Felon Közzétéve: Március 29, 2009 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2009 Nos, mivel már úgy látom, van rá igény, íme, keressetek csapatot/csapattagot Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Március 29, 2009 Megosztás Közzétéve: Március 29, 2009 Akkor itt folytatom. Már 3 fősre duzzadt csapatunk plusz 2 főt keres:Eddigi felállás:HókuszIraThyaPeace Link a hozzászóláshoz
Ira Közzétéve: Április 8, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 8, 2009 ahoj!az érdeklődés teljes hiányát vélem felfedezni. senki nem akar licitálni a szabad helyekre?már mindenkinek megvan a maga kis csapata?vagy még észre sem vette a többség hogy már lehetne tolakodni a pultnál?drink a coffee! do stupid things faster! Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 9, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 9, 2009 IraA többség az alábbi két kategória egyikébe tartozik:- régi motoros és már most megvan a csapata- nem tervez előre vagy új, és csak karakteralkotási rendszer olvasásakor jut eszébe, hogy el kéne kezdeni csapatot építeni Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Április 9, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 9, 2009 Igen igen tudom.....de azért még van itt két hely. Jöhetnek Vagabondok is nem gond. Tudtam ám hogy ilyen lesz. Mellesleg már befizettünk nincs visszaút. Elleszünk 3 an is ha azon múlik . Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 10, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2009 IraA többség az alábbi két kategória egyikébe tartozik: - régi motoros és már most megvan a csapata - nem tervez előre vagy új, és csak karakteralkotási rendszer olvasásakor jut eszébe, hogy el kéne kezdeni csapatot építeni És vannak a kivételek, mint a Thya. Link a hozzászóláshoz
Ira Közzétéve: Április 10, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2009 na igen. ő az örök renitens és különc de alapvetően nem huljeség amit beszél (általában) no offense Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 10, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 10, 2009 Sógigyerek, Thya nem lóg ki a felsorolásból, régi motoros, és van csapata. Az csak egy dolog, hogy nem teljes a csapat, de van csapata Amúgy azt hiszem most nem valószínű, hogy engedélyezésre kerülnének 3 fős csapatok Link a hozzászóláshoz
TAO Közzétéve: Április 10, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2009 Sógigyerek, Thya nem lóg ki a felsorolásból, régi motoros, és van csapata. Az csak egy dolog, hogy nem teljes a csapat, de van csapata Amúgy azt hiszem most nem valószínű, hogy engedélyezésre kerülnének 3 fős csapatok Ahogy eddig sem. Legrosszabb esetben úgyis beesik egy-két Bob. Egyébként meg még nincs meg a lista, hogy kik jönnek táborba, tehát még csak keresni sem lehet az embereket... csak az intuitív hátsókapus módon. Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Április 10, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2009 Na jó akkor kiterítem a kártyáimat mielőtt még találgatásokba kezünk. Szóval vagyunk 3 an. Van még 2 hely, ha nagyon jön az a határidő úgyis elkezdek aktívan házalni. Ha nem lesz így senki akkor meg amint már mondtátok úgyis lesz egy két utolsó beeső aka Bob, aka Vagabondok, mi őket is tárt karokkal várjuk. És na igen tudom hogy sokan még azt sem tudják jönnek-e. És azt is sejtettem hogy nem lesz engedélyezve a 3 fős megoldás. Nem aggódok emiatt (így is aggódok elég sok más miatt ) uh just relaxing...majd csak beleakad valaki a pókhálónkba. Más nem van rengeteg egyéb kreatív alternatív ötletem. Pl jövünk ketten a csapatból 2 karival ... Vagy túszul ejtünk valakit útközben a vonaton (btw ha valaki jönne Bpről kocsival.... ) . Esetleg.....őőőő megtanulunk addig osztódni mint az amőbák. Túszul ejtünk egy KM et...és ....na ez a terv még nincs teljesen kidolgozva.... Kreatív ötlet pályázati anyagokat a Thya PM címre várjuk. Bár az is megfelel ha jelentkezik az a két titokzatos hiányzó csapattárs. Love and Peace elvégre tavaty van. Ui.: El is felejtettem milyen jók ezek az emotikonok. Btw: Milyen hátsó kapus módszerről is beszélsz? .... Link a hozzászóláshoz
Ira Közzétéve: Április 10, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 10, 2009 lehet hogy egy kis ízelítőt kellene adnod a hastáncos és fenékriszálós tudományodból, és akkor biztosan megnőne a tábor illetve a csapat iránti érdeklődök létszáma Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 10, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 10, 2009 Na szóval az úgy volt.. Szóval én nem kioktatásképpen írtam amit írtam, szóval nem kellett volna ráharapni annyira, vicceztem Csapattársat nem keresek ugyan, de szobát igen Bár erre már van ajánlat, lehet két kézzel fogok kapni utána. U.i.: megvettem a bőröndöt.. szóval aki engem NYTbe levisz, az rendelkezzen naaaagy csomagtartóval Ja és az egész hsz-em egy nagy off .. bocsesz Link a hozzászóláshoz
Rajman Közzétéve: Április 11, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2009 Sziasztok! Láttam a kiirást ,hogy Nyt lesz. Megnéztem a naptáram, és pont belefér. És mivel egyenlőre úgy látszik én vagyok egyedül aki naptárt vezet és megtudja mondani ,hogy el tud jönni, én élnék a lehetőséggel. Viszont ezzel a reményteli gondolatokkal egyedül vagyok. Rosszban is lehet jó .Amint látom, vannak akik meg csapat tagot keresnek. Én meg csapatot. Thya szívesen csatlakoznék hozzátok is. Kérdésekre szívesen válaszolok. Link a hozzászóláshoz
Fenix Közzétéve: Április 11, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 11, 2009 Azbesztkecskék csapat. Vigyázat a Kólás maci harap Csapattagok: Atvy Fenix Frosty - a többieket még meg kell rugdosni, hogy jöjjenekmánel! Link a hozzászóláshoz
Atvy Mordur Közzétéve: Április 12, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 12, 2009 üdv,a félreértés elkerülése végett, megjegyzem h az Azbesztkecskéknek már szinte biztosan megvan a maradék két embere... Link a hozzászóláshoz
Karashu Közzétéve: Április 12, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 12, 2009 Hi emberek! 2 (3?) ember keres csapatot, vállakozó szellemű játékosokat! Tagok: *Mandarin *Karashu *Bigmac? - vele még nem beszéltem, de gondolom jön és velünk lesz. Link a hozzászóláshoz
Thovadis Közzétéve: Április 21, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 21, 2009 Ahoy,Szent Légió csapattagot toboroz. (A név még nem végleges az új tagnak is lehet beleszólása.) Egyenlőre négyen vagyunk és keressük rég elveszett ötödik testvérünket!- Netrefer- Thovadisz- Tyrion- Siriath S.M. - tárt karokkal vár! Csatlakozz most! Jelentkezni lehet nálam vagy Siriathnál pszi-üzenetben vagy msnen. Részleteket majd ott akkor megbeszéljük. Link a hozzászóláshoz
Thya Közzétéve: Április 21, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 21, 2009 Akkor újra hirdetve:4 tagú csapat keresi az ötödik tagot:IraRajmund Hókusz Thya Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Április 25, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2009 Egy fő kalandozó keres csapatot, vagy alakuló csapatba betársulna. Link a hozzászóláshoz
Karashu Közzétéve: Április 25, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 25, 2009 Egy fő kalandozó keres csapatot, vagy alakuló csapatba betársulna. Szerettel várunk, ha esetleg van kedved csatlakozni! Bár mást is! ^^ (2 ember kell még a caspatba, szal vállalkozó szelleműek jöjjenek!) Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Április 25, 2009 Szerző Megosztás Közzétéve: Április 25, 2009 Daruuuuuuuuuuuun Örülök, hogy j9ssz Link a hozzászóláshoz
Darun Közzétéve: Április 29, 2009 Megosztás Közzétéve: Április 29, 2009 Daruuuuuuuuuuuun Örülök, hogy j9ssz Addíg még bármi megtörénhet! Kyel útjai kifürkészhetetlenek! Link a hozzászóláshoz
Atvy Mordur Közzétéve: Május 11, 2009 Megosztás Közzétéve: Május 11, 2009 üdv, mégis keresünk kettő kellően beteg pácienst csapattagnak! (eddig: Atvy, Frosty, Fenix) Link a hozzászóláshoz
Blasius Közzétéve: Május 19, 2009 Megosztás Közzétéve: Május 19, 2009 Üdv mindenkinek!Kis csapatunk már csak 1 önként jelentkezőt keres!ManndilDaveCatsmilejómagam Link a hozzászóláshoz
Daru Közzétéve: Május 20, 2009 Megosztás Közzétéve: Május 20, 2009 Blasius, jól döntettetek! Örülök, hogy jöttök ti is... Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés