljesen a vudielen életérzés van fennforgás alatt, mely szerint" sosem csatlakoznék olyan társasághoz, amely felvenne a tagjai közé", de olyan társasághoz, amely nem előrelátó, és ennyire az utolsó pillanatra hagyja a dolgot, már nem biztos, hogy szívesen csatlakoznék, hiszen nincs már idő kidolgozni egy csapat-koncepciót, és garantált, hogy szedett-vedett lenne persze előfordulhat olyan megkeresés, amire igent mondanék (pl hogy valaki valami előre nem látott okból kifolyólag kiesik a csatasorból, és keresnek egy beugrót), de ez egyben azt is jelentené, hogy (jórészt) átveszem a karakterét...vagyis annak alapkoncepcióját, hogy kompatibilis legyen a csapattal meg az előtörténetét is nagy mértékben ebben az esetben nyilván csak akkor tudnék igent mondani, ha testhezállónak érzem a feladatot pl élet jellemű boszorkányt nem játszanék nem lenne benne köszönet Helló! Érdekelne még a téma? Lennénk ketten... és így veled, meg Alexanderrel lenne 4 fő. Írtam PM mindkettőtöknek! Daelon és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Antail Közzétéve: Június 1, 2023 Szerző Megosztás Közzétéve: Június 1, 2023 30 perccel ezelőtt-kor Catsmile írta: Helló! Érdekelne még a téma? Lennénk ketten... és így veled, meg Alexanderrel lenne 4 fő. Írtam PM mindkettőtöknek! Ha megvagytok irjatok nekem Lopov, Daelon és Shordanus kedveli ezt Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés