Jump to content
Kalandozok.hu - M.A.G.U.S.

Kisszenty

Kalandozók
 • Hozzászólások száma

  6
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Legutóbbi látogatók

405 adatlap megtekintés

Kisszenty's Achievements

Lócsiszár

Lócsiszár (4/16)

 1. A Falka jóvoltából kedvezményes sátorhelyes táborjegy már vásárolható! Étkezés nélkül: 45000 HUF / fő + IFA + Vizitdíj + ÁFA + Sátorhely! Lesz Prodidzsáj + Fát nó more + Fát boj slim!
 2. Pofoztam a %os értékeket és azért, hogy a KP számolás hibahelyét megleljem kinulláztam és nem töröltem, azaz manual "0" került bele és nem, nem 900at írtam 4x néztem meg Mechanikánál valóban a PPL1-es érték van ben és azzal számol. A manual 0-nál így számol: Százalékos képzettségek - Elköltött: 0900%(vásárolt: 900% = 300 Kp-ból)/ Szabad: 0% Ha üresen hagyom, akkor működik rendesen.
 3. Nem tudom, hogy korábban írták-e, ezért próbálkozok, mint a kutyák. Manual testing: Mechanika képzettség: AF 8 KP - a generátor 10el számol, tehát el lett ütve az alap érték. MF 25 KP Összesen 35 KP-t számol. Tudtommal csak az MF költsége kell, így nem összeadódik, hanem az MF "ára" a max. Hátbaszúrás képességgel próbálva jól működik. KP számolással valahol a % beváltásnál csúszhat el a generátor. 1 KPvan több marad, 30Kp elosztása százalékra volt a teszteset, egyel több maradt meg. Ha eséshez beírok 0 ráköltött %-ot, majd a Rejtőzéshez 90et, akkor 900%nak számolja és 300 ráköltött KP-t kér tőlem. Építő jelleggel keresem a hibákat, hogy a vége mindenkinek jó legyen.
 4. Sziasztok. A karaktergeneráló a Dzsenn faji +1 pszipontot sem jól számolja, nem szintenként ad +1et, hanem összesen +1et. Ha van idő rá, akkor kérlek javítsátok. Előre is köszönöm.
 5. Üdvözletem a hölgyeknek és az uraknak és a kevésbé hölgyeknek és a kevésbé uraknak. Egy névtelen senki is hazér egyszer, a homoki dűnék viharából... Szeretnék én is egy köszönetnyílvánítással kezdeni: Elsősorban köszönet és elismerés Antailnak és a szervezőknek, a tábor megszervezéséért! Külön köszönet Gambitnak, Con Salamandernek és KAT-nek a közösen átélt élményekér! És meg szeretném köszönni a Falkának, hogy méltón szolgálhattuk közösen Ranagolt és áldozhattunk a TEAMWORK oltárán! Különösen megmaradt bennem a következő jelmondat, melyet Ibarával kapcsolatban sohasem feledek: " A sivataggal teszem egyenlővé ezt a porfészket. Felszántatom és felsózatom, hogy ne teremhessen itt meg semmi! Majd telerakom amundokkal és homoki elfekkel! " ( Fekete Holló ) Mellesleg, mint Falka tag egyet értek Fekete Hollóval és kiállok az igazáért, lehet, hogy egy kicsit erős az itteni füleknek, de csak annyira volt erős, amennyire rosszul estek neki, az őt ért sérelmek. Részemről ezt befejeztem, nem FLÉM L ni akartam, ez csak az egyéni véleményem... Táborélmények pedig ( "nyugtával dícsérd a napot" címszó alatt ) jók voltak! És bízom benne, hogy jövőre lesz ez mégjobb is! Mindenkinek további kellemes nyarat és kalandokban gazdak évet kívánok a következő találkozóig! Bye. Kisszenty
×
×
 • Új...