Catsmile Közzétéve: December 27, 2012 Közzétéve: December 27, 2012 Szuper! Te nem jössz? Milyen tábor?
Con Salamander Közzétéve: December 27, 2012 Szerző Közzétéve: December 27, 2012 A táborpénzt már rég elittuk, nem tudom, miről beszéltek...
Con Salamander Közzétéve: December 27, 2012 Szerző Közzétéve: December 27, 2012 Üdv! Aki esetleg még erre járna: A szobakiosztás: van 1 db kétágyas szoba - lefoglalva van 1 db hatágyas szoba - lefoglalva (KM-ek) van 1 10 ágyas szoba (valószínűleg 1 pótággyal), a 6ágyas mellett: abban minimum 1 csapatnyi helyet szabadon kell hagyni. van 1 10 ágyas szoba (valószínűleg 1 pótággyal), a 2ágyas mellett: a büdösebbek ide jöjjenek
Dekker Közzétéve: December 27, 2012 Közzétéve: December 27, 2012 Hahó! Szeretnék helyet foglalni a nem-büdös szobában (így garantáltan én leszek ott a legbüdösebb).
Daru Közzétéve: December 28, 2012 Közzétéve: December 28, 2012 TT első nap: expert fokozatú activity TAOékkal. Mutogasd el: Freudi elszólás. A vesztes csapat pálinkát iszik.
Tyrion Közzétéve: December 30, 2012 Közzétéve: December 30, 2012 Hallottam, hogy többen LoL-oztok, ha gondoljátok vegyetek fel Easten. PatrikHU néven vagyok fenn.
Recommended Posts
A hozzászóláshoz be kell lépned, vagy regisztrálnod Kalandozó!
Kizárólag a városőrség által átvizsgált kalandozók hagyhatnak válaszokat.
Kalandozónév regisztrálása
Regisztált kalandozóként felhőtlenebb az élet!
Csatlakozás a KalandozókhozBejelentkezés
Már velünk kalandozol? Lépj be!
Belépés