Antail Közzétéve: Január 30, 2011 Megosztás Közzétéve: Január 30, 2011 Üdvözlet Mindenkinek!Helyszín: Fehér Holló Teaház - Blahától nem messze - (http://www.feherhollo-teahaz.com/)Találkozó 15:00-kor a Blaha Lujza téri 4/6 villamos megállóban (tér felöli oldalon).Az eseményen kerül sor az I. Kalandozok.hu Naptárkészítő-pályázat eredményhirdetésére és díjátadására!Minden régi és új kalandozót várunk szeretettel!Antail Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Február 22, 2011 Megosztás Közzétéve: Február 22, 2011 Kedvcsinálónak, remélem jöttök (viszünk sütit, ugye Venes? ) Alig telt el röpke két hónap a Téli Tábor óta, máris elvágyunk a hideg télből, a még messzi, napsütéses Nyári Táborba. Viszont addig sem szeretnénk kalandozók nélkül - nélkületek - maradni! Ezért úgy döntöttünk, hogy még mielőtt a húsvéti nyuszi galád és JK-barát ötletekkel tölti tele modulíróink és kalandmestereink kobakját, teázást rendezünk a Fehér Hollóba. Tesszük ezt azért is, hogy méltóképpen ünnepelhessük és díjazhassuk... naptárkészítő pályázatunk nyertesét, és megfelelő fórumon köszönhessük meg a nevezők munkáját, hiszen számos kalandozó fala szépülhetett általuk teljes egy évre. Így hát, míg várunk a Nyári Tábor kiírására, és végre törhetjük fejünket az újabb kalandokon, gyere el, teázz/kávézz/sütizz velünk 2011. márciusának 5. napján. Ha úgy döntenél - mi bízunk benne, hogy így lesz -, hogy velünk töltesz pár órácskát, akkor kérlek jelezd nekünk a fórumon, vagy iwiw-en a klubbban, esetleg facebook-on. Pontos helyszín: Fehér Holló Teaház - Blahától nem messze - (http://www.feherhollo-teahaz.com/), konferenciaterem, csak nekünk, csak ott. Találkozó 15:00-kor a Blaha Lujza téri 4/6 villamos megállóban (tér felöli oldalon). Várunk szeretettel U.i.: Kósza, de valós hírek alapján jutott el fülünkhöz a hír - és igaznak is bizonyult -, miszerint a mi spanyol boszink, Thya itthon lesz, így mivel régen láttuk, vele és rá is iszunk majd valami finomat, ki-ki ízlése alapján Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Február 24, 2011 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2011 A süti sütésből most kimaradok, előre láthatólag. Sajnos nem itthonról jövök, hanem Pestről és még esélyes hogy a teázásra hömöktövis élőhelykezelésről fogok beesni. Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Február 24, 2011 Megosztás Közzétéve: Február 24, 2011 Többszörös kavarás után most már meg sem merem tippelni, hogy jövök, vagy nem jövök. Most épp úgy áll, hogy nem lesz más kötelező programom. Tök jó, bízom abban, hogy ez így is marad végig. Venes: mi az a hömöktövis? Nem homoktövisre gondoltál? Nagyon green vagyok, ismerem a gyógynövényeket... Link a hozzászóláshoz
Venes Közzétéve: Február 25, 2011 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2011 Többszörös kavarás után most már meg sem merem tippelni, hogy jövök, vagy nem jövök. Most épp úgy áll, hogy nem lesz más kötelező programom. Tök jó, bízom abban, hogy ez így is marad végig. Venes: mi az a hömöktövis? Nem homoktövisre gondoltál? Nagyon green vagyok, ismerem a gyógynövényeket... Persze. Homoktövis. Csak közel van az ö meg az o, és sajnos rossz szokásom nem újraolvasni, amit írtam. Én is azért leszek jelen, mert zöld vagyok. (Látszik is. ) Fogyasztani nem szoktam, eddig csak egyszer kóstoltam vele készült ételt, abban ízesítő, pontosabban édesítőként használták. Inkább más szempontból ismerem. Sajnos ahol őshonos, ott sok egyéb növény veszélyezteti a fennmaradását, ezért fontos az élőhelyének kezelés. A teázáson meg foglaljuk a helyed. Az lesz a te helyed, ahová Felon a sok csokissütit teszi. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Február 25, 2011 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2011 No igen, ez így van, ahova a sok csokis sütit teszem.. (Mit süssek? ) Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Február 25, 2011 Megosztás Közzétéve: Február 25, 2011 Csokis sütit. A lényeg, hogy más nem kell bele, csak kakaópor, meg cukor. Oké, valamennyi liszt és tojás is mehet, de az már csak a tészta miatt... Ha nagyon spirázni szeretnéd, akkor baracklekvár, mazsola is passzolhat, de mindent csak mértékkel. Kivéve a csokit Jah, hogy költői kérdés volt? Bocsi )))))))))) Link a hozzászóláshoz
Sir Thomas Közzétéve: Március 3, 2011 Megosztás Közzétéve: Március 3, 2011 Továbbra sem merek ígérgetni, többszörös túljelentkezés van a szabadidőmre mind pénteken, mind szombaton, mind vasárnap. De persze igyekszem, ahogy csak tudok. Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Március 4, 2011 Megosztás Közzétéve: Március 4, 2011 Nem költői volt a kérdés, kéremszépen Megsütöttem neked az extra kakajósos sütikét, enyhítve azért az extrásságát a többieket is figyelembe véve, de nem lövöm le a poént előre Viszont!!! Ha nem jössz, istenuccse elküldöm neked Mézgagézgásossssssan (igen, direkt gézga a mézga) fénypostával a részedet, és NEM szólok előtte, hogy küldöm.. Link a hozzászóláshoz
tetra Közzétéve: Március 4, 2011 Megosztás Közzétéve: Március 4, 2011 Baaaw, nem kellett volna enyhíteni kakajósan a jó Link a hozzászóláshoz
Felon Közzétéve: Március 4, 2011 Megosztás Közzétéve: Március 4, 2011 Hogy lenne extra kakajósos, ha az enyhítéssel kivettem volna a kakajót belőle?!? Benne van, de majd meglátjátok Amúgy meg ha nem tetszik, akkor ránézel. Ennyi Vagy sütsz mást. Link a hozzászóláshoz
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés