Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Sin Lomennen,az első magyar nagyszabású fantasy film


Recommended Posts

Kalandozó bajtársaim! (vohh' de fellengzős vagyok ma reggel! :D)

A Sin Lomennen című amatőr fantasy filmhez statisztákat keresnek!

4-5 fő Lelkes, MEGBÍZHATÓ és strapabíró, 178-188 cm magas, átlagos testalkatú férfire lenne szükség várvédő/őr szerepében. Jelmezeket a stáb biztosítja (meg a fűszoknyás lányokat is ;) )

A forgatás Táborfalván lesz augusztus 4-től 7-ig. Helyszín Pesttől 60 km-re található. 2-2 napos forgatásról lenne szó.

Ha érdekel a lehetőség, érdeklődj a további részletekért a következő telefonszámon: 06 20 337 2537 Krinyónál (hölgy lesz).

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy szakmai fórumokon is elismert alkotásról van szó, tehát nem kertvégében futukosó ketchup dobálós mókafilm! Továbbá a film utolsó forgatásához érkezett, emellett rengeteg színvonalas vizuális effekt készült el hozzá az elmúlt 4 év alatt. Tehát komoly és kitartó alkotásról van szó.

Szavak helyett beszéljenek a képek!

A film előzetese itt tölthető le: http://www.sinlomennen.extra.hu/trailers.htm

A film weboldala: http://www.sinlomennen.extra.hu/

(Ezt a két oldalt amúgy minden fantasy rajongónak ajánlom! ;) )

Ha esetleg Te nem, de barátaid ismerőseid talán tudnak segíteni, de nem olvassák ezt a postot, akkor kérlek vidd el nekik ezt az üzenetet! ;)

Segítsünk nekik! Liveosok hajrá! ;)

Link a hozzászóláshoz

Kicsit körbe nézelődtem az oldalon és azt kell, hogy mondjam...ez nagyon profnak látszik. :)

Bár egyenlőre gondolkodom, hogy tudnék e szereplőhiány terén segíteni, de a hév elkapott, hogy kifejtsem tetszésemet. :)

Mikor lesz majd megtekinthető valahol? Infó erről van? (Nézelődtem, de csak egy szeptemberi dátumot láttam, az lenne?)

A film bemutatásához szükséges az utolsó forgatás megtörténte, de az alkotók elmondása szerint a többi képanyag már megvágva, és leeffektezve pihen a befejezésre várva. Zene is elkészül (előzetesből kiderül, hogy nem is akár milyen!) Õszre tervezik a bemutatót (2009.09.09 elméletileg). Hang rögzítésében (szinkron stúdió) más filmes csapatok segítenek nekik.

A filmről ezen a fórumon lehet többet olvasni: http://www.filmstate.hu/index.php?conect=forum&for=4&topic=86

Venes, ha tudsz pár emberkét, vagy tudsz szólni olyanoknak, akiket lehet hogy érdekel akkor, az biztos nagy segítség lenne nekik. :pajti:

Ceripapa: augusztus 4-től 7-ig vannak a forgatási napok. Venesenk szóló kérést neked is címeztem. ;)

Link a hozzászóláshoz

MOVIE CASTING PART 1(Az út)

Hát eljövendett a nap amit Igere a sorskovács hozott nekem :]

Munkánk végeztével Venessel karöltve elindultunk hazafele ,hogy gyorsan megszabaduljunk fölösleges csomagjainktól és felkészüljek a belső energiák harmóniába hozásával.

16:40 kor elindultunk , útitervünk gyors és lényegretörő volt. Elérni a Fantasy Filmesek Fellegvárát röviden a 3F-t :D .

Első lépésként mivel a 82-s ork szekér nem jött,megszálltuk a 130 erioni szekeret így jutva el a törpe Stadionok(ába/)hoz :D

Itt 2 kék öltözékű magasra nőtt ork várt minket és átengedni csak törpvasút bérleteink felmutatásával volt lehetséges. :D

Egy szó , mint száz :D a lényeg ,hogy utunkat meggyorsítva elértük az éppen induló törpmetrót .Majd leszálltunk a Blahán.

Na nagy izgalmunkat legyőzve és 10 percnyi előnnyel indulva értünk a kordinátákkal megadott helyre,majd használva a titkos kódot bejutást nyertünk a 3F-be.

PART 2 (A várakozás)

Gyors ismerkedés közepette döbbentünk rá hogy a film 2 főszereplőjével van dolgunk ,csak a férfinek eltűnt a haja és szemüveges lett :D. De nem baj, ilyen az ha az ember öregedik :D , meg a férfiaknak úgyis hullik a haja , gondoltam magamban. Filmes hőseink ,hogy felmérjék képességeinket , különböző fa fegyvereket mutattak ,így megtudva ,hogy felvettük e kiskorunkba vagy időközbe a fegyverismeret Af illetve beszélgetés közepette fürkészték tudatunk .

Megtudtuk ,hogy már csak 11 kolléga nincs itt , így a várakozás homályába burkolóztunk ahogy Morgena is tette:].

PART 3 (A casting)

10 perc elteltével , megjött kicsiny csapatunk többi része:

A 2 éve színházat otthagyó színész ,mint utóbb kiderült ,hogy baleset következtében kellett ezt tennie.(Lehet a nézők nem szerették?:D)

Majd befutott újdonsült kollégánk akiről kiderült ,hogy ő a titkos eddig nem közölt várvédő és utána nemsokkal megjött

Lorenzo hajú Tach barát és dadogós társa Bob, Tach barátunk egyből ajánlást hozott valamely statiszta munkája során felvett képekből ,hogy bizonyítsa rátermettségét a feladatra (+10 pont ).Előbbi nagy statiszta hírében állt , ki nézte az új Robin Hoodot talán láthatja majd a Filmben. Utolsó emberünk pedig egy informatikus volt :].

Hát igen ha jól számolom 5-n vagyunk a 3 helyre :D esély elég nagy mindenkinek hogy bejusson :D, deeeeee , most jött a bonyodalom .:D Első gyors beugratós kérdés mielőtt eljött volna ,Tach barát megkérdezni milyen Filmről is lenne szó :D, gondolom magamba sebaj max tudatlanság :D(-10 pont).Filmes barátaink hogy csillapítsák a tudásszomjuk elindítják a Trailert.Számunkra (Venes + én) már a morál mutató a maxon volt. Csatt ... Trailer vége .. kérdések csillapitására gyorsan információt juttatnak az újdonsült reménységek felé pl 4 nap = 15e huf arányosan ha kevesebb nap ,kevesebb useavaible kes.stb stb stb........

PART 4(The Real casting)

Hogy , hogy is működött a felvételi ? :D

1 ember benn , ki halálos kérdések tüzében próbál életben maradni, ezek lehettek : Ki vagy , és mondj valamit magadról.

Következett a harci lehetőségek tárháza : karforgatás , miket tudsz ? .

Majd egy kis masírozással zártuk a napunk :]

Minden jó ha a vége jó ,kivéve ha a kard annyira könnyű hogy egyszerűen nem is érzed meg hogy hol a vége és kicsit használod véletlen a benned megrejlő pusztítót a fal közelében :D ,de sebaj van esély .

PART 3,5(Mikor várakoztunk)

Kiderült ,hogy Bob barátunk 4x15e forintot remélt ettől a filmtől és ezért is jött el a castingra , annak ellenére ,hogy dadog és komoly melót végez. Meginterjúvolva őt :D így fogalmazott:"Hhhhhhááhháááátt neeenneeekem neeem érrrri meg ,többet keresek naponnnta , mintha ide jönnnéénénéék és ennyit kapnék" vagy valami hasonló nagyzoló kifejezés hallatszott felőlle, főleg mikor megtudta én is ide jöttem a castingra elcsodálkozott tágra nyilt szemekkel (pedig szerintem jobb kondinak örvendtem :D ).De átengedte nekünk a lehetőséget , nem kívánt élni vele.

Színész barátunk közbe elmondta ,hogy 2 nagy filmbe is játszott , igaz egyik neve sem volt ismerős:D ,de sebaj én se vagyok mai darab :] ő meg főleg nem :D.

PART 5

Út közbe mikor hazafelé bandukoltunk morálunk teljében majdnem már eufórikus állapot uralkodott rajtunk a látottaktól és hallottaktól. Ezért már megérte felkelni , elmenni dolgozni , idejönni és várni .

UI: A Film eddig jónak nézett ki reméljük a statiszták nem rontanak rajta , remélhetőleg ha én kerülök oda akkor én se :D

Eredmények csak a kiválasztottaknak csütörtökön lesz elérhető pszi üzenetben.

Link a hozzászóláshoz

Köszi Sneer , igaz nem sokan tudják ,de beválasztottak , így ma megyek sodronying +sodronyszoknya próbára :D , szóval majd még lesz mit mesélnem ,hogy rajtam kívül még ki is kellett :D

Casting II PART 1 (ruhapróba )

Hát eljött nap ami megint izgalmakkal teli volt , szóval ki is jutott be a 3-s fogatba .

Elöször is Béla , a kiöregedett szinész.

Attila a jelenleg munkanélküli infomatikus,

És én :]

Úgy látszik nagyhasú Lorenzó barátunk nem kapta meg a szerepet , lehet edzésre fogták be ?:D

Amúgy ruhák : 2 féle: műanyaggyürüs sodronying , illetve műanyag kb pvc padló vastagságú pikkelyvért .

Lényeg :D én bicepszem volt a legnagyobb :D

Link a hozzászóláshoz

The Movie

(aki nem tudná :D

A film előzetese itt tölthető le: http://www.sinlomennen.extra.hu/trailers.htm

A film weboldala: http://www.sinlomennen.extra.hu/)

Lassan elérkezett az idő hogy megkapjuk az első pszi figyelmeztetést ,hogy 2 nap és eljön az amikor katonák sokaságát fogjuk játszani.

Első nap

ÉÉÉÉÉÉssss elhittétek volna ? Eljött az a nap is. Morálisan felpörögve ,de annál fáradtabban indultam neki az útnak mi oly messzire is hívott 4ünket. Venessel így hát elindultunk , mivel volt kedve hozzá hogy kikísérjen.

A gyorsított utazás érdekében egy 82-s trolli , 2-s és 3-s metrot választottuk a határ út eléréséhez, mivel itt volt a check point.Gyors búcsúzás után belevettem magam a munkába :D vagyis csak az autó hátsó ülésének a befoglalásába mivel táborfalva nem is oly közeli hely volt.

Hát odaérve terülj - terülj asztalkám várt minket minden égi jóval.Reggelink: vajkrémes kenyér , feltétek:csípős téliszalámi , téliszalámi, sonka. Mellé tea vagy szörp , a reggeli motorpörgésnek adóknak kávé dukált.

Végre ,hogy feltöltődtünk és hasunk kicsit gömbölydeddé vált :D mentünk hát a ruhákat felvenni.

Részleteket nem árulok el :D

legyen az 1-s ruhafajta az elfes

2-s az orkos

Na szóval elfes ruhánk, felépítését tekintve a szép bársony szerű hosszabb köntösre épült a sodronygatya , sodronying , mellény , köpeny és életet mentő sisak.

Majd mint minden közkatonának nekünk is jutott 2 láb és alkarvédő.

A másik ruha felpróbálási nem most jött el mivel a lehetőségünk eléggé korlátozott az idő függvényében . Szóval első müveletek a green és a fal mögött :

-Masírozás

-jobbra / ballra át

-lövészgyakorlatok

-kardgyakorlatok

Ebédre már nem emlékszem mi volt , mivel eléggé feledékeny vagyok :D , de ha a memória nem csal akkor szenya + mostmár ubi illetve főtt tojás , mivel elözőleg is volt csak akkor még nem minden.

délután ugyanezek a dolgok csak más más szögből.

Hát igazából nap végére a teher és állandó csúszkáló alkarvédők kifárasztottak, illetve a nagy meleg nem csak nekem ,de a többieknek is betett.

Majd este jött a vacsi .

Késői hazaérkezés zárta napot , ekkor már kezdtem megismerkedni a többiekkel , Attilával az informatikussal , Bélával az öreg színésszel akinek tapasztalatai olyanok lehettek mint az ősfajok tudása,illetve a másik Attilával aki ugye a 4ik statiszta volt . De a főnökökkel sem hagyhattam ki a kommunikációt , szóval megpróbáltam haverkodni Krisztával és Gyulával ,meg ugye a filmben szereplő Zsolttal.

A Második nap

Időjárás eléggé rossznak tűnik mellette pedig a köv napra sem mondanak szépet ,de ki tudja lehet tudunk forgatni . Odaérve jön a meglepi miután felöltöztünk illetve a kaja után ugye , hogy lehet ma nem lesz semmi. De viszont a greent védeni kell , gyors kifutás majd elindul a ponyvakeresés illetve a felszerelés és teljes megvédés. Gyors kaja :D ami krumplisaláta volt :]nagyon finom volt . Sztem életemben ekkor ettem ilyen finomat.:] illetve főtt hús ,de abból nem tudtam enni nem bírtam többet enni , mivel eléggé keveset eszek.Hazahoznak előbb minket ,de mielőtt elindulunk, Krisztával beszélgettem és adott nekem egy boken v bokken-t nem tudom ,hogy kell írni :D

Szóval egy bokennel gazdagabban értem haza , igaz mellette nem dolgoztunk semmit , ezért cserébe majd be kell áldozni a szombatot, vasárnapot, de hát legyen , ilyen a popszakma.

Harmadik nap

vagyis péntek

Megjövünk és az idő is jó , hát ilyen az életbe sincs :] ,de sokunkat megviselt ez a nagy változás , szóval kicsit fáradtan hagyjuk abba a napot.

Egész nap , vonulásokat, forgásokat , részleteket veszünk. Próbáljuk lefaragni a hátrányt, ha van ilyen ,de ezt csak Gyula tudta :D

Este megint finom kaja vár minket .

A ruházatunk strapabírása jelentősen csökkent így a vegyes jeleneteknél nélkülözni kell Attila és az én vértem.Mondjuk a hibákat amikor észrevettük és volt lehetőség javítottuk.

Negyedik nap

Hát ekkorra értem el a köztes alvásigényem időszakát , kb 5 órás alvások után a munka monoton pörög , új jelmezt kapunk ,a reggeli elfogyasztása után . Az ork harci diszek néven rejtjelezett ruházatot.

De ki is gondolta volna ,hogy az új ruha , új sorsot hoz:]?.

A sok kötöszködésem és a rendező által kiemelt ,de amúgy a bennem rejlő pszihopata hajlamom miatt kiérdemeltem a vezér szerepét.Ebben a seregben.

Szóval , kihasználva előnyöm :D Bélát megölöm mert megérdemli alapon , megérdemelte , hisz nem lőtt rendessen . :] Jelenetek tetszenek , szóval maradok az ork vezér bőrében is.

Mostani mozgásaink félig rendezett roham , masírozások , és oly sok minden.

Nap a szokásosan hosszú és fárasztó volt számomra, de megérte vacsora elfogyasztása után elindulok a koli fele természetesen a checkponton lerakás után.

Az ötödik nap

És az utolsó nap is pörögve telik , szóval reggeli, majd öltözés , 11kor kezdés , gyakorlatozás , felvétel és majd jönnek a cserék és vegyes harcok :] na végre :D én végig ezt vártam. :D

Nap végére kívánságműsoros felvétel , majd ezután pakolás , ruhalevetés, kaja, rövidebb beszélgetés és hazahoznak mindenkit kb :]

Lényegében szerintem mindenkinek érdemes legalább 1x-r kipróbálnia magát egy ilyenen , mivel ez egy élmény vagyis ,hogy MO első fantasy filmjében szerepelhetek és ráadásul nem csak mint sima katona.

Igaz hogy még nem most jön ki a Film ,de én ajánlanám mindazoknak akiknek már maga a bemutató is tetszett ,mert a látottak alapján azt kell,hogy mondjam eléggé jó munkával fogják megajándékozni a magyar fantasy köröket.

Mellette mindenkit elég kedves és barátságos embernek ismertem meg a 4 nap alatt. A kezdeti ismeretlen leírások és vaktában hozott rövid előítéletek , nem voltak annyira valósak hála égnek.

Link a hozzászóláshoz

Hát erről sajnálom hogy lemaradtam, pedig mentem volna szivesen statisztálni/játszani. No sebaj, remélhetőleg nem ez az utolsó ilyen kezdeményezés és legközelebb kirpbóálhatom magam :) Mindenesetre a tanulság hogy érdemes lenne gyakrabban ovlasnom a fórumot :P

(Meg persze megfelelő helyen megfelelő időben a film megnézése után jól megnézem majd a felszereléseket oszt véleményezem őket kicsit szakmai szemmel, egyébként a képek alapján nem rosszak, de ha kerestek volna egy hozzáértőt, nem is megcsináltatni a cuccokat, csak tanácsot kérni a hogyanra és a hogy működikre, lehetett volna jobbat.)

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...