Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Online játékok


Recommended Posts

És akkor egy ilyen rövid lélegzetű dolog...

Nyilván vannak köztetek olyanok, akik ismerik a League of Legends játékot (rövidítve: LoL).

Aki nem, annak zanzásítva a lényeg... Ez egy ingyenes, online fantasy stratégiai játék, amely a Warcraft III DOTA című modja alapján készült. A lényeg: 3-3 vagy 5-5 játékos harcol egymás ellen. Bajnokokat alakítanak, akiknek el kell pusztítani az ellenség bázisát (kb 100 bajnokból választhatnak a meccsek elején). Vannak varázslataik, képességeik, varázstárgyaik, ömlenek a semleges szörnyek a pályán, akik (és a többi hős) leölésével pénzhez, TP-hez jutnak. Fejlődnek, tárgyakat vásárolnak, egyre erősebbek és hentelik egymást, mint atom, amíg be nem tolják az ellenfél védelmét és meg nem semmisítik a bázist.

Szoktam néha játszani vele, mert elég rövid, nem kell előtte órákat ülni (átlag parti nagyjából 30-45 percet vesz igénybe). Esténként, munka után jó agyégetés. :mrgreen:

Persze nem én lennék, ha nem indítok hozzá egy klánt, amihez jelenleg több, mint 70-en csatlakoztak. Nem tudom miért, de bejött az embereknek a klán filozófiája és ömlenek a jelentkezések. Ez persze tök jó, mert a játék köré alakult egy kis közösség.

Ha valaki játszik a LoL-lal, vagy épp most kezdené, akkor a klán nyitva áll mindenki előtt, szívesen támogatom a bátor kalandozók felvételét. A klán neve Looking For Casuals, röviden LFC, és kifejezetten azoknak szerveztem, akik nem kockák, hanem, ha van egy kis idejük, akkor játszanak pár partit és kész.

Tényleg sokkal jobban beindult a klán, mint eredetileg számítottam, például a hétvégén 3. helyet szerzett az LFC az egyik hazai kupán (NightCup). Nem semmik a srácok, büszke vagyok rájuk. Viszont közelükbe sem férek játéktudásban, de hát ez van, ha az ember öregszik... :oops:

Link a hozzászóláshoz

Pedig ez pont olyanoknak való, mint te vagy én.

Amúgy RTS rajongóknak is nagyon hasznos, mert fejleszti a minimap használatát. Piszkosul kell figyelni a minitérképet, mert annál hatékonyabb vagy, minél jobban tudod követni,hogy mi történik a pálya más részein. Az orgyilkos karakterek például ott támadnak, ahol az ellenség hősei egyedül garázdálkodnak, de figyelni kell azt is, mikor tűnik el valaki, mert akkor rosszaságon töri épp a fejét (tehát várható, hogy téged, vagy egyik társadat támadják be pillanatokon belül). Összességében nagyon jó taktikai érzék kell hozzá, ezért nehezen megunható.

Link a hozzászóláshoz

Erre most azt kellene mondanom , hogy én is XD de lol-t nem szeretem , igaz 1x-r láttam ,de előtte 4 évig dotáztam.

Nemzetközi ligán(Cseh-Magyar) csak 1x-r voltam. 24 csapatból 6-k lett az akkor verbuválódott csapatunk.

Sok sikert kívánok nektek, mellette ajánlom a HON-t is nagyjából majdnem ugyanolyan mint a LOL, csak LOL után gyilkosabb átszokni.

Akit érdekelne a hon: http://www.heroesofnewerth.com

A régi emlékek feltörésére XD egy vicces klán war-unk összevágása:

Link a hozzászóláshoz

http://www.heroesofnewerth.com/

Here you go! You?ve been asking for it and we?re here to deliver! From Thursday, March 24 at 12 PM EST through Sunday, March 27 at 11:59 PM EST, new HoN accounts will only cost $10! If you haven?t purchased HoN yet or you have friends who have been waiting, this is the time!

Csak gondoltam felírom, mert 10$ nem sok egy játékért és többet nem kell megvenni, karácsonykor volt ilyen akció azelőtt pedig nem, szóval újabb alkalom.

Link a hozzászóláshoz

Haha, hát itt is vagyunk :) LoL az nálunk is megy, többet nézem az LCS-t a tévén (League Championship Series) mint mondjuk filmet - jó háttér melóhoz. Amúgy igen, sok a kezdő, meg akiktől a hajam tépem, de ranked játékoknál lehet találni gyöngyszemeket, bár elég nagy idiótákat is.

Ha van egy kis időm, ami ritka, akkor inkább LoL, bár lehet meglesem a HoN-t is ezek után.

Link a hozzászóláshoz

A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!

Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.

Kalandozónév regisztrálása

Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!

Csatlakozás a Kalandozókhoz

Bejelentkezés

Már velünk kalandozol? Lépj be!

Belépés
×
×
  • Új...